Προς το περιεχόμενο

Snapdragon 675 SoC στα 11nm από τη Qualcomm για gaming smartphones

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, panosveto12 είπε

Καλα παιχνιδια ποτε θα βγαλουν ομως ? Gaming smartphones εννοουν το Pubg και το fortnite και κανενα candycrash . Ελεος .

Διαφωνώ. Υπάρχουν εξαιρετικά παιχνίδια πλέον σε Android. Θέλει λίγο ψάξιμο αλλά υπάρχουνε πολλά. Και FPS και Racing και Adventure. Και τα γραφικά έχουν βελτιωθεί κατά πολύ τα τελευταία χρόνια. Και μην ξεχνάς ότι όλα αυτά παίζονται σε μηχανάκια μεγέθους 5,5 - 6,5 ιντσών. Μην περιμένεις ποιότητα κονσόλας σε 20 φορές μικρότερο μέγεθος. Μάλιστα αν συγκρίνεις τα σημερινά mobile games με αντίστοιχα σε PC και κονσόλες τα mobile κερδίζουν με διαφορά στο τι προσφέρουν σε σχέση με το μέγεθός τους! Και σίγουρα τα Gaming Smartphones έχουν λαμπρό μέλλον.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

ε καλα μη τρελαθουμε, εχουμε παιξει με νιντεντο κονσολες με τη μιση οθονη.

καλο ειναι το κινητο για παιχνιδια, τα καλα παιχνιδια ειναι σπανια, αλλα αμα εξαιρεσεις τα τζαμπα η κατασταση καλυτερευει. το μονο που δε μ αρεσει στο κινητο σα "κονσολα" ειναι η οθονη σα χειριστηριο 😫 

υπαρχουν χειριστηρια για κινητο, αλλα απ οσο ξερω δε λειτουργουν σε ολα τα παιχνιδια , ουτε μπορεις να κανεις remap..

5 ώρες πριν, TsoliasGR είπε

Πιο μικρη ηταν η οθονη του gameboy....

Ειλικρινά παιδιά δεν έπαιξα ποτέ ούτε Nintendo ούτε Gameboy. Δεν ξέρω γιατί, αλλά πιθανόν με αγχωναι η μικρή οθόνη και μου φαινόταν δύσκολος ο χειρισμός. 

Θυμάμαι που έπαιζε το βαφτιστηρι μου με τις ώρες και γινόταν χαμός όταν του το παίρναν από τα χέρια... Μιλάμε για εθισμό... 

50 λεπτά πριν, TechnoV είπε

ρε φίλε είναι για 6η δημοτικού το gaming σε κινητό. Τα ίδια θα λέμε;

Δεν διαφωνώ μαζί σου σε γενικές γραμμές.6η δημοτικού σε σχέση με τι?με το PC?δεν υπάρχει σύγκριση.Δεν βοηθούσε και το hardware.Τι παιχνίδια να παίξεις πριν 2 χρονια σε Samsung S7 με exynos 8890,Mali T880,4Gb ram και οθόνη 5.1?Σήμερα το hardware είναι πολύ ανώτερο όπως a12 (apple),855(snapdragon),980(Kirin),οθόνες 6"+,8Gb ram,κ.α.Οσο καλύτερο hardware βγαίνει τόσο καλύτερα παιχνίδια θα κυκλοφορούν.Στην αρχή είμαστε ακόμα.οι αναδιπλούμενες οθόνες θα βοηθήσουν πολύ προς αυτό τον τομέα.Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορεί να συγκριθεί με κονσόλα η με PC.Αλλα σίγουρα έχει προοπτικές

9 ώρες πριν, panosveto12 είπε

Καλα παιχνιδια ποτε θα βγαλουν ομως ? Gaming smartphones εννοουν το Pubg και το fortnite και κανενα candycrash . Ελεος .

Παίξε ένα csr2, έχει χαβαλε...

12 ώρες πριν, nhzt είπε

Ειλικρινά παιδιά δεν έπαιξα ποτέ ούτε Nintendo ούτε Gameboy. Δεν ξέρω γιατί, αλλά πιθανόν με αγχωναι η μικρή οθόνη και μου φαινόταν δύσκολος ο χειρισμός. 

Θυμάμαι που έπαιζε το βαφτιστηρι μου με τις ώρες και γινόταν χαμός όταν του το παίρναν από τα χέρια... Μιλάμε για εθισμό... 

Δεν είναι ανάγκη πάντως να πάμε τόσο παλιά, PSP, PS Vita ας πούμε είχαν όλα και πιο μικρές οθόνης και πιο μικρή ανάλυση από τα σημερινά κινητά. Γενικά σε τόσο μικρές οθόνης ακόμα και 6 ιντσών δεν νομίζω ότι είναι η λεπτομέρεια στα γραφικά που κάνει την διαφορά. 

18 ώρες πριν, oceanborngr είπε

Χίλιες φορές ένα PSP!!

Επίσης gaming συσκευή χωρίς RGB δε νοείται 😜

Xiaomi MiA1 & Microsoft X Box One S controller & Emulators... Ανεκτίμητη αξία... 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, TechnoV είπε

ρε φίλε είναι για 6η δημοτικού το gaming σε κινητό. Τα ίδια θα λέμε;

Ενώ το gaming για PC απευθύνεται σε σοφούς ανθρώπους, έμπειρους στη ζωή...

Επεξ/σία από VChris

20 ώρες πριν, nhzt είπε

Ρώτα και μένα ....που μου έφερε δώρο ο μπάρμπας μου το 1989 το Gameboy από Ιαπωνία με Tetris και μετά αγόρασα από τα κάλαντα το super Mario. ..Αχ άλλες εποχές...

• Like 1

Ναι,χωρίς τον 675  με gpu 612 δεν παίζεις games.Ο 710 που υποστηρίζει την Adreno 616;

Η με τους 820,821,835,845 δεν παίζεις,θα σέρνεται.Δεν κάνουν για gaming;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...