Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, isay είπε

@gg i carry

Στο κουτι της πολυκατοικιας σου τι ταχυτητα πιάνεις; 

Απο τα νουμερα που περιγράφεις μαντευω οτι μενεις μακριά οποτε οτι και να κανεις δεν θα αλλάξει τιποτα. Πληρώνεις ΕΩΣ 24 και οχι 24αρι. 

Ρώτησε και μαθε αν εχουν γειτονες VDSL και σε τι ταχυτητες, οποτε αν θες "καλο"internet" το vdsl ειναι μονοδρομος

Δν ειμαι σε πολυκατοικια 

VDSL πιο παλια που ειχα ρωτησει πιανανε μια χαρα μεχρι κ 50 

btw το vdsl ηρθε αρχες του χρονου και μετα απο λιγο επεσα απο 10mbps σε 7 και κατι ,μεχρι που την τεταρτη που αρχισε ολο αυτο το θεμα πηγε 5 για αρχη και μεσω της υποστηριξης του ΟΤΕ απλα μου διαλυσαν το ιντερνετ μετα 

δυστυχως οπως λενε και αλλοι προσπαθουν να σε ωθησουν στο vdsl 

ξεφτιλες αναγκαστηκα να τους φωναξω για να μου το ανεβασουν απο το 1mbps στα 4 κατι με το ζορι 5

θα δουμε αυριο αν δεν το εχουν διορθωσει θα αναγκαστω να τους φερθω ξανα σαν ζωα μπας και κανουν τπτ 

Επεξ/σία από gg i carry
Δημοσ.
10 ώρες πριν, gg i carry είπε

Δν ειμαι σε πολυκατοικια 

btw το vdsl ηρθε αρχες του χρονου και μετα απο λιγο επεσα απο 10mbps σε 7 και κατι ,μεχρι που την τεταρτη που αρχισε ολο αυτο το θεμα πηγε 5 για αρχη και μεσω της υποστηριξης του ΟΤΕ απλα μου διαλυσαν το ιντερνετ μετα 

ξεφτιλες αναγκαστηκα να τους φωναξω για να μου το ανεβασουν απο το 1mbps στα 4 κατι με το ζορι 5

θα δουμε αυριο αν δεν το εχουν διορθωσει θα αναγκαστω να τους φερθω ξανα σαν ζωα μπας και κανουν τπτ 

Το ότι στη γραμμή σου πχ μόλις ήρθε το vdsl μπορεί να αυξήθηκε το crosstalk δεν σου περνάει από το μυαλό παρά μόνο οι παιδαριώδεις θεωρίες συνομωσίας για αγρίους;
Τέλοσπάντων, το ύφος γραφής σου είναι έτσι και αλλιώς απαράδεκτο και φαίνεται πως δεν ζητάς να μάθεις τι συμβαίνει (και γιατί συνέβη) αλλά μπήκες απλά να κράξεις τα "ζώα" που αναφέρεις.
Pathetic..

• Like 3
Δημοσ.
On 24/10/2018 at 04:33, gg i carry said:

Λοιπον αρχες καλοκαιριου το modem κλειδωνε στα ~10.000kbps 

Μετα αρχισε και επεφτε και εφτασε στα ~7000 kbps 

Και σημερα εγινε ενα DC στο internet(αυτο γινεται πολυ σπανια) για καποια λεπτα 5-8 μπαινω να δω που εχει κλειδωσει το modem και βλεπω 5000 mbps 

Παιρνω τηλεφωνο και μου λενε οτι η περιοχη εχει 6.900 μ.ο μπλα μπλα μπλα 

μετα εκανε αυτη ρεσετ της γραμμης νομιζω και πηγε στα 6.200

τωρα εκανα παλι reset το modem και επεσε στα 5.800

Ενω εχω 8mbps γραμμη και στην περιοχη υπαρχει vdsl βασικα καπως rural λεγεται και ατομα εχουν 50mbps ταχυτητες

Τι μπορω να κανω?

θα τα πω λιγο χυμα γιατι το θεμα αυτο ο καθενας λεει στην κυριολεξια οτι να νε χωρις καμια υποσταση.απο τα ρουχα μου βγηκα διαβαζοντας μερικα πραγματα. α.οσο περναει ο καιρος η κατασταση με τα καλωδια του οτε aka χαλκος δεν φτιαχνει αλλα γινεται χειροτερη.αυτο οφειλεται α.σε καλωδια που κοβονται/ενωνονται λογω καλωδιακων βλαβων και οτι ολο και περισσοτερος κοσμος βαζει adsl/vdsl οποε και περισσοτερο Crosstalk.με απλα λογια παρασιτα η μια γραμμη στην αλλη.ο οτε μπορει να σου δωσει μεχρι 24 που το μεχρι 24 ειναι απο το τιποτα μεχρι 24.δεν ειναι καν υποχρεωμενος να σου δωσει ιντερνετ.απο εκει και περα μπορει να ερθει τεχνικος και να δει αν φταιει κατι οπως και να δει αν υπαρχει καλυτερο ζευγαρι για να πιασεις την ταχυτητα που ειχες πριν.εννοειται οτι δεν υπαρχουν απειρα ζευγαρια και αν ολοι κανουν παραπονα απλα μπορει να μην υπαρχουν αλλα καλα ζευγαρια. οποτε δεχεσαι αυτο που εχειςή πολυ απλα πας σε rural οπως ειπε σωστα o divo για να παρεις vdsl απο το kv και να παιξεις σε καλυτερη ταχυτητα .ειναι μονοδρομος.κανεις δεν σε πιεζει αλλα κανεις δεν θα σκαψει για νεο χαλκο και β.για αυτο μπαινουν τα νεα kv για να βελτιωθουν τα πραγματα.

On 24/10/2018 at 05:12, VonLoutsos said:

Τους λες τοσο καιρό έπαιζα στα 10.000, στειλε τεχνικό να το δει για αρχή.

οτι επαιζες στα 10 δεν λεει τιποτα στον οτε.αν δεν εχουν καλυτερο ζευγαρι θα παρεις οτι υπαρχει και οσο παιξει.αν δεν σου κανει απλα φευγεις και πας σε καθολικο παροχο

On 24/10/2018 at 05:19, slk200gr said:

ε βρε ,τοτε ναι μανουρα κατευθειαν 

για να σου πω με οτε τι εγινε σε μενα ,εχω 30 vdsl κλειδωνα 29400 (με αλλο ρουτερ και καλωδιο κατευθειαν στο ρουτερ  )για 2 χρονια πριν εναν μηνα αρχισε να κλειδωνει στα 26 κανω μανουρα και μου λεει ο οτε οτι επειδη τα προγραμματα που εχουν ειναι 30 και πιο κατω 24 αφου και εφοσον ειμαι πανω απο 24 το θεωρουν οκ ,εξαλλου μου ειπαν οταν εκανα συνδρομη στην 30αρα γραφει εως 30 αν ηταν κατω απο 24 τοτε θα το ψαχναν   

και το 30 ειναι εως 30 αλλο τοσο οταν καποιος παιρνει vdsl απο το αστικο κεντρο ή το kv ειναι μακρυα.για αυτο και δεν δινουν 50αρι για παραδειγμα.

On 24/10/2018 at 05:24, gg i carry said:

Το εκανα και ειπαν για τον τεχνικο οποτε περιμενω προς το παρον 

Βασικα εχω 2 αποριες

Ποια ειναι η minimum ταχυτητα που μπορουν να μου παρεχουν?

Επειδη υπαρχει vdsl στην περιοχη (βασικα οπως ειπα κατι rural ειναι αυτο δεν ξερω παραπανω) γινεται να ζητησω να εχω ακριβως την ονομαστικη μου ταχυτητα(δλδ τα 24) γτ κατι τετοιο μου ειχαν πει καποια ατομα οταν στην περιοχη υπαρχει vdsl

δεν υπαρχει Minimum.αν δεν μπορεις να παιξεις η πας rural η καταργεις.και το rural θα ειναι μεχρι 30 μεχρι 50 και οχι 30 και 50 απλα εκει πολλες φορες ειναι πιο ευκολο να τα πιασεις.

On 24/10/2018 at 07:34, filipN said:

Τους άφησες να σου μειώσουν την ταχύτητα της σύνδεσης…
Έπρεπε να δηλώσεις βλάβη τότε που από τα 10 Mbps, έπεσες στα 7.

Πριν 2 χρόνια περίπου είχε παρόμοια προβλήματα η γραμμή μου κλείδωνε, στα 11-12.500 kbps περίπου, είχε όμως ξεκινήσει από τα 16.000 πριν πολλά χρόνια όταν ελάχιστοι στην περιοχή μου είχαν έως 24. Έστειλα στην εξυπηρέτηση πελατών Email με επισυναπτόμενο αρχείο των πτώσεων και των διακυμάνσεων της γραμμής, υποστηρίζοντας ότι γίνεται κακή διαχείριση των συνδέσεων που έχει ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση ορισμένων περιοχών.
- Σήμερα, παρ’ όλο που δίνουν μόνο έως 24 στην περιοχή που κατοικώ (όπου έχουν μαζευτεί τα 80-90% των πελατών) και τελευταία και VDSL έως 30 Mbps από Α/Κ, έχω σταθερά 14000-15500 (Current data rate ) ανάλογα το modem/router που χρησιμοποιώ.

- Κανείς δεν είναι ανυπεράσπιστος και κανείς δεν είναι καλυμμένος: αν επιμένεις και διεκδικείς, αυτό που πληρώνεις, η στάση σου αυτή δεν επιτρέπει ούτε τη διάλυση των τεχνικών τμημάτων προς χάριν της οικονομίας, ούτε τη μετατροπή τους σε ησυχαστήρια και χώρους συμπλήρωσης κουπονιών στοιχήματος, προς χάριν των βολεμένων τεχνικών...

αυτες οι θεωριες συνομοσιας.κανεις δεν σου μειωνει ταχυτητα.οι χρηστες αυξανονται αυξανει και το cross talk και οι ταχυτητες μειωνονται θελουμε δεν θελουμε.οτι μπορει να ετυχεςνα σου αλλαξαν ζευγαρι και να πετυχες σε καλυτερο και να εμεινες στα 15 ειναι λιγο και θεμα τυχης.οποτε ολα τα υπολοιπα ειναι off topic.ουτε γινεται να σου αλλαζουν συνεχεια ζευγαρι διοτι αμα αλλαξουν σε σενα θα πρεπει να αλλαξουν και στον αλλον και δεν υπαρχουν απειρα ζευγαρια.ακομα και να σε πανε σε αλλη δεκαδα που μπορει να μην υπαρχουν πολλοι ενεργοι πελατες αργα η γρηγορα μπορει να γεμισει και εκει.επισης αν μετακινηθουν και αλλοι πελατες σε αλλα ζευγαρια που εκαναν τα ιδια παραπονα παλι μπορει να πεσει η ταχυτητα.καλωδια καινουρια δεν προκειται να περαστουν.και εγω καποτε ξεκινησα με 15000 για να φτασω 11000 αφου ολο και περισσοτερα ατομα ενεργοποιηθηκαν μεχρι που πηγα vdsl. και σταματηστε με αυτο το κακη διαχειριση των συνδεσεων οπως ακουω να λενε εβαλαν παραπανω ατομο στον ιδιο χαλκο και οτι νανε. δειτε λιγακι πως παιζει το adsl πρωτα και μετα ξεκινατε τα παραπονα.δεν υπαρχει κακη ποιοτητα των συνδεσεων και υποβαθμιση καποιων περιοχων εκτος αν καποιος μπερδευει την ταχυτητα που συγχρονιζει με την ταχυτητα που κατεβαζει.

On 24/10/2018 at 09:29, gg i carry said:

Ελλαδα 2018 οτι χειροτερο

Με ενημερωσαν μεσω sms οτι ολοκληρωθηκαν οι απαιτουμενοι ελεγχοι στο θεμα μου απο τους τεχνικους

Και εχω αυτη την κατασταση 

Τους παιρνω ξανα τηλεφωνο ξανα το ιδιο θα το κοιταξουν οι τεχνικοι το ιδιο μυνημα στο κινητο μπλα μπλα μπλα

Υ.Σ.

τωρα επεσε στα 1000 kbps 

επιτηδες το κανουν?

σε εχουν γυρισει σε 2mbit γραμμη και φαινεται απο το συγχρονισμο.

On 24/10/2018 at 14:15, Cosbuster said:

Εμένα μου κάνει πως η γραμμή έχει αποσυνδέσεις και τρέχει ο μηχανισμός που μειώνει συνεχώς το προφίλ μέχρι να σταθεροποιηθεί, πράγμα που δεν φαίνεται να γίνεται, επομένως συνεχίζει και το χαμηλωνει όσο πάει.

κατι εχεις μπερδεψει.οταν εχεις αποσυνδεσεις αυτοματα μπορει το dslam να σου αλλαξει το snr (margin) για να παιξεις πιο σταθερα.αυτο εννοειται οτι εχει αντικτυπο στην ταχυτητα.δεν αλλαζει μονο το snr χωρις να αλλαξει τιποτα αλλο.υπαρχει sticky θεμα για τα profiles και το snr αμα καποιος θελει να δει πως δουλευει

On 25/10/2018 at 03:22, Lanike71 said:

Αν δεν κατάλαβες, σε σπρώχνουν για νέο συμβόλαιο στα 50 mbps.

Είχα το ίδιο θέμα, κάθε χρόνο και παρακάτω, ξεκίνησα με 11 και είχα φτάσει στα 8, μέχρι που είπα ότι δεν πάει άλλο και πήγα σε vdsl με τα ίδια λεφτά.

Το ότι είναι όλο και περισσότεροι με το ίδιο θέμα, μόνο τυχαίο δεν είναι.

κανεις δεν σπρωχνει κανεναν.ειναι φυσικο επακολουθο και μιλαμε για χαλκο οποτε ολα αυτα ειναι λογικα.

On 26/10/2018 at 12:33, gg i carry said:

Αυτη ειναι η συνδεση μου,24αρα adsl

Μπορει να μου πει κανεις που ξερει αν τα βλεπει καλα?

Γτ εχω μειωμενη ταχυτητα download(απο 7 και κατι γυρω στο 5) και ανεβασμενο ping γτ στον OTE ειναι για κλωτσιες,τουλαχιστον για να μαθω να τους πω τι να αλλαξουν 

το ανεβασμενο ping μπορει να ειναι λογω interleave για μεγαλυτερη σταθεροτητα.για 38 attenuation σχεδον 3 km αποσταση εισαι λιγο χαμηλα αλλα οχι απαγορευτικα χαμηλα με βαση το 8 snr.αν εισαι Fast path τοτε το interleave θα βοηθησει να συγχρονισεις σε μεγαλυτερη ταχυτητα.

On 26/10/2018 at 13:40, gg i carry said:

Δν ειμαι σε πολυκατοικια 

κοιτα να πας προς vdsl γιατι με 38 attenuation δεν θα καταφερεις πολλα.αν ο τεχνικος δοκιμασει αλλο ζευγαρι και βρει καλυτερο και στο αλλαξει ναι μπορει να δεις καλυτερη ταχυτητα.αλλα μπορει και αλλα ζευγαρια να ειναι το ιδιο χαλι και να μην γινεται τιποτα καλυτερο μια που εισαι μακρυα απο το αστικο κεντρο. οτι σε εριξαν στα 2 αυτο ναι δεν στεκει αλλα μην περιμενεις οτι θα δεις ευκολα 10mbit με αυτην την αποσταση και με 8 margin που δινει ο οτε

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι φυσικα οχι δεν σε ωθουν στο vdsl 

Μονο που απο 7+ που ειχα σταθερα εδω και μια εβομαδα ειμαι με 2-4 mbps 

Χτες ηρθε τεχνικος το πηγε 6,1 ολα καλα αλλα μετα απο λιγες ωρες παλι στο 4 μετα το 3,btw μου ελεγε ολο για vdsl και να τους δωσει το τηλ να μου πουνε προσφορες για vdsl

Πηρα να ρωτησω για vdsl απο το τηλεφωνο σμρ και μετα απο λιγα λεπτα dc το modem και 0,8 mbps 

Οχι φυσικα ολα τυχαια ειναι 

Επεξ/σία από gg i carry
  • Confused 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Αφου θεωρεις ότι σε σπρωχνουν για VDSL δεν θα βρεις λυση,βαλε VDSL να τελειώνεις να τελειώνουμε και εδώ περα...Μετα διέδωσε την συνομωσία και καλη τυχη να βρεις το δικιο σου...

Δυστυχως αυτο θα κανω δεν εχω εναλλακτικη 

Θες και αλλο τυχαιο γεγονος?

