Mhlogiatros Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι σχέδια έχουν αλλά με πέταξαν από 18 σε 15 μετά βίας και πολύ θόρυβο κάθε βράδυ από το πιταρισμενο ; κέντρο με πτώσεις συνεχεια και κάνουν τα κορόιδα ότι δήθεν το "παρακολουθουν" .Πριν 3 χρόνια είχα 18500 συχρονισμο 0 σφάλματα σε broadcom. Προφανώς και πδανε κάποιους και βολεύουν άλλους . Τα stock ZTH της forthnet συγχρονίζει με 11 και της wind από πάνω με 12 τέτοια ξεφτίλα Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros
filipN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, poulinos είπε δωστε ftth στο λαο [...] γ.ο οτε δεν θα μπει στον κοπο να περασει καινουρια κεντρικα καλωδια εφοσον θελει να τα γυρισει ολα σε Kv.οποτε ολοι ξεκινησαν με παραπανω ταχυτητα και με τον καιρο εχουν λιγοτερη. απο εκει και περα οτι παιζεις στα 8mbit αντι για 20 ειναι προβλημα αλλα για τους λογους που ειπε ο divo δεν ζητανε παντα αλλαγη ζευγους.επισης και τα καλα ζευγαρια καποια στιγμη θα τελειωσουν.... - Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα στο τμήμα της Πετρούπολης που κατοικώ εγώ, αλλά δεν το διατύπωσα πριν σωστά. Για περισσότερα από 10-12 χρόνια και πριν έλθει το VDSL (που και αυτό έχει προβλήματα για τον ίδιο λόγο) στο ΚΑΦΑΟ που είχα συνδεθεί η ταχύτητα ήταν 24576. Στα 100 μέτρα μετά από 12000-17000 (στις καλύτερες εποχές) με το modem/router του ΟΤΕ. Όλοι οι τεχνικοί του ΟΤΕ ήξεραν και μας το έλεγαν, πως αν θέλουμε καλύτερες ταχύτητες πρέπει να γίνει αλλαγή του κεντρικού καλωδίου, αλλά δεν έπαιρναν έγκριση. - Αυτοί που είχαν σπίτι σε διπλάσια απόσταση από το αστικό κέντρο αλλά σε αντίθετη πλευρά από εμένα, είχαν από την πρώτη στιγμή που δόθηκαν συνδέσεις ADSL την ίδια ή συχνά υψηλότερη ταχύτητα, και πολύ υψηλότερη τώρα λόγω KV. - Σίγουρα για εμάς η μόνη λύση είναι το FTTH, αλλά αν έρθει όπως ήρθε το ADSL2+ και το VDSL μέσω ΑΚ (ήρθαν με μεγάλη καθυστέρηση σε σχέση με άλλες περιοχές), τότε θα περιμένουμε αρκετά χρόνια. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από filipN
CheOnWeb Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 29 minutes ago, kirileman said: Κουκουβάουνες και κατεβαίνει νότια. Βλέπω τώρα και Μαρούσι... Έχει απλωθεί αρκετά βλέπω. Εγώ πάντως δεν ελπίζω. Είμαι απ' την άλλη μεριά τής εθνικής. Βλέπω πάντως ότι το πακέτο με τα 28 ευρώ, έχει μηνιαίο limit (αν κατάλαβα καλά) στα 3,5TB down/3,5ΤΒ up. Μακάρι να 'ξερα πόσα ανεβοκατεβάζω τον μήνα.
