MiP Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 0/30😂😂 Spoiler Πλάκα κάνω φυσικά Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από MiP
Zengar Zombolt Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, LambisElef είπε Αν νομίζετε ότι εκεί στην Alienware είναι τόσο χαζοί ώστε να επιτρέπουν σε κάποιον να κάνει πολλαπλές προσπάθειες, είστε γελασμένοι. Δεν τους ξεγελάτε απλά φτιάχνοντας νέο account από το ίδιο σπίτι... και όμως είναι 7 κλειδιά πήρα με 10 fake account 1
LambisElef Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Είπα θα τους έκοβε αρκετά για να δίνουν απλά την 15% έκπτωση στα πολλαπλά accounts, τουλάχιστον έτσι είχε φανεί από τα προηγούμενα 2-3 posts, μέχρι να έρθουν τα δικά σας Από περιέργεια, πήρε κανείς σας με πολλαπλά attempts το Shadow of the Tomb Raider ή μόνο το παλιό Tomb Raider;
koooleeek Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε και όμως είναι 7 κλειδιά πήρα με 10 fake account Δώσε και σε εμάς κανένα... 🙄 1
thomason993 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 0/5 κι εδώ, επιβεβαιώνω 😂 Όποιος πήρε κλειδί για Tomb Raider 2013 και δεν το θέλει, έχω κωδικό για 2 μερες xbox live gold αν ενδιαφέρεται για ανταλλαγή..
Looter Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μακάρι να σας κάνουν ban τον υπολογιστή ή να εξαιρέσουν την Ελλάδα από την επόμενη προωθητική ενέργεια. Κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΑ abuse ένα service και έρχεστε εδώ και κάνετε brag ενώ ταυτόχρονα δεν πατάτε ούτε ευχαριστω στον ts που σας έδωσε την πληροφορία-ευκαιρία. Ότι και να πεις , λίγο... 8
Chrisfm94 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Looter είπε Μακάρι να σας κάνουν ban τον υπολογιστή ή να εξαιρέσουν την Ελλάδα από την επόμενη προωθητική ενέργεια. Κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΑ abuse ένα service και έρχεστε εδώ και κάνετε brag ενώ ταυτόχρονα δεν πατάτε ούτε ευχαριστω στον ts που σας έδωσε την πληροφορία-ευκαιρία. Ότι και να πεις , λίγο... Ποσο δικιο ρε φιλε... 1
V-a-c Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μπααα , 0/2 σε μένα . Δείτε το κ αλλιώς παιδιά , Looter - Chrisfm94 , μια top εταιρεία κάνει ένα worldwide διαγωνισμό , μαζεύει τόνους στοιχεία και καταξοδεύτηκε με ένα δώρο όλο κι όλο στην ουσία . Όχι ότι είναι σωστό αυτό που κάνουμε πάντως .
gregdel Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Αυτό του ΦΒ το να φαίνεται το βίντεο επάνω και να βλέπεις ελάχιστα κατω πως διορθώνεται (ή δεν)?
Looter Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, V-a-c είπε Μπααα , 0/2 σε μένα . Δείτε το κ αλλιώς παιδιά , Looter - Chrisfm94 , μια top εταιρεία κάνει ένα worldwide διαγωνισμό , μαζεύει τόνους στοιχεία και καταξοδεύτηκε με ένα δώρο όλο κι όλο στην ουσία . Όχι ότι είναι σωστό αυτό που κάνουμε πάντως . Εγώ που δεν ενδιαφέρομαι πχ είμαι μαλακας που δε μπήκα με τα 20 μαιλ που έχω χρησιμοποιώντας VPS για να κερδίσω κανένα κωδικό και να τον «ανταλλάξω» στο φόρουμ , ε;; Για τέτοιες συμπεριφορές σταμάτησα να ανεβάζω προσφορές. Δεν αξίζει...
Arkin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Looter είπε Εγώ που δεν ενδιαφέρομαι πχ είμαι μαλακας που δε μπήκα με τα 20 μαιλ που έχω χρησιμοποιώντας VPS για να κερδίσω κανένα κωδικό και να τον «ανταλλάξω» στο φόρουμ , ε;; Για τέτοιες συμπεριφορές σταμάτησα να ανεβάζω προσφορές. Δεν αξίζει... Δεν το κανουν ολοι ρε συ. Εγω επαιξα μια φορα πηρα κωδικο τον εβαλα και τωρα παιζω. Ουτε ανταλλαγη τιποτα. Οι προσφορες στο insomnia μονο καλο κανουν σε ολα τα μελη του φορουμ και σιγουρα αρκετοι εχουμε γλιτωσει αρκετα χρηματα. Απο τα καλυτερα topics ειναι.
V-a-c Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Looter είπε Εγώ που δεν ενδιαφέρομαι πχ είμαι μαλακας που δε μπήκα με τα 20 μαιλ που έχω χρησιμοποιώντας VPS για να κερδίσω κανένα κωδικό και να τον «ανταλλάξω» στο φόρουμ , ε;; Για τέτοιες συμπεριφορές σταμάτησα να ανεβάζω προσφορές. Δεν αξίζει... αν επιτρέπεται αυτό από το φόρουμ ή όχι δεν ξέρω αλλά κ δε βλέπω τον λόγο να μην επιτρέπεται , το πρώτο σχόλιο σου όμως έχει να κάνει με την dell και σε αυτό απάντησα βασικά , διότι υπάρχει κ μια κοροιδία από τις εταιρείες κ τέτοιες τα τακτικές τις κάνουν όλες .
nightwalker1990 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδες αυτο με τα ARP κατι τι φαση ειναι? Btw ευχαριστω πολυ για την πληροφορια ελαβα και κωδικο για εκπτωση. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από nightwalker1990
nikos16717 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ΑRP μάλλον είναι αυτό: Arena Rewards Program (ARP) Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από nikos16717
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα