Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον αρχες καλοκαιριου το modem κλειδωνε στα ~10.000kbps 

Μετα αρχισε και επεφτε και εφτασε στα ~7000 kbps 

Και σημερα εγινε ενα DC στο internet(αυτο γινεται πολυ σπανια) για καποια λεπτα 5-8 μπαινω να δω που εχει κλειδωσει το modem και βλεπω 5000 mbps 

Παιρνω τηλεφωνο και μου λενε οτι η περιοχη εχει 6.900 μ.ο μπλα μπλα μπλα 

μετα εκανε αυτη ρεσετ της γραμμης νομιζω και πηγε στα 6.200

τωρα εκανα παλι reset το modem και επεσε στα 5.800

Ενω εχω 8mbps γραμμη και στην περιοχη υπαρχει vdsl βασικα καπως rural λεγεται και ατομα εχουν 50mbps ταχυτητες

Τι μπορω να κανω?

Επεξ/σία από gg i carry
  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, gg i carry είπε

Και σημερα εγινε ενα DC στο internet(αυτο γινεται πολυ σπανια) για καποια λεπτα 5-8 μπαινω να δω που εχει κλειδωσει το modem και βλεπω 5000 mbps 

Παιρνω τηλεφωνο και μου λενε οτι η περιοχη εχει 6.900 μ.ο μπλα μπλα μπλα 

μετα εκανε αυτη ρεσετ της γραμμης νομιζω και πηγε στα 6.200

Ενω εχω 8mbps γραμμη και στην περιοχη υπαρχει vdsl βασικα καπως rural λεγεται και ατομα εχουν 50mbps ταχυτητες

Τι μπορω να κανω?

Τιποτα με 8αρα γραμμη ειναι καλυμενοι

3 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Τους λες τοσο καιρό έπαιζα στα 10.000, στειλε τεχνικό να το δει για αρχή.

για ποιο λογο να ερθουν ?επειδη πληρωνει 8 και καταλαθος του διναν 10?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gg i carry είπε

Βασικα λαθος μου 24αρα εχω 

ε βρε ,τοτε ναι μανουρα κατευθειαν 

Βασικα λαθος μου 24αρα εχω 

για να σου πω με οτε τι εγινε σε μενα ,εχω 30 vdsl κλειδωνα 29400 (με αλλο ρουτερ και καλωδιο κατευθειαν στο ρουτερ  )για 2 χρονια πριν εναν μηνα αρχισε να κλειδωνει στα 26 κανω μανουρα και μου λεει ο οτε οτι επειδη τα προγραμματα που εχουν ειναι 30 και πιο κατω 24 αφου και εφοσον ειμαι πανω απο 24 το θεωρουν οκ ,εξαλλου μου ειπαν οταν εκανα συνδρομη στην 30αρα γραφει εως 30 αν ηταν κατω απο 24 τοτε θα το ψαχναν   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, slk200gr είπε

ε βρε ,τοτε ναι μανουρα κατευθειαν 

Το εκανα και ειπαν για τον τεχνικο οποτε περιμενω προς το παρον 

Βασικα εχω 2 αποριες

Ποια ειναι η minimum ταχυτητα που μπορουν να μου παρεχουν?

Επειδη υπαρχει vdsl στην περιοχη (βασικα οπως ειπα κατι rural ειναι αυτο δεν ξερω παραπανω) γινεται να ζητησω να εχω ακριβως την ονομαστικη μου ταχυτητα(δλδ τα 24) γτ κατι τετοιο μου ειχαν πει καποια ατομα οταν στην περιοχη υπαρχει vdsl

Επεξ/σία από gg i carry
Δημοσ.

Βασικα εχω 2 αποριες

Επειδη υπαρχει vdsl στην περιοχη (βασικα οπως ειπα κατι rural ειναι αυτο δεν ξερω παραπανω) γινεται να ζητησω να εχω ακριβως την ονομαστικη μου ταχυτητα(δλδ τα 24) γτ κατι τετοιο μου ειχαν πει καποια ατομα οταν στην περιοχη υπαρχει vdsl

πριν την 24αρα τι αλλο προγραμμα εχει ο παροχος? αν εχει 4αρα και μετα παει στην 24αρα  αν σου δωσει 6αρα ειναι καλυμμενος,αν εχει 12αρα πρεπει να σε δωσει 13+ το οτι εχει vdsl δεν σημαινει οτι θα παρεις την ονομαστκη και λαθος αυτος που το ειπε

Δημοσ.
Just now, gg i carry said:

Βασικα εχω 2 αποριες

Minimum είναι ο πάτος. Γιατί καλύπτονται πίσω από το εως 24Mbps. Για το δεύτερο δεν γνωρίζω αν και δεν νομίζω να γίνεται γιατί είναι άλλη τεχνολογία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, gg i carry είπε

[...]

[...]

Τι μπορω να κανω?