nightwalker1990 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 41 λεπτά πριν, filipN είπε - Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα στο τμήμα της Πετρούπολης που κατοικώ εγώ, αλλά δεν το διατύπωσα πριν σωστά. Για περισσότερα από 10-12 χρόνια και πριν έλθει το VDSL (που και αυτό έχει προβλήματα για τον ίδιο λόγο) στο ΚΑΦΑΟ που είχα συνδεθεί η ταχύτητα ήταν 24576. Στα 100 μέτρα μετά από 12000-17000 (στις καλύτερες εποχές) με το modem/router του ΟΤΕ. Όλοι οι τεχνικοί του ΟΤΕ ήξεραν και μας το έλεγαν, πως αν θέλουμε καλύτερες ταχύτητες πρέπει να γίνει αλλαγή του κεντρικού καλωδίου, αλλά δεν έπαιρναν έγκριση. - Αυτοί που είχαν σπίτι σε διπλάσια απόσταση από το αστικό κέντρο αλλά σε αντίθετη πλευρά από εμένα, είχαν από την πρώτη στιγμή που δόθηκαν συνδέσεις ADSL την ίδια ή συχνά υψηλότερη ταχύτητα, και πολύ υψηλότερη τώρα λόγω KV. - Σίγουρα για εμάς η μόνη λύση είναι το FTTH, αλλά αν έρθει όπως ήρθε το ADSL2+ και το VDSL μέσω ΑΚ (ήρθαν με μεγάλη καθυστέρηση σε σχέση με άλλες περιοχές), τότε θα περιμένουμε αρκετά χρόνια. Μεννω πολυ κοντα στον λακιωτη.. Περιμενω καινουργια συνδεση 24αρα απο wind πανω απο 2 μηνες λογο ελλειψης δικτυου.. η περιοχη δεν υποστηριζει ουτε καν vdsl .. Εχω απορια τι συνδεση θα εχω οταν γινει με το καλο η ενεργοποιηση 🤣🤣🤣
kirileman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Έχει απλωθεί αρκετά βλέπω. Εγώ πάντως δεν ελπίζω. Είμαι απ' την άλλη μεριά τής εθνικής. Βλέπω πάντως ότι το πακέτο με τα 28 ευρώ, έχει μηνιαίο limit (αν κατάλαβα καλά) στα 3,5TB down/3,5ΤΒ up. Μακάρι να 'ξερα πόσα ανεβοκατεβάζω τον μήνα. Σε 3 μέρες με την 100άρα, έχω κατεβάσει 210GB χωρίς κάτι ιδιαίτερο, μόνο αρκετό youtube που βλέπει ο μικρός. Καθόλου torrents, ούτε Netflix, ούτε Wind Vision. Άρα στις 30 μέρες θα ξεπεράσω τα 2 TB και επειδή σίγουρα θα δω κάποια σειρά και 2-3 ταινίες και έρχεται και ΣΚ, θα φτάσω εύκολα τα 3TB. Δεν ξέρω, δεν μου φαίνονται πολλά, αν ισχύει το όριο. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από kirileman 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 10 minutes ago, kirileman said: Σε 3 μέρες με την 100άρα, έχω κατεβάσει 210GB χωρίς κάτι ιδιαίτερο, μόνο αρκετό youtube που βλέπει ο μικρός. Καθόλου torrents, ούτε Netflix, ούτε Wind Vision. Άρα στις 30 μέρες θα ξεπεράσω τα 2 TB και επειδή σίγουρα θα δω κάποια σειρά και 2-3 ταινίες και έρχεται και ΣΚ, θα φτάσω εύκολα τα 3TB. Δεν ξέρω, δεν μου φαίνονται πολλά, αν ισχύει το όριο. Awesomeness.
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποιο πακέτο είναι ακριβώς αυτό 28 ευρώ 3.5 Tb ; Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 H Inalan πάντως ισχυρίζεται ότι δεν το έχει ξεπεράσει κάποιος "μέχρι στιγμής"...
CheOnWeb Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 4 minutes ago, Mhlogiatros said: Ποιο πακέτο είναι ακριβώς αυτό 28 ευρώ 3.5 Tb ; https://www.inalan.gr/home-packages Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοεί με το "*Στα οικιακά πακέτα ισχύει μηνιαία χρήση 10% του συνολικού όγκου χρήσης του δικτύου (3,5TB Download/ 3,5TB Upload)." Μετά τα 3,5TB τι γίνεται;
kirileman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε https://www.inalan.gr/home-packages Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοεί με το "*Στα οικιακά πακέτα ισχύει μηνιαία χρήση 10% του συνολικού όγκου χρήσης του δικτύου (3,5TB Download/ 3,5TB Upload)." Μετά τα 3,5TB τι γίνεται; Τώρα που τα ξαναβλέπω, 80-90GB είναι ο 2ος κύκλος του Punisher σε 4K (7 GB η ώρα) που θα τον βγάλω σε 4-5 μέρες το πολύ, βάλε 2-3 ταινίες το μήνα άλλα 50 GB σε καλή ποιότητα, ένα παιχνίδι άλλα 60GB, οπότε μάλλον γ@μήθηκα στα download tests τις πρώτες μέρες. 😁 Άρα, 3 TB το μήνα είναι όντως αρκετά, μεταφράζεται σε 100 GB την ημέρα μ.ο που δεν είναι καθόλου λίγα, είναι ας πούμε 12 4Κ επεισόδια Netflix την ημέρα, ένας κύκλος την ημέρα, δηλαδή. Σχεδόν αδύνατο να κρατήσεις αυτούς τους ρυθμούς download για 30 ημέρες. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από kirileman 1
filipN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, divo είπε [...] ποοο ρε φιλε Πετρουπολη εισαι... Τι να σου πω τωρα....μακαρι να ειμουνα κι εγω ετσι αδικημένος... Στο ΑΚ πετρουπολεως εχει γινει ηδη προμετρηση για FTTH..... Τι ακριβώς εννοείς ; Πριν μερικές μέρες που ρώτησα στο πλησιέστερο κατάστημα του ΟΤΕ, δήλωσαν άγνοια. Ήξεραν απλώς ότι στο μέλλον (χωρίς χρονικό προσδιορισμό) θα αναπτυχθεί δίκτυο οπτικών ινών.
filipN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, divo είπε και περιμενες οτι σε καταστημα και να ηξεραν οτι θα μπουν ας πουμε σε 5 μηνες FTTH θα στο ελεγαν? Το σιγουρο ειναι οτι πριν κανα μηνα κανανε προμετρησεις εκει. ενω ας πουμε στο ΑΚ περιστεριου δεν εχουν κανει ακομα. Που ειναι και πολυ μεγαλυτερο κεντρο Φαίνεται θα πήραν ξαφνικά φόρα και σταμάτησαν το ένα βήμα εμπρός και δύο πίσω… Τέλη του 2017 δεν είχαμε VDSL από το ΑΚ. Έδωσαν VDSL έως 30 το 2018 και έως 50 πριν 3 μήνες. Αν τώρα δώσουν σύντομα και FTTH θα είναι ευχάριστη έκπληξη. Απ’ το στόμα σου και στου Θεού τ’ αυτί που θα έλεγε και ο παππούς μου! 1
Alexandros7474 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Στις 24/10/2018 στις 3:24 ΜΜ, gg i carry είπε Το εκανα και ειπαν για τον τεχνικο οποτε περιμενω προς το παρον Βασικα εχω 2 αποριες Ποια ειναι η minimum ταχυτητα που μπορουν να μου παρεχουν? Επειδη υπαρχει vdsl στην περιοχη (βασικα οπως ειπα κατι rural ειναι αυτο δεν ξερω παραπανω) γινεται να ζητησω να εχω ακριβως την ονομαστικη μου ταχυτητα(δλδ τα 24) γτ κατι τετοιο μου ειχαν πει καποια ατομα οταν στην περιοχη υπαρχει vdsl Είσαι σε απομακρυσμένη περιοχή ;
nightwalker1990 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, filipN είπε Τι ακριβώς εννοείς ; Πριν μερικές μέρες που ρώτησα στο πλησιέστερο κατάστημα του ΟΤΕ, δήλωσαν άγνοια. Ήξεραν απλώς ότι στο μέλλον (χωρίς χρονικό προσδιορισμό) θα αναπτυχθεί δίκτυο οπτικών ινών. θα....αυτο το θα ειναι που θα μας φαει παλικαρι μου....Πηγα στον Οτε να κανω αιτηση απλης τηλεφωνικης γραμμης και μολις μου την ενεργοποιησουν σε λιγες μερες α λε ρε τουρ.... Forthnet 24αρα και μολις υποστηριξει η περιοχη vdsl θα το βαλω.. Εδω τους παρακαλουσα να μου φερουν οπτικη ινα και μου λενε δεν γινεται 😂
Ather Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, CheOnWeb είπε https://www.inalan.gr/home-packages Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοεί με το "*Στα οικιακά πακέτα ισχύει μηνιαία χρήση 10% του συνολικού όγκου χρήσης του δικτύου (3,5TB Download/ 3,5TB Upload)." Μετά τα 3,5TB τι γίνεται; Ίσως ότι ΑΝ χρησιμοποιούσες συνεχώς το 100MB/s ο συνολικός όγκος δεδομένων θα ήταν στα 35TB άρα σου έχουν βάλει μέγιστο όριο το 10% του θεωρητικού μέγιστου. Μάλλον θα σου κόβουν και δε θα μπορείς να κατεβάζεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα