Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω στην κατοχή μου μια gigabyte 780 ti με πρόβλημα, βγάζει κάποια πράσινα τετράγωνα κατά την φόρτωση των windows και δεν περνάνε drivers, μερικές φορές εμφανίζονται και κάποιες πράσινες οριζόντιες λεπτές γραμμές. Μετά από έλεγχο στο pcb της κάρτας είδα πως δεν υπάρχει ένα μικρό smd resistor στο πίσω μέρος της κάρτας στην περιοχή των μνημών. Υπάρχει τρόπος να επισκευαστεί αυτή η κάρτα ? Αν ναι υπάρχει ένα μέρος στην Αθήνα να μου προτείνετε να την πάω, τέλος αν επισκευάζεται τι κόστος θα έχει μια τέτοια επισκευή ??

Επεξ/σία από drakoulis
Δημοσ.

δεν υπάρχει? έχει σπάσει η απλά φαίνεται πως δεν υπάρχει? ορισμένες θέσης είναι πάντα κενές στα smd. Εαν δεν έχει το schematic της κάρτας η κάποια ίδια λειτουργική για να δείς εαν όντως δεν υπάρχει τότε το θέμα είναι αλλου

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Υπήρχε αλλά ήταν μισό καμένο και έφυγε...  Και ένα update εκανα μια δοκιμή να βάλω λίγο μολύβι στην περιοχή για να συνδέσω το κενό και  άλλαξε η συμπεριφορά στα τετραγωνάκια ειναι λιγότερα προφανώς δεν είναι σωστή αντίσταση...αν τώρα έχει πάθει κάτι παραπάνω δεν ξέρω και δεν ξέρω και το λόγο που αυτή η αντίσταση ψήθηκε και καταστράφηκε, κάποιος να βοηθήσει ? Η κάπου να την πάω σε κάποιον ειδικό ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα είμαι εκτός θα γυρίσω Παρασκευή βράδυ, θα ανεβάσω τότε μια φωτογραφία αν και είμαι ξεκάθαρος λείπει ένα smd στην περιοχή δεν έχει κάτι καμένο, υπάρχει κάποιος να αναλαμβάνει τέτοιες εργασίες ?

Επεξ/σία από drakoulis
Δημοσ.

Απο δω και στο εξης θα περιμενουμε καθε Παρασκευη βραδυ(μετα τις 7) μηπως και ανεβασεις την φωτό που μας υποσχέθηκες. Αλλιώς και να ξέρουμε, δεν σου λέμε ποιος και που αναλαμβάνει τέτοιες εργασίες!🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...