Τους άφησες να σου μειώσουν την ταχύτητα της σύνδεσης…
Έπρεπε να δηλώσεις βλάβη τότε που από τα 10 Mbps, έπεσες στα 7.

Πριν 2 χρόνια περίπου είχε παρόμοια προβλήματα η γραμμή μου κλείδωνε, στα 11-12.500 kbps περίπου, είχε όμως ξεκινήσει από τα 16.000 πριν πολλά χρόνια όταν ελάχιστοι στην περιοχή μου είχαν έως 24. Έστειλα στην εξυπηρέτηση πελατών Email με επισυναπτόμενο αρχείο των πτώσεων και των διακυμάνσεων της γραμμής, υποστηρίζοντας ότι γίνεται κακή διαχείριση των συνδέσεων που έχει ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση ορισμένων περιοχών.
- Σήμερα, παρ’ όλο που δίνουν μόνο έως 24 στην περιοχή που κατοικώ (όπου έχουν μαζευτεί τα 80-90% των πελατών) και τελευταία και VDSL έως 30 Mbps από Α/Κ, έχω σταθερά 14000-15500 (Current data rate ) ανάλογα το modem/router που χρησιμοποιώ.

- Κανείς δεν είναι ανυπεράσπιστος και κανείς δεν είναι καλυμμένος: αν επιμένεις και διεκδικείς, αυτό που πληρώνεις, η στάση σου αυτή δεν επιτρέπει ούτε τη διάλυση των τεχνικών τμημάτων προς χάριν της οικονομίας, ούτε τη μετατροπή τους σε ησυχαστήρια και χώρους συμπλήρωσης κουπονιών στοιχήματος, προς χάριν των βολεμένων τεχνικών...

Επεξ/σία από filipN
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελλαδα 2018 οτι χειροτερο

Με ενημερωσαν μεσω sms οτι ολοκληρωθηκαν οι απαιτουμενοι ελεγχοι στο θεμα μου απο τους τεχνικους

Και εχω αυτη την κατασταση 

250535517_.jpg.fa6250c2b6d7f712b493d58797004c82.jpg

Τους παιρνω ξανα τηλεφωνο ξανα το ιδιο θα το κοιταξουν οι τεχνικοι το ιδιο μυνημα στο κινητο μπλα μπλα μπλα

Υ.Σ.

τωρα επεσε στα 1000 kbps 

επιτηδες το κανουν?

Επεξ/σία από gg i carry
  • Sad 2
Δημοσ.

Εμένα μου κάνει πως η γραμμή έχει αποσυνδέσεις και τρέχει ο μηχανισμός που μειώνει συνεχώς το προφίλ μέχρι να σταθεροποιηθεί, πράγμα που δεν φαίνεται να γίνεται, επομένως συνεχίζει και το χαμηλωνει όσο πάει.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν κατάλαβες, σε σπρώχνουν για νέο συμβόλαιο στα 50 mbps.

Είχα το ίδιο θέμα, κάθε χρόνο και παρακάτω, ξεκίνησα με 11 και είχα φτάσει στα 8, μέχρι που είπα ότι δεν πάει άλλο και πήγα σε vdsl με τα ίδια λεφτά.

Το ότι είναι όλο και περισσότεροι με το ίδιο θέμα, μόνο τυχαίο δεν είναι.

• Like 4
Δημοσ.

Κανένας δεν σπρώχνει κάποιον. Ήμαρτον. 

Καταρχάς να υποθέσω ότι είσαι στον ΟΤΕ; Ζητά να έρθει τεχνικός στο χώρο σου. Αν δεν κάνω λάθος δεν χρεώνει ο ΟΤΕ εκτός από λίγες περιπτώσεις. 

Ή υπάρχει πρόβλημα με τον χώρο σου ή με το δίκτυο. Η ταχύτητα σου πρέπει να είναι λίγο πιο πάνω ή πιο κάτω απ τον μέσο όρο της περιοχής. 

Δημοσ.

Αυτη ειναι η συνδεση μου,24αρα adsl

Μπορει να μου πει κανεις που ξερει αν τα βλεπει καλα?

Γτ εχω μειωμενη ταχυτητα download(απο 7 και κατι γυρω στο 5) και ανεβασμενο ping γτ στον OTE ειναι για κλωτσιες,τουλαχιστον για να μαθω να τους πω τι να αλλαξουν 

image.png.07fae2d075c96a396fc645665b6dd430.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@gg i carry

Στο κουτι της πολυκατοικιας σου τι ταχυτητα πιάνεις; 

Απο τα νουμερα που περιγράφεις μαντευω οτι μενεις μακριά οποτε οτι και να κανεις δεν θα αλλάξει τιποτα. Πληρώνεις ΕΩΣ 24 και οχι 24αρι. 

Ρώτησε και μαθε αν εχουν γειτονες VDSL και σε τι ταχυτητες, οποτε αν θες "καλο"internet" το vdsl ειναι μονοδρομος

Επεξ/σία από isay
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...