Απο τεταρτη ειχα 2-4 mbps χτες δευτερα ηταν να ερθει ο τεχνικος

Μεσα στην μερα κανει restart το modem και κλειδωνει στα 6,1 μετα απο 2-3 λεπτα παιρνει τηλ ο τεχνικος να ερθει και του λεω για ταχυτητα και μου λεει ναι κατι αλλαξε 

Ερχεται κανει μετρησεις (ελεγε ολο για vdsl και να με παρουν τηλ να μου πουν προσφορες μπλα μπλα μπλα) ολα καλα δεν περνανε μερικες ωρες αρχισαν τα ιδια

Μπορει να ειναι ολα τυχαια οπως και το οτι η καμπινα ειναι 100 μετρα απο το σπιτι μου και το adsl ~3χιλ 

Και να μην με σπρωχνουν με το ζορι εκει  :)

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

την αδερφή μου την είχαν βάλει σε κέντρο (γιατί μένει πολύ κοντά σε κέντρο) για vdsl και έπιανε 26αρι αντί για 50αρι, ευτυχώς φιλοτιμήθηκαν να μπει σε καμπίνα μετά από σχετικά παράπονα βέβαια  και έπιασε τελικά 50αρι

εγώ που έχω το kv έξω από το σπίτι μου ακριβώς είμαι 50αρι ακατέβατο από την πρώτη μέρα χωρίς παρατράγουδα 

τα προηγούμενα χρόνια με adsl είχα ξεκινήσει με 17 και είχα φτάσει στο 11 σταδιακά.. 

γενικά το κέντρο είναι μάπα, μόνο με καμπίνα γίνεται δουλίτσα 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 hours ago, gg i carry said:

Μπορει να ειναι ολα τυχαια οπως και το οτι η καμπινα ειναι 100 μετρα απο το σπιτι μου και το adsl ~3χιλ 

Και να μην με σπρωχνουν με το ζορι εκε

Είσαι στον ΟΤΕ, τόσο μακρυά και δεν σε έχουν περάσει στην καμπίνα με "VDSL profile" κομμένο στα 24? Κρίμα...

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ThReSh είπε

Είσαι στον ΟΤΕ, τόσο μακρυά και δεν σε έχουν περάσει στην καμπίνα με "VDSL profile" κομμένο στα 24? Κρίμα...

μάλλον θα γκρινιάζει πολύ και είπαν να τον αφήσουν έτσι.

Δημοσ.

Απο τα συμβολαια που ολοι υπογραφουμε δε βλεπω να υπαρχει καποιο προβλημα σε σενα. Τοσο πιανεις σημερα, τοσο αυριο. Ετσι ειναι και πρεπει να ζησεις με αυτο. Αυτο υπογραφουμε ολοι μας.

Δημοσ.
Στις 31/10/2018 στις 11:18 ΠΜ, M@dB0x είπε

Απο τα συμβολαια που ολοι υπογραφουμε δε βλεπω να υπαρχει καποιο προβλημα σε σενα. Τοσο πιανεις σημερα, τοσο αυριο. Ετσι ειναι και πρεπει να ζησεις με αυτο. Αυτο υπογραφουμε ολοι μας.

Κοιτα αν δεν το ειχα κυνηγησει ακομα με 2-3 mbps θα ημουν ομως 

Μετα απο 9 μερες ταλαιπωριας τελικα επανηλθαν οι παλιες ταχυτητες οταν ζητησα απο γνωστο να το δει ο ιδιος το θεμα αμεσως ολα καλα μεσα σε λιγες ωρες :)

Δυστυχως στην ελλαδα μονο ετσι μπορεις να βγαλεις ακρη 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 02/11/2018 at 16:20, gg i carry said:

Κοιτα αν δεν το ειχα κυνηγησει ακομα με 2-3 mbps θα ημουν ομως 

Μετα απο 9 μερες ταλαιπωριας τελικα επανηλθαν οι παλιες ταχυτητες οταν ζητησα απο γνωστο να το δει ο ιδιος το θεμα αμεσως ολα καλα μεσα σε λιγες ωρες :)

Δυστυχως στην ελλαδα μονο ετσι μπορεις να βγαλεις ακρη 

εφοσον εχεις γνωστο καλο θα ηταν να του πεις να ζητησει να σε ριξουν στο kv και να σου δωσουν απο εκει adsl 24/1.στην πραξη θα παιξεις vdsl 24/1 και θα γυρισουν και την τηλεφωνια σου σε voip.Θα σου δωσουν και εξοπλισμο vdsl.ετσι θα παιζεις καρφωτα 24.εναλλακτικα πας σε Rural vdsl και θα εχεις 30 mbit down με 5/10 ποσο δινουν upload στα rural που αξιζει αρκετα

On 30/10/2018 at 06:22, gg i carry said:

