Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. 

Με αυτό το ποστ θα ήθελα να σας ρωτήσω τι θα θέλατε να μάθετε (πάντα δωρεάν μέσω YouTube) όσο αναφορά το Web development and design και τι θα θέλατε να περιέχουν αυτά τα μαθήματα.

Επίσης αν έχετε κάποιες ερωτήσεις ή δυσκολίες στο να φτιάξετε κάτι, μπορείτε απλά να μου γράψετε τι ακριβώς θέλετε και θα προσπαθήσω να το φτιάξω ονλάιν μέσω του καναλιού μου στο YouTube.

Εδώ θα βρείτε μια λίστα από κάποια πράγματα που θα μπορούσα να διδάξω τώρα. Αν έχετε κάτι που δεν υπάρχει στην λίστα, νιώστε ελεύθεροι να το προσθέσετε μέσω comment.

Λίστα:

• Foundation Zurb Framework
  • TYPO3
  • SQL

Με εκτίμηση,

Επεξ/σία από Karavas_Aristeidis
  • Like 3
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, filip123go είπε

Καλή αρχή φίλε μου!
Μπορείς να ξεκινήσεις πολύ άπλα με βασικές έννοιες html και css .

Και μικρά βιντεάκια. 5 λεπτά το πολύ, για αρχή.

Αυτό το έχω κάνει ήδη.

https://www.youtube.com/channel/UCNszg3ShvH7zHpVhnO3KldA

Αν υπάρχει κάτι που θα θέλατε να προσθέσω, όπως Flex κτλ, μπορώ να το κάνω.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Predatorkill είπε

Αυτο που βασιζεται; Ενταξει για τη node, η Angular;

Στο τι ζητάνε οι μεγαλύτερες εταιρίες web dev στον πλανήτη.
Μην κοιτάς Ελλάδα. 
Εδώ "γίνεσαι" web dev σε μια νύχτα βλέποντας ένα tutorial του wordpress στο youtube.  
Το παιδί θέλει να κάνει σοβαρή δουλεία (σύμφωνα πάντα με τα βίντεο που έχει ήδη ανεβάσει) . Επίσης Ελλάδα είμαστε 5 - 6 χρόνια (τουλάχιστον) πίσω σε ότι αφορά τις νέες τεχνολογίες , οπότε ένα τέτοιο μάθημα στα ελληνικά θα ήταν πρωτοποριακό .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, filip123go είπε

Στο τι ζητάνε οι μεγαλύτερες εταιρίες web dev στον πλανήτη.

Και δεν ζητανε και React; Ειναι λιγο abstract αυτη η δηλωση, γι αυτο σε ρωταω. 

Εγω τα δουλευω και τα δυο αλλα τελευταια μονο React.

• Like 1
Δημοσ.

Κρατάς χρυσό στα χέρια σου ( Typo 3 ) ρώτησα κι εγώ στη Γερμανία για το συγκεκριμένο , είναι όπως τα λες , έχει τρελλή ζήτηση , εαν βγάλεις Courses επί πληρωμή μάλλον θα καθαρίσεις επαγγελματικά αφού δεν υπάρχει τίποτε ανάλογο για Typo 3 στο Internet B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και να προσθέσω κάπου εδώ ότι η Vue ξεπέρασε σε rating (stars) στο GitHub και την Angular και την React! :P

Προς τον OP.
Το Typo3 δεν είναι κάποιο ιδιαίτερα διαδεδομένο CMS, τουλάχιστον όχι στην χώρα μας.
Θα μπορούσες άνετα να κάνεις ένα series για το πως να στήσεις ένα site με Typo3 χρησιμοποιώντας όλες τις τεχνολογίες/frameworks που ανέφερες.

Εναλλακτικά ότι αναφέρθηκε από JS Frameworks/Libraries είναι trend.
Ίσως ένα καλό tutorial για μοντέρνα Javascript (ES6) θα βοηθούσε ως προπομπός για κάποιο από τα JS Frameworks

Επεξ/σία από XPHSTOS_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/10/2018 στις 7:27 ΜΜ, ss13 είπε

Κρατάς χρυσό στα χέρια σου ( Typo 3 ) ρώτησα κι εγώ στη Γερμανία για το συγκεκριμένο , είναι όπως τα λες , έχει τρελλή ζήτηση , εαν βγάλεις Courses επί πληρωμή μάλλον θα καθαρίσεις επαγγελματικά αφού δεν υπάρχει τίποτε ανάλογο για Typo 3 στο Internet B)

@ss13Αυτό που λες είναι μια καλή ιδέα, αλλά θα ήθελα να τα κάνω δωρεάν. Όπως είπα και σε κάποια άλλα ποστ που έχω κάνει, τα κάνω όλα δωρεάν γιατί όταν ήθελα εγω βοήθεια δεν είχα καμία. Δεν θέλω να υπάρξει κάποιος άλλος που θα νιώσει έτσι. 

Επεξ/σία από Karavas_Aristeidis
  • Like 4
Δημοσ.

Τι εννοείς δεν είχες καμία βοήθεια; Ένα ολόκληρο Internet είναι στη διάθεση σου.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, elorant είπε

Τι εννοείς δεν είχες καμία βοήθεια; Ένα ολόκληρο Internet είναι στη διάθεση σου.

Όσο αναφορά το html, css, js ναι, εκεί δεν δυσκολεύτηκα καθόλου. Μου πήρε το πολύ ένα μήνα να τα μάθω τέλεια.

Σε αυτό που δυσκολεύτηκα και αν θες μπορείς να ξεκινήσεις κι εσύ να μαθαίνεις για να καταλάβεις τι εννοώ, είναι το TYPO3. Πριν 5 χρόνια, όταν ξεκίνησα, υπήρχαν σχεδόν καθόλου tutorials κτλ και ακόμα και τώρα που φτιάξανε από την αρχή το Documentation, είναι δύσκολο να καταλάβεις πως ακριβώς λειτουργεί.  

Δημοσ.

Και ποιος ο λόγος να ασχοληθείς με κάτι που δεν έχει documentation;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, elorant είπε

Και ποιος ο λόγος να ασχοληθείς με κάτι που δεν έχει documentation;

Γιατί αυτό κάνει η εταιρία που δουλεύω. Όσο σπούδαζα, δούλευα ταυτόχρονα. Και έτσι έμαθα το TYPO3. Επίσης το να μην ασχοληθείς με κάτι που δεν έχει documentation δεν είναι δικαιολογία να μην ασχοληθείς. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...