Προς το περιεχόμενο

Ryzen 7 2700X Thread

akoinonitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Στο Call of Duty Warzone.. γενικά όταν παίζει με πάνω απο 140-150 FPS πάει καλά όταν πέφτει λίγο πιο κάτω π.χ 110-125 φαίνεται σαν να κολάει, ενώ με 75 και VSYNC πάει νεράκι.. έχω δοκιμάσει αρκετά πράγματα μόνο σε ένα Game έπαιξε smooth και δεν κατάλαβα ποτέ γιατί. Τα μόνα που είχα αλλάξει τότε ήταν το Field of View και είχα προσθέσει ένα resolution στο CRU. Μνήμες είναι 3466 με lax timings γιατί δεν έχω βρει ακόμα υπομονή να ασχοληθώ. Δοκίμασα και με 2133 και δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα, απλά έπεσαν λίγο τα FPS αλλά το παιχνίδι παίζει το ιδιο, δηλαδή καλά αλλά όχι τέλεια.

Είχα δοκιμάσει και με SMT κλειστό αλλά πριν καιρό αυτό, και θέλω να το δοκιμάσω πάλι.. ίσως το κάνω σήμερα πιο αργά. Έχω φτάσει στο σημείο να ψάχνω ακόμα και για ScanLine sync κτλπ μπας και βρω τι φταίει 😛

Δεν νομίζω να φταίει η GPU γιατί δεν έχω δει κάποιον άλλον να γράφει το ίδιο, μόνο κάποιους με Nvidia έχω δει να λένε κάτι παρόμοιο.

Ούτε οι μνήμες φταίνε ούτε ο επεξεργαστής. Ούτε η κάρτα γραφικών. Αυτό είναι καθαρά πρόβλημα μητρικής. Τι μητρική έχεις; Tomahawk b450 max;

Επεξ/σία από Lfc
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 minutes ago, Lfc said:

Ούτε οι μνήμες φταίνε ούτε ο επεξεργαστής. Ούτε η κάρτα γραφικών. Αυτό είναι καθαρά πρόβλημα μητρικής. Τι μητρική έχεις; Tomahawk b450 max;

Τα έχω όλα γράψει όλα στο signature. Γιατί να είναι θέμα μητρικής?

• Sad 1

6 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Τα έχω όλα γράψει όλα στο signature. Γιατί να είναι θέμα μητρικής?

Δεν βλέπω signature. Tomahawk b450 max;

3 hours ago, Luciddream said:

Στο Call of Duty Warzone.. γενικά όταν παίζει με πάνω απο 140-150 FPS πάει καλά όταν πέφτει λίγο πιο κάτω π.χ 110-125 φαίνεται σαν να κολάει, ενώ με 75 και VSYNC πάει νεράκι.. έχω δοκιμάσει αρκετά πράγματα μόνο σε ένα Game έπαιξε smooth και δεν κατάλαβα ποτέ γιατί. Τα μόνα που είχα αλλάξει τότε ήταν το Field of View και είχα προσθέσει ένα resolution στο CRU. Μνήμες είναι 3466 με lax timings γιατί δεν έχω βρει ακόμα υπομονή να ασχοληθώ. Δοκίμασα και με 2133 και δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα, απλά έπεσαν λίγο τα FPS αλλά το παιχνίδι παίζει το ιδιο, δηλαδή καλά αλλά όχι τέλεια.

Είχα δοκιμάσει και με SMT κλειστό αλλά πριν καιρό αυτό, και θέλω να το δοκιμάσω πάλι.. ίσως το κάνω σήμερα πιο αργά. Έχω φτάσει στο σημείο να ψάχνω ακόμα και για ScanLine sync κτλπ μπας και βρω τι φταίει 😛

Δεν νομίζω να φταίει η GPU γιατί δεν έχω δει κάποιον άλλον να γράφει το ίδιο, μόνο κάποιους με Nvidia έχω δει να λένε κάτι παρόμοιο.

Αυτό μόνο σε 1 παιχνίδι ? Γιατί και σε μένα στο Pubg κατά διαστήματα έχει στιγμιαία freezes, αλλά είναι του παιχνιδιού, το έχουν όλοι που παίζουμε και μαζι (Με ιντελ, nvidia  συστήματα) 

Βέβαια αν δεν έπαιζα με τους άλλους που εχουν τα ίδια συμπτώματα, θα ψαχνόμουν και εγώ :P 

1 hour ago, Lfc said:

Δεν βλέπω signature. Tomahawk b450 max;

Main PC: Motherbard: Asus Crosshair VI Hero | CPU: Ryzen 2700x | GPU: Sapphire 5700 XT Nitro+ 8GB | RAM: G.Skill TridentZ RGB 2X8GB @ 3466mhz | PSU: Seasonic Focus+ 750 Platinum | Cooler: be quiet! Dark Rock Pro 4 - Monitors: 2 x AOC 24vq2 75hz.

1 hour ago, leros2004 said:

Αυτό μόνο σε 1 παιχνίδι ? Γιατί και σε μένα στο Pubg κατά διαστήματα έχει στιγμιαία freezes, αλλά είναι του παιχνιδιού, το έχουν όλοι που παίζουμε και μαζι (Με ιντελ, nvidia  συστήματα)

Δεν έχω παίξει άλλο multiplayer, τα υπόλοιπα single player τα παίζω με vsync. ναι λογικό να υπάρχουν αυτα τα freezes το θέμα είναι να βρούμε τροπο να τα μειώσουμε / εξαλείψουμε

• Sad 1

1 hour ago, Luciddream said:

Main PC: Motherbard: Asus Crosshair VI Hero | CPU: Ryzen 2700x | GPU: Sapphire 5700 XT Nitro+ 8GB | RAM: G.Skill TridentZ RGB 2X8GB @ 3466mhz | PSU: Seasonic Focus+ 750 Platinum | Cooler: be quiet! Dark Rock Pro 4 - Monitors: 2 x AOC 24vq2 75hz.

Δεν έχω παίξει άλλο multiplayer, τα υπόλοιπα single player τα παίζω με vsync. ναι λογικό να υπάρχουν αυτα τα freezes το θέμα είναι να βρούμε τροπο να τα μειώσουμε / εξαλείψουμε

Φοβάμαι μη φταίει το παιχνίδι και τσάμπα μπεις στα έξοδα.... Δοκίμασε κανα αλλο ετσι για να δεις αμα στα κανει και εκει 

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/6/2020 στις 12:00 ΜΜ, parsifal είπε

Παρέλαβα χθες 2 σωληνάρια Kryonaut. Θα σας έχω mini review τις επόμενες μέρες, για να δούμε επιτέλους πόση διαφορά θα κάνει από την MX-4 που χρησιμοποιώ τώρα.

MX-4_F08.jpg

Vs

cb58e97b517db9079cd4383007932f9d.jpeg

Επεξ/σία από Lfc

2 ώρες πριν, parsifal είπε

Δε βρήκα χρόνο ακόμη, ίσως ΣΚ. Μην τρως τα νύχια σου όμως αδερφέ, κρίμας είναι.

Παίζει στο review που είδα για την Arctic liquid freezer II 360 να μιλούσε για την ποσότητα που σου δίνει. Εγώ υπέθεσα ότι με την καλύτερη υδρόψυξη της εταιρείας φυσικό είναι να έχουν την MX-4... Υπάρχει δηλαδή η πιθανότητα να μην είναι καν η MX-4 η πάστα που έχει η Arctic liquid freezer II 360...

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ τα λάθη μου. Ούτε ξερόλας είμαι. Είναι μεγάλη μου χαρά να υπάρχω στο insomnia να ρωτώ και να μαθαίνω πράγματα γιατί σίγουρα ξέρω ελάχιστα και άλλοι έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και γνώσεις. Η υπομονή και ο σεβασμός στο μαθητή είναι που κάνει σπουδαίο τον δάσκαλο. Και η μη παραποίηση των λεγομένων του μαθητή προς γελοιοποίηση του (άλλο να λες δηλαδή ότι μπορείς να πετύχεις 5 -7 βαθμούς διαφορά από τη χρησιμοποίηση της καταλληλότερης θερμικής πάστας και άλλο 20......😵

Χίλια ευχαριστώ για την υπομονή, τον χρόνο καθώς και για το review προκαταβολικά! 😊

2 λεπτά πριν, Thresh είπε

Αξίζει  360mm αντί της 280mm?

Μάλλον όχι, αν σκεφτείς ότι είναι και πιο δύσκολη διάσταση για την πλειοψηφία των κουτιών. Τον καιρό που έψαχνα για αγορά όμως, το 360mm είχε τόσο μικρή διαφορά τιμής, τσέκαρα και συμβατότητα με το P400A οπότε είπα "f%ck it, go big or go home".

• Like 1
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Thresh είπε

Αξίζει  360mm αντί της 280mm?

Είναι κοντά σε επιδόσεις και λογικά έχεις λιγότερο θόρυβο με την 280, λόγο 2x140 fan vs 3x120 

Επεξ/σία από leros2004
  • Thanks 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...