Ναι φυσικα οχι δεν σε ωθουν στο vdsl 

Μονο που απο 7+ που ειχα σταθερα εδω και μια εβομαδα ειμαι με 2-4 mbps 

Χτες ηρθε τεχνικος το πηγε 6,1 ολα καλα αλλα μετα απο λιγες ωρες παλι στο 4 μετα το 3,btw μου ελεγε ολο για vdsl και να τους δωσει το τηλ να μου πουνε προσφορες για vdsl

Πηρα να ρωτησω για vdsl απο το τηλεφωνο σμρ και μετα απο λιγα λεπτα dc το modem και 0,8 mbps 

Οχι φυσικα ολα τυχαια ειναι 

το κακο ειναι που δεν σε γυρισαν vdsl 24/1 απο το kv. απο εκει και περα σιγουρα προσπαθουν να τους γυρισουν ολους σε vdsl για διαφορους λογους και ενας απο αυτους ειναι οτι παιζεις καλυτερα και πιο σταθερα αφου ειναι πιο κοντα το dslam(μεσα στο Kv) συν οτι δεν εχεις κεντρικο κτλ. απο εκει και περα αυτο που δεν εκανε ο τεχνικος για να σε σπρωξει μαλλον να βαλεις vdsl ηταν να σου αλλαξει καποιο ζευγαρι χαλκου και να σε βαλει σε αλλο αφου μαλλον το υπαρχον εκει καποιο θεμα.δεν ειναι οτι θα σου χαλασουν την γραμμη επιτηδες οσο οτι αν παρουσιασει προβλημα η γραμμη θα προσπαθησουν να σε σπρωξουν προς το vdsl απο το να παιδευονται να αλλαξουν ζευγαρια.η βεβαια υπαρχει και η λυση να σε ριξουν σε μικροτερο πακετο πχ 2mbps και τερμα.

On 30/10/2018 at 07:16, gg i carry said:

Δυστυχως αυτο θα κανω δεν εχω εναλλακτικη 

Θες και αλλο τυχαιο γεγονος?

Απο τεταρτη ειχα 2-4 mbps χτες δευτερα ηταν να ερθει ο τεχνικος

Μεσα στην μερα κανει restart το modem και κλειδωνει στα 6,1 μετα απο 2-3 λεπτα παιρνει τηλ ο τεχνικος να ερθει και του λεω για ταχυτητα και μου λεει ναι κατι αλλαξε 

Ερχεται κανει μετρησεις (ελεγε ολο για vdsl και να με παρουν τηλ να μου πουν προσφορες μπλα μπλα μπλα) ολα καλα δεν περνανε μερικες ωρες αρχισαν τα ιδια

Και να μην με σπρωχνουν με το ζορι εκει  :)

στα 100 μετρα θα παιξεις απλα τελεια.ισως να αξιζει να πας vdsl ειδικα στα rural που εχειςκαι παραπανω upload

On 30/10/2018 at 07:25, logistoulis said:

την αδερφή μου την είχαν βάλει σε κέντρο (γιατί μένει πολύ κοντά σε κέντρο) για vdsl και έπιανε 26αρι αντί για 50αρι, ευτυχώς φιλοτιμήθηκαν να μπει σε καμπίνα μετά από σχετικά παράπονα βέβαια  και έπιασε τελικά 50αρι

εγώ που έχω το kv έξω από το σπίτι μου ακριβώς είμαι 50αρι ακατέβατο από την πρώτη μέρα χωρίς παρατράγουδα 

τα προηγούμενα χρόνια με adsl είχα ξεκινήσει με 17 και είχα φτάσει στο 11 σταδιακά.. 

γενικά το κέντρο είναι μάπα, μόνο με καμπίνα γίνεται δουλίτσα 

ειναι τυχερη που εφτιαξαν καμπινα κοντα της γιατι μεχρι τα 500 μετρα πολλες φορες δεν φτιαχνουν οποτε ειναι καταδικασμενοι μετα αυτοι.επισης θελει και σωστη καλωδιωση το vdsl

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

• Like 1
Δημοσ.
On 14/01/2019 at 01:57, divo said:

Στα ρουραλ δεν τους γυρνανε σε καμπινες. Τα ρουραλ δεν ειναι οτε στα χαρτια.

δηλαδη και χαλια να παιζεις δεν θα σε γυρισουν με τιποτα και απλα θα σου πουν πηγαινε vdsl?

στα χαρτια δεν ξερω τι ειναι αλλα οι καμπινες οτε ξερω οτιγραφουν :P ή κανω λαθος ? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...