Angelom Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα στο φορουμ,θα ηθελα να αναφερω ενα προβλημα μου με ryzen 3 2200g και motherboard Msi b350 pro vdm. Ξεκινοντας θα ηθελα να πω οτι στο site της msi λεει οτα τα δυο ειναι compatible συνεπως θα επρεπε να δουλευουν ρολοι,αλλα οχι!!! ξεκινησαμε το build (3o προσωπικο) εγιναν ολα οπως επρεπε και τελικα δεν επαιρνα εικονα... μετα απο λιγα λεπτα βρηκαμε οτι πρεπει να κανουμε Update τα bios της μητρικης για να υποστηριζει της σειρα ryzen 3 2200g το οποιο γινεται μονο με αλλο επεξεργαστη και θα ηθελα να ρωτησω αν καποιο απο τα μελη του site ειναι διτεθειμενο να μου δανησει μια cpu με την παρουσια του και καποιας χρηματικης αμοιβη στη θεσσαλονικη,ωστε να μπορεσουμε να βαλουμε σε λειτουργια τον υπολογιστη του φιλου μου!!! ευχαριστω προκαταβολικα
Sheogorath Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 22 λεπτά πριν, Angelom είπε Καλησπερα στο φορουμ,θα ηθελα να αναφερω ενα προβλημα μου με ryzen 3 2200g και motherboard Msi b350 pro vdm. Ξεκινοντας θα ηθελα να πω οτι στο site της msi λεει οτα τα δυο ειναι compatible συνεπως θα επρεπε να δουλευουν ρολοι,αλλα οχι!!! ξεκινησαμε το build (3o προσωπικο) εγιναν ολα οπως επρεπε και τελικα δεν επαιρνα εικονα... μετα απο λιγα λεπτα βρηκαμε οτι πρεπει να κανουμε Update τα bios της μητρικης για να υποστηριζει της σειρα ryzen 3 2200g το οποιο γινεται μονο με αλλο επεξεργαστη και θα ηθελα να ρωτησω αν καποιο απο τα μελη του site ειναι διτεθειμενο να μου δανησει μια cpu με την παρουσια του και καποιας χρηματικης αμοιβη στη θεσσαλονικη,ωστε να μπορεσουμε να βαλουμε σε λειτουργια τον υπολογιστη του φιλου μου!!! ευχαριστω προκαταβολικα Η ίδια η AMD σου παρέχει επεξεργαστή για αυτην την δουλειά.
Angelom Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 @Sheogorath το γνωριζω αλλα θα ηθελα να μαθω αμα καποιο απο τα μελη του site ειναι διατεθημενο να μας δανεισει ενα cpu για να μην μπαινουμε σε αυτη τη χρονοβορα διαδικασια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα