Προς το περιεχόμενο

Temperd glass για note 9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum! Ήθελα να ρωτήσω κατόχους και  του note9 αλλα και γενικά κατόχων samsung με edge display ( γιατί έχω φίλο που έφαγε πάνω απο 60 ευρώ σε  tempered glass με το s8 του και επωνυμα κιόλας spigen και κάτι άλλο που δε θυμαμαι και έχει καταλήξει στο να τα πετάξει όλα) τι tempered glass έχουν βάλει στο κινητό τους και έχουν μείνει ικανοποιημένοι και τι έχουν να προτείνουν.  Έχω ψαχτεί λίγο και έχω δει ότι το whitestone dome είναι το καλύτερο αλλά προσπαθώ να γλιτώσω το 50αρικο! Ακούω προτάσεις. Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

Φιλαράκο το καλύτερο είναι να βάλεις μεμβράνη με νανοτεχνολογια. Μου το τοποθέτησανε στο media market με 17ευρω και εγγύηση 6 μήνες. Έχω βρει την ησυχία μου όλα τα υπόλοιπα όπως dome και τα λοιπά είναι πεταμένα λεφτά βάλτο και θα με θυμηθείς. 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, leyterhs gadget είπε

Φιλαράκο το καλύτερο είναι να βάλεις μεμβράνη με νανοτεχνολογια. Μου το τοποθέτησανε στο media market με 17ευρω και εγγύηση 6 μήνες. Έχω βρει την ησυχία μου όλα τα υπόλοιπα όπως dome και τα λοιπά είναι πεταμένα λεφτά βάλτο και θα με θυμηθείς. 

ελπίζω να βελτιώθηκαν από τότε mediamarkt-νανοτεχνολογία

Δημοσ.

Παρά πολύ έχω αλλάξει τα πάντα από τζάμια είναι η καλύτερη επιλογή πιστεύω 

Παρά πολύ έχω αλλάξει τα πάντα από τζάμια είναι η καλύτερη επιλογή πιστεύω είναι μεμβράνη με νανοτεχνολογια όχι το υγρό μην μπερδεύεσαι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο site δείχνει τη μέθοδο της σταγόνας 

αυτή η μεμβράνη που λες αφαιρείται;

Επεξ/σία από tinapo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...