Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Είναι απορίας άξιο πως κάποιος που έμαθε τέλεια την JavaScript σε δύο βδομάδες του πήρε πέντε χρόνια για να μάθει ένα CMS σε PHP.
_filippos_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 παίδες χαλαρώστε λιγάκι. Τα πάντα κρίνονται απο την ποιότητα και λειτουργικότητα του αποτελέσματος και οχι απο το πόσο γρήγορα έκανε κάποιος για να μάθει προγραμματισμό και markup language. Εαν μια σελίδα είναι άρτια και απλά λειτουργεί out of the box ποσώς με νοιάζει εαν αυτός/αυτοί που την εκαναν πιστεύουν πως γνωρίζουν τα πάντα τέλεια.
Karavas_Aristeidis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, XPHSTOS_ είπε @Karavas_Aristeidis Για να δηλώσεις ότι ξέρεις τέλεια κάτι, επαναλαμβάνω τέλεια και όχι απλά πλατσουρίζω στα ρηχά, δεν σου φτάνουν ούτε 2 χρόνια... όχι 2 εβδομάδες. Σε 2 εβδομάδες δεν προλαβαίνεις να διαβάσεις καν το documentation τους! Να μου πεις ότι σε 2 εβδομάδες ξέρεις κάποια HTML tags, αρκετά για να κάνεις την δουλειά σου και λίγη CSS αρκετή πάλι για να φτάσεις ως ένα σημείο μπορώ να το δεχθώ με ευκολία... Σε 2 εβδομάδες δεν μπορείς να έχεις συναντήσει όλα τα "απαραίτητα εμπόδια", που θα βρεις μπροστά σου σε βάθος χρόνου, ώστε να δηλώσεις ότι ξέρεις κάτι τέλεια! Αμφιβάλλω αν ξέρεις πραγματική semantic & accessible HTML, όπως επίσης αμφιβάλλω αν ξέρεις τα τερτίπια των CSS σε όλους τους browsers. Ειλικρινά δεν θα έμπαινα στον κόπο να απαντήσω αν έβλεπα αυτή την συμπεριφορά. Δεν θα με πείραζε να το έλεγες εν ερήμην του λόγου, αλλά εσύ το υπερασπίστηκες κιόλας, κάτι που για μένα δείχνει αλαζονεία και έρχεται σε ρήξη με τα λεγόμενα σου ότι θέλεις απλά να βοηθήσεις κόσμο διότι εσύ δεν είχες την ίδια βοήθεια στο ξεκίνημα σου. Δεν θέλω ούτε σου την πω, ούτε να σε μειώσω... θέλω απλά να σε προσγειώσω λίγο. Έχεις δίκιο, ίσως η λέξη τέλεια ήταν υπερβολική. Θα προσέχω τις λέξεις μου στο μέλλον. Αλλά.... 3 ώρες πριν, Predatorkill είπε Γκουρου του UI και της js εκει εξω δηλωνουν οτι ακομα μαθαινουν, δεν γινεται να λες στον εαυτο σου ποσο μαλλον δημοσιως οτι ξερεις αυτα τα 2 πραγματα τελεια. Οτι ξεπερασες καποια προβληματα σε παλιο ή νεο κωδικα ή βελτιωσες καποιες υπαρχουσες υποδομες που εχεις ηδη χτισει δεν σημαινει οτι γνωριζεις κατι τελεια. Δεν ειναι τυχαιο που στο web συνεχως πρεπει να μαθαινεις και να βελτιωνεσαι. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Και εγω θα μπορουσα να φτιαξω βιντεο για react-react native & angular αλλα νιωθω οτι δεν ξερω Χριστό κι ας εχω φτιαξει επαγγελματικα projects χιλιαδων γραμμων με αντιστοιχα api απο πισω. Ίσως έπρεπε να πω πολύ καλά. 2 ώρες πριν, randomcat είπε Για πολλούς πλέον αυτό λέγεται απλή καθημερινότητα και όχι σκληρή δουλειά ή λίγος ύπνος. Δεν χρειάζεται καν να απαντήσω. Από ότι φαίνεται δεν κατάλαβες τι θέλω να πώ. 2 ώρες πριν, elorant είπε Είναι απορίας άξιο πως κάποιος που έμαθε τέλεια την JavaScript σε δύο βδομάδες του πήρε πέντε χρόνια για να μάθει ένα CMS σε PHP. Εσύ φίλε μου εντάξει, άστο. Αυτό όμως που είναι απορία άξιο, είναι ότι μόνο 3-4 απάντησαν σε αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ρωτάω και όλοι οι άλλοι συγκεντρώθηκαν σε εντελώς άλλο θέμα. Κι αυτό που βλέπω είναι ότι όλοι εσείς που προσπαθείτε για κάποιο λόγο να μου πείτε τι μπορώ να κάνω και τι όχι, θα μπορούσατε να μου πείτε αυτά που θέλετε σε προσωπικό μήνυμα. Όχι όμως, επιλέξατε να τα γράψετε σε ποστ στο οποίο το θέμα του είναι διαφορετικό από το να κατακρίνεις τις ικανότητες του άλλου. Είπα ΜΙΑ λέξη λάθος και όλοι πιαστήκατε από αυτήν την λέξη. "Για ποιο λόγο να μην το γράψουμε εδώ εφόσον τo είπες εδώ?' Δεν θα χρειαζόταν καν να το γράψω (έστω και λάθος) αν ο @elorant και ο @randomcat δεν ασχολιόντουσαν με άλλα πράγματα από το να απαντήσουν στην απλή ερώτηση που έκανα στο ποστ. Όπως και να έχει, θα παρακαλούσα τα επόμενα σχόλια να έχουν να κάνουν με την ερώτηση που έκανα. Ευχαριστώ για τις διορθώσεις και από δω και πέρα από οπτι φαίνεται θα πρέπει να προσέχω και να ελέγω 10 φορές τις λέξεις μου, γιατί από μια λέξη και μόνο, ξεκινάει καινούριο θέμα και θάβουμε τον άλλο. Ευχαριστώ Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από Karavas_Aristeidis
παπι Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Οι απαντήσεις ήταν αναμενόμενες. Και θα έρθουν άλλες πιο σκληρές όσο χτίζεις στον εγωισμό σου.
marios28 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Στις 27/10/2018 στις 1:32 ΜΜ, Predatorkill είπε Γκουρου του UI και της js εκει εξω δηλωνουν οτι ακομα μαθαινουν, δεν γινεται να λες στον εαυτο σου ποσο μαλλον δημοσιως οτι ξερεις αυτα τα 2 πραγματα τελεια. Οτι ξεπερασες καποια προβληματα σε παλιο ή νεο κωδικα ή βελτιωσες καποιες υπαρχουσες υποδομες που εχεις ηδη χτισει δεν σημαινει οτι γνωριζεις κατι τελεια. Δεν ειναι τυχαιο που στο web συνεχως πρεπει να μαθαινεις και να βελτιωνεσαι. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Και εγω θα μπορουσα να φτιαξω βιντεο για react-react native & angular αλλα νιωθω οτι δεν ξερω Χριστό κι ας εχω φτιαξει επαγγελματικα projects χιλιαδων γραμμων με αντιστοιχα api απο πισω. Τα αυτονόητα γράφεις. Δε διαφώνησε κανείς. Όπως απάντησε ο άνθρωπος, έκανε λάθος που χρησιμοποίησε τη λέξη «τέλεια» και εννοούσε ότι γνωρίζει τέλεια τα παραπάνω για να κάνει τη δουλειά του και τα έμαθε σε ένα μήνα. Και 'γω θεωρώ πως ένας σχετικός με το χώρο, μπορεί να μάθει «τέλεια» html, css, και js σε ένα μήνα, έτσι ώστε να μπορεί να κάνει αξιοπρεπώς τη δουλειά του. Δεν είπε κανείς ότι σε ένα μήνα θα γίνει επαγγελματίας. Και λάθος να μην είχε κάνει πάντως (και όντως να είναι αυθεντία ή να έγινε αυθεντία σε ένα μήνα) δε βρίσκω κανένα λόγο να αμφισβητήσω τα γραφόμενα του οποιουδήποτε ή -για την ακρίβεια- να κολλήσω στη φράση «ξέρω κάτι τέλεια» που μπορεί και να σημαίνει: «είμαι ευχαριστημένος με αυτά που ξέρω» ή «ξέρω κάτι αξιοπρεπώς και κάνω τη δουλειά μου». Όποιος διαφωνεί γράφει τη γνώμη του. Με την ειρωνεία διαφωνώ. Στο έχω ξαναγράψει όταν με ειρωνευόσουν σε άλλο θέμα προ ημερών. Στην προκειμένη περίπτωση δεν παίζει και κανένα ρόλο, καθώς ο άνθρωπος θέλει να μοιραστεί όσα έχει μάθει (ό,τι έχει μάθει) εντελώς αφιλοκερδώς σπαταλώντας τον προσωπικό του ελεύθερο χρόνο. Όπως σωστά -κατά τη γνώμη μου- γράφει και ο filippos το αποτέλεσμα μετράει. 1 1
mixalis8 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Στις 24/10/2018 στις 8:38 ΜΜ, XPHSTOS_ είπε Και να προσθέσω κάπου εδώ ότι η Vue ξεπέρασε σε rating (stars) στο GitHub και την Angular και την React! Προς τον OP. Το Typo3 δεν είναι κάποιο ιδιαίτερα διαδεδομένο CMS, τουλάχιστον όχι στην χώρα μας. Θα μπορούσες άνετα να κάνεις ένα series για το πως να στήσεις ένα site με Typo3 χρησιμοποιώντας όλες τις τεχνολογίες/frameworks που ανέφερες. Εναλλακτικά ότι αναφέρθηκε από JS Frameworks/Libraries είναι trend. Ίσως ένα καλό tutorial για μοντέρνα Javascript (ES6) θα βοηθούσε ως προπομπός για κάποιο από τα JS Frameworks Να υποθέσω γνωρίζεις οτι το vue/react δεν ειναι frameworks όπως η angular... είναι libraries....
XPHSTOS_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 11 minutes ago, mixalis8 said: Να υποθέσω γνωρίζεις οτι το vue/react δεν ειναι frameworks όπως η angular... είναι libraries.... Ναι γιαυτό είπα: "Εναλλακτικά ότι αναφέρθηκε από JS Frameworks/Libraries είναι trend."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα