Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με RMA PSU Corsair

estel92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα πρόβλημα έγινε η αντικατάσταση αλλά επειδή το στείλανε από HongKong το έχουν κρατήσει τελωνείο και μου ζητάνε απόδειξη ενώ δεν έχω 😕 . Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο ; Και αν ναι τι κάνατε ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nαι,πέρνεις τηλέφωνο την TNT ή UPS όποια το φέρνει , και τους λες οτι είναι απο αντικατάσταση και το τελωνείο το πληρώνει η CORSAIR HONG KONG.

Πέρνει καμια βδομάδα η όλη ιστορία αλλα τελικώς το πέρνεις χωρίς να πληρώσεις τελωνείο.

18 λεπτά πριν, oddin είπε

Nαι,πέρνεις τηλέφωνο την TNT ή UPS όποια το φέρνει , και τους λες οτι είναι απο αντικατάσταση και το τελωνείο το πληρώνει η CORSAIR HONG KONG.

Πέρνει καμια βδομάδα η όλη ιστορία αλλα τελικώς το πέρνεις χωρίς να πληρώσεις τελωνείο.

Το θέμα είναι ότι δεν έχω κανένα tracking number η κάτι για να ξέρω με ποια εταιρία ήρθε. Η Corsair δεν μου έστειλε τίποτε ούτε καν ότι μου στείλανε άλλο για αντικατάσταση 😕 

6 λεπτά πριν, oddin είπε

Τότε ποιος σου ζητάει να πληρώσεις τελωνείο?

Με πήρανε από το τελωνείο στο αεροδρόμιο της Αθήνας δεν μου ζήτησαν να πληρώσω κάτι μου ζήτησαν απόδειξη για να μπορέσει να φύγει από το τελωνείο και να το παραλάβω 😕

Στις 24/10/2018 στις 10:09 ΠΜ, oddin είπε

Ναι κάποια εταιρία ομως σε πήρε,δεν μπορεί να σε κάλεσε έτσι απλά το αεροδρόμιο.

H orbit courier είναι και μου ζητάνε 125 ευρώ δεν είναι λογικό αυτό. Τι μπορώ να κάνω? 

8 λεπτά πριν, oddin είπε

Oτι σου είπα..

τους λες οτι είναι απο αντικατάσταση και το τελωνείο το πληρώνει η CORSAIR HONG KONG, να μιλήσουν μαζί τους.

Τους το είπα αλλά δεν φάνηκε να τους έπεισα 

Στις 24/10/2018 στις 12:23 ΠΜ, estel92 είπε

Με πήρανε από το τελωνείο στο αεροδρόμιο της Αθήνας δεν μου ζήτησαν να πληρώσω κάτι μου ζήτησαν απόδειξη για να μπορέσει να φύγει από το τελωνείο και να το παραλάβω 😕

Καλά πως μπλέχτηκες με hong kong? Εγω με ένα που είχα θέμα Ολλανδία το έστειλα και απο Ολλανδία μου ήρθε αντικατάσταση... 

15 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Καλά πως μπλέχτηκες με hong kong? Εγω με ένα που είχα θέμα Ολλανδία το έστειλα και απο Ολλανδία μου ήρθε αντικατάσταση... 

Κι εγώ Ολλανδία το έστειλα δεν ξέρω γιατί μου στείλανε από το Hong Kong :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/10/2018 στις 10:25 ΜΜ, estel92 είπε

Κι εγώ Ολλανδία το έστειλα δεν ξέρω γιατί μου στείλανε από το Hong Kong :(

Γτ δεν μιλας με την corsair και να τους πεις τι εχει γινει να δωσουν αυτοι λυση στο θεμα ?

Επεξ/σία από akoinonitos

2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Γτ δεν μιλας με την corsair και να τους πεις τι εχει γινει να δωσουν αυτοι λυση στο θεμα ?

Σήμερα