coniste Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παλικαρια, ψαχνομαι για οθονη αυτο τον καιρο και δε ξερω τι ακριβως να κοιταξω, η χρηση που τη θελω ειναι all around με λιγο περισσοτερο εμφαση στο gaming (csgo,fifa,lol) Ελεγα για 24αρα, 144hz , 1ms , freesync/gsync νομιζω δεν με ενδιαφερουν, θα προτιμουσα μικρα bezels, γενικως απ οτι καταλαβατε μεχρι στιγμης κοιτουσα πιο πολυ προς τα gaming μονιτορ. (και λογο design που μου αρεσουν πολυ 😊) η καρτουλα μου αυτη τη στιγμη ειναι η GTX660 (θα γινει μια μικρη αναβαθμιση μετα την αγορα της οθονης, η οθονη προειγηται γιατι η παλια μου εσπασε και ειμαι τωρα με 32αρα tv και μου εχουν βγει τα ματια) budget γυρω στα 300, δε θα ηθελα να ξεφυγω ειναι η αληθεια. Για παραδειγμα εδω : Asus MG248QR ή αλλιως : προτεινεται το πιο vfm απο αυτα εδω Ριχτε τα φωτα σας. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από coniste
coniste Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος? Εχει τοσο μεγαλη διαφορα ας πουμε στην ποιοτητα εικονας απο την Dell S2419HGF που ειναι ενα 100αρικο+ κατω ? ή απο την Asus MG248QR που ανεφερα και πιο πανω? Επισης γνωριζει καποιος για την Acer Predator XB240H ? Δεν βρηκα καποιο αξιολογο review, την googlarw και μου βγαζει ενα αλλο μοντελο με διαφορετικη βαση ενω εχει το ιδιο ονομα. Βλεπω εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με τις υπολοιπες και εχει και ηχειακια που ειναι ενα + Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από coniste
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα