stathisgs800 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα στο forum! Ήθελα να ρωτήσω κατόχους και του note9 αλλα και γενικά κατόχων samsung με edge display ( γιατί έχω φίλο που έφαγε πάνω απο 60 ευρώ σε tempered glass με το s8 του και επωνυμα κιόλας spigen και κάτι άλλο που δε θυμαμαι και έχει καταλήξει στο να τα πετάξει όλα) τι tempered glass έχουν βάλει στο κινητό τους και έχουν μείνει ικανοποιημένοι και τι έχουν να προτείνουν. Έχω ψαχτεί λίγο και έχω δει ότι το whitestone dome είναι το καλύτερο αλλά προσπαθώ να γλιτώσω το 50αρικο! Ακούω προτάσεις. Ευχαριστώ πολύ!!!
saruman123 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Όντως το whitestone dome είναι το καλύτερο που υπάρχει.
leyterhs gadget Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Φιλαράκο το καλύτερο είναι να βάλεις μεμβράνη με νανοτεχνολογια. Μου το τοποθέτησανε στο media market με 17ευρω και εγγύηση 6 μήνες. Έχω βρει την ησυχία μου όλα τα υπόλοιπα όπως dome και τα λοιπά είναι πεταμένα λεφτά βάλτο και θα με θυμηθείς.
stathisgs800 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Το θεμα ειναι αμα πεσει να κανει δουλεια και να μη σπασει η οθονη! Ειναι γερο αυτο που εχεισ βαλει?
tinapo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 46 λεπτά πριν, leyterhs gadget είπε Φιλαράκο το καλύτερο είναι να βάλεις μεμβράνη με νανοτεχνολογια. Μου το τοποθέτησανε στο media market με 17ευρω και εγγύηση 6 μήνες. Έχω βρει την ησυχία μου όλα τα υπόλοιπα όπως dome και τα λοιπά είναι πεταμένα λεφτά βάλτο και θα με θυμηθείς. ελπίζω να βελτιώθηκαν από τότε mediamarkt-νανοτεχνολογία
leyterhs gadget Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Παρά πολύ έχω αλλάξει τα πάντα από τζάμια είναι η καλύτερη επιλογή πιστεύω Παρά πολύ έχω αλλάξει τα πάντα από τζάμια είναι η καλύτερη επιλογή πιστεύω είναι μεμβράνη με νανοτεχνολογια όχι το υγρό μην μπερδεύεσαι.
tinapo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) στο site δείχνει τη μέθοδο της σταγόνας αυτή η μεμβράνη που λες αφαιρείται; Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από tinapo
jimis98 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 και τα gorilla glass που λένε μουφες είναι?
achilles_g_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα μισά από το dome. https://plusmobi.net/T-MAX-UV-TEMPERED-GLASS-GALAXY-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-8-CLEAR/T-MAX-screen-protector-Γυαλί-προστασίας-Fullcover-Tempered-Glass-για-Samsung-Galaxy-NOTE-9-DIAFANO-CLEAR-διαφανο-CURVED-Case -Friendly Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από achilles_g_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα