Etherovamon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Γεια σε όλους/ες! Έχω ένα πρόβλημα στη δουλειά μου. Στη vga έξοδο του σταθερού υπολογιστή μου, έχω split που στέλνει ένα vga στην οθόνη του pc και ένα vga σε προτζέκτορα που θέλω να είναι μόνιμα συνδεδεμένος στο pc. Ενώ, όμως, το pc μου, χωρίς συνδεδεμένο προτζέκτορα, βγάζει ανάλυση full hd, όταν συνδέω τον προτζέκτορα και επανεκκινώ το pc, η ανάλυση του pc πέφτει πολύ. Με άλλα λόγια, παρόλο που όταν συνδέω τον προτζέκτορα στο (ανοιχτό εκείνη τη στιγμή) pc, η υψηλή ανάλυση μένει ίδια, εάν κάνω επανεκκίνηση το pc με την τρέχουσα συνδεσμολογία, η ανάλυση πέφτει. Μέσα από το μενού του προτζέκτορα δεν κατάφερα κάτι. Επίσης δοκίμασα και την εφαρμογή "ultramon", αλλά δεν έβγαλα άκρη. Δυστυχώς δεν έχω την ευχέρεια να συνδέσω το pc με την οθόνη του με άλλον τρόπο εκτός vga -μόνο με display port, αλλά έτσι, όταν εκκινεί το pc, βλέπει ως βασική οθόνη αυτή του προτζέκτορα και δεν έχω εικόνα έτσι πουθενά. Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη λύση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα