YDinopoulos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Θέλω τα φωτα σας, γιατι τα εχω φτύσει με τα RAID κτλπ. Ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.... Εχω 4 σκληρους. (3x80 GB-WD JB -1x40 GB-WD BB), μητρική την Asus Ρ4C800-E Deluxe(4 sata -1 raid-pata) .Εχω και 1 serrilel.... Αυτό που θέλω να κάνω ειναι να boot-αρει το λειτουργικό απο τον 40αρι, και να εχω τους 2 σκληρους σε RAID 0 (160 GB περίπου σε σύνολο) και τον άλλο 80-αρι ΜΟΝΟ του. Υπόψιν πως επίσης εχω 2 cdr συσκευες (ενα CDRW και ενα DVD) ---- Γίνεται κάτι τέτοιο; Κάποιος μου ανέφερε πως το RAID ειναι μονο για boot (asxeta an einai 0,1,0+1,κτλ)
JoKo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Γίνεται, πώς δε γίνεται... Τουλάχιστον σε εμένα (μητρική της Intel, το γνωστό P875PBZ με Serial ATA controller της Intel ICH5), μου επιτρέπει να κάνω συστοιχία RAID 0 με 2 Serial ATA και να αφήσω Non-Raided Hard Disks (δεν έχω αφήσει κανένα έξω, αλλά για να το γράφει, πρέπει να γίνεται ). Ε, και στο bios μετά, θέτω πρώτα ένα PATA δίσκο και μετά το Intel Software RAID.
Shinta Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Πολλες συσκευες για ενα PC!!!!! ελπιζω το τροφοδοτικο να ειναι αρκετα μεγαλο... Αν και μπορεις, καλητερα να τους εχεις σε καλοδιοταινιες(τους RAID) μονους τους. Ενας ανταπτορας σε EIDE ειναι οτι πρεπει. Epωτηση,Ποσο transfer rate in/out θα εχουν 2 WD Raptor SATA 76GB σε RAID 0???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.