l337 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Στις 18/1/2019 στις 12:08 ΠΜ, ThReSh είπε Εδώ και στο adslgr πάντως είχαμε δει περιπτώσεις ADSL συμβολαίων που έπαιζαν από FTTC KV. Ήταν πιλοτικά τα συγκεκριμένα.
gg i carry Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εν τελει εγινε αναβαθμιση σε VDSL (μεσω rural) με +4 ευρω σε σχεση με την adsl Βεβαια ως και εκει ταλαιπωρια γτ -Οταν εκαναν την αλλαγη κατι λαθος εκαναν και δεν ειχα ιντερνετ για μερικες μερες -Αντι για 50 οταν το φτιαξανε το πανω προβλημα με ειχαν κλειδωμενο στα 30 Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από gg i carry
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 10 hours ago, divo said: Ta roural δινουν ή 30αρι ή 50αρι. Όπως επίσης και upload της προκοπής, όχι το δικό μας το μίζερο...
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Για το πρόβλημα που έχεις αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις πάροχο. Αναφορά σε κείμενο Μπορείτε να βελτιώσετε το θόρυβο της γραμμής σας τοποθετώντας κατάλληλα φίλτρα στις τηλεφωνικές σας συσκευές, αντικαθιστώντας τα τηλεφωνικά σας καλώδια ή αγοράζοντας καλύτερο router. Για την απόσταση σας από τη «συγκέντρωση» του παρόχου τηλεπικοινωνιών, δεν μπορείτε να κάνετε πολλά… Παρά μόνο να αλλάξετε κτίριο ή σε ελάχιστες περιπτώσεις πάροχο! Εγώ πχ έχω wind και συγχρονίζω στα 800kbps ενώ ένας γείτονας εκεί κοντά έχει forthnet και συγχρονίζει στα 1200kbps τυχαίο και μην πείτε φταίει η καλωδίοση το σπιτιού η οικοδομή είναι καινούρια , ο πάροχος φταίει. Δες και το παρακάτω λινκ απο άνθρωπο που είναι της πιάτσας και ξέρει. https://www.giantstride.gr/snr-margin-adsl/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 9 minutes ago, Χάρης Μυλωνίδης said: Για το πρόβλημα που έχεις αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις πάροχο. Εγώ πχ έχω wind και συγχρονίζω στα 800kbps ενώ ένας γείτονας εκεί κοντά έχει forthnet και συγχρονίζει στα 1200kbps τυχαίο και μην πείτε φταίει η καλωδίοση το σπιτιού η οικοδομή είναι καινούρια , ο πάροχος φταίει. Δες και το παρακάτω λινκ απο άνθρωπο που είναι της πιάτσας και ξέρει. https://www.giantstride.gr/snr-margin-adsl/ Γιατί κάτι μου λέει ότι κοίταξες τίτλο + αρχικό post και κανένα άλλο μετά? 😛 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 και η απάντηση στο ερώτημα σου είναι ναι σου μείωσαν την ταχύτητα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κινηθείς νομικά μέσω της εκποιζο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πλέον είναι σε VDSL χωρίς μείωση στην ταχύτητα. 😛 Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από ThReSh
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ThReSh είπε Πλέον είναι σε VDSL χωρίς μείωση στην ταχύτητα. 😛 1. Aν πρόσεξες το λίνκ που πόσταρα είναι για adsl/Vdsl 2. Μα για αυτό του ρίξανε την ταχύτητα για να πάει σε vdsl 3. Αν πρόσεξες λέει download attainable (εφικτά) τα 113104 kbps, τα οποία δεν έχει , ενώ αυτός κατεβάζει με 50000 kbps και πάλι πολύ χαμηλά είναι κατα τη γνώμη μου. 😛 Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από Χάρης Μυλωνίδης
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 4 minutes ago, Χάρης Μυλωνίδης said: 1. Aν πρόσεξες το λίνκ που πόσταρα είναι για adsl/Vdsl 2. Μα για αυτό του ρίξανε την ταχύτητα για να πάει σε vdsl 3. Αν πρόσεξες λέει download attainable (εφικτά) τα 113104 kbps, τα οποία δεν έχει , ενώ αυτός κατεβάζει με 50000 kbps και πάλι πολύ χαμηλά είναι κατα τη γνώμη μου. 1. Δεν υφίσταται πρόβλημα σε VDSL 2. Καλή τύχη για να αποδείξει κάτι τέτοιο, ότι δλδ έγινε επίτηδες και με δόλο. 3. Προφανώς δεν τα έχει, πλήρωνει 50αρι πακέτο, όχι 100αρι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 37 minutes ago, kirileman said: Πού διάολο μένει και έχει 30 upload; Δυστυχώς για μας τα rural πακέτα VDSL δίνουν 30mbps upload αντί για το κλασικό πενιχρό 10Mbps...
kirileman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ThReSh είπε Δυστυχώς για μας τα rural πακέτα VDSL δίνουν 30mbps upload αντί για το κλασικό πενιχρό 10Mbps... Δε σε χάλασε που τώρα δεν έχεις καθόλου ίντερνετ!!! 😛 Με τις υγείες μας. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από kirileman
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, kirileman said: Δε σε χάλασε που τώρα δεν έχεις καθόλου ίντερνετ!!! 😛 Με τις υγείες μας. Γενικό πρόβλημα ήταν? 😮 Μέχρι και το mobile ήταν down... Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από ThReSh
kirileman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, ThReSh είπε Γενικό πρόβλημα ήταν? 😮 Μέχρι και το mobile ήταν down... Ω ναι. http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Wind
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, kirileman said: Ω ναι. http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Wind Αν δεις είχαν θέμα κι άλλοι πάροχοι με τα Seabone κυκλώματά τους. Βέβαια έβγαλε πρόβλημα και η PCCW ενώ οι άλλοι πάροχοι είχαν κυκλώματα σε άλλους οπότε την παλεψαν. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από ThReSh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα