akoinonitos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, BlackStone7 είπε Αυτό δε το έχω εγκαταστήσει. Λογικά το πέρασε μόνο του τα windows. σου βγαζει επιλογη στα Power plans για ryzen balanced ? επειδη ομως δεν ξερεις τι και αν το εχει περασει κατεβασε το και εγκατεστησε το Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackStone7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε σου βγαζει επιλογη στα Power plans για ryzen balanced ? επειδη ομως δεν ξερεις τι και αν το εχει περασει κατεβασε το και εγκατεστησε το Μου το εμφανίζει αυτό. Αλλά μετά τα κολλήματα του πείραξα το ελάχιστο που είχε για τον επεξεργαστή και το έβαλα 100. Και έχω επιλέξει Υψηλές επιδόσεις. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από BlackStone7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Αυτό το plan είναι deprecated, Η AMD προτείνει το plan των Windows και minimum CPU 5% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, BlackStone7 είπε Μου το εμφανίζει αυτό. Αλλά μετά τα κολλήματα του πείραξα το ελάχιστο που είχε για τον επεξεργαστή και το έβαλα 100. Και έχω επιλέξει Υψηλές επιδόσεις. καλα περασε τους τελευταιους chipset drivers ομως. 3 λεπτά πριν, Luciddream είπε Αυτό το plan είναι deprecated, Η AMD προτείνει το plan των Windows και minimum CPU 5% αν η amd δεν το προτεινει γτ συνεχιζει να το βαζει στους drivers ? για βαλε ενα λινκ γιατι εγω την τελευταια φορα που ειχα επικοινωνησει μου ειπαν να βαλω το ryzen balanced Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 12 minutes ago, akoinonitos said: εσυ πως πας με τις μνημες ? εισαι ευχαριστημενος γενικα απο το συστημα ? Δεν υπάρχει διαφορά ουσιαστική με καμία ρύθμιση. Δηλαδή τι να παίζεις με 87 τι με 91 frames... Κατέληξα ότι δε θα το πιέσω στη παρούσα φάση. Έκανα μερικά windows telemetry disable κλπ και το άφησα έτσι. Έχω πολύ λίγο χρόνο για να τον φάω σε memtest Απο Γενάρη που θα τελειώσω με ccna θα ασχοληθώ ξανά. Μέχρι τότε, 2000 1,00v, 3200ram 14-15-14-28 fast με 1,34 και cpu auto -0,1v και τέλος. και η υδροψυξη με σβηστά ανεμιστήρια εκτός παιχνιδιων που θα παίζουν στο 30%. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackStone7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Luciddream είπε Αυτό το plan είναι deprecated, Η AMD προτείνει το plan των Windows και minimum CPU 5% Ωραία το επέλεξα και το έβαλα 5% πάλι. Μόλις τώρα, akoinonitos είπε καλα περασε τους τελευταιους chipset drivers ομως. Τώρα κάνω εγκατάσταση από το site που μου έδωσες της AMD. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, akoinonitos said: καλα περασε τους τελευταιους chipset drivers ομως. αν η amd δεν το προτεινει γτ συνεχιζει να το βαζει στους drivers ? για βαλε ενα λινκ γιατι εγω την τελευταια φορα που ειχα επικοινωνησει μου ειπαν να βαλω το ryzen balanced Το έχουν ακόμα γιατί είναι μπαγλαμάδες, έψαχνα 1 ώρα προχτες γιατί τα cores μου ήταν active χωρις να κάνω τίποτα. Το γύρισα σε balanced, έκανα reset to defaults γιατι είχε πειραχτεί - άγνωστο πως, και τώρα όλα καλά. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από Luciddream 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Luciddream είπε ναι λεει οτι το default balanced δουλευει σωστα δεν λεει οτι το ryzen balanced δουλευει λαθος ομως. Για παραδειγμα το Mafia με πετουσε εξω οταν επαιζα με windows balanced kai 5% ,επρεπε να βαλω η ryzen balanced η high για να παιξει το παιχνιδι Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackStone7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Όντως δεν ήταν περασμένη η τελευταία version του chipset. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 minute ago, akoinonitos said: ναι λεει οτι το default balanced δουλευει σωστα δεν λεει οτι το ryzen balanced δουλευει λαθος ομως Η διαφορά που έχω παρατηρήσει είναι ότι ξεκουναει πολύ πιο εύκολα απο τα idle clocks, αρα μάλλον το έχουν κάνει έτσι ώστε να μην κατεβαίνει σε middle loads παιχνιδιών και αρα για να έχεις λιγότερα stutters. Δεν επηρεάζει τα avg fps, ούτε τα max. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackStone7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μήπως πρέπει να ρυθμίσω τίποτα στους ανεμιστήρες της υδρόψυξης; Έχω βάλει performance από το πρόγραμμα NZXT CAM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Η διαφορά που έχω παρατηρήσει είναι ότι ξεκουναει πολύ πιο εύκολα απο τα idle clocks, αρα μάλλον το έχουν κάνει έτσι ώστε να μην κατεβαίνει σε middle loads παιχνιδιών και αρα για να έχεις λιγότερα stutters. Δεν επηρεάζει τα avg fps, ούτε τα max. το ryzen balanced στην ουσια στους 2xxx ειναι το ιδιο με το High performance σε οτι εχει να κανει με την cpu ,και ιδιο με το απλο balanced σε ολα τα υπολοιπα 1 λεπτό πριν, BlackStone7 είπε Μήπως πρέπει να ρυθμίσω τίποτα στους ανεμιστήρες της υδρόψυξης; Έχω βάλει performance από το πρόγραμμα NZXT CAM. αν δεν σου παιρνει τα αυτια αστο στο performance. Τεσταρε το τωρα συνεχιζει να φριζαρει? Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 minute ago, akoinonitos said: το ryzen balanced στην ουσια στους 2xxx ειναι το ιδιο με το High performance σε οτι εχει να κανει με την cpu ,και ιδιο με το απλο balanced σε ολα τα υπολοιπα Σε hp νομίζω δεν ρίχνει ποτέ σε idle. Δεν το δοκίμασα βέβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Σε hp νομίζω δεν ρίχνει ποτέ σε idle. Δεν το δοκίμασα βέβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 2 minutes ago, akoinonitos said: Α εντάξει... Τότε είναι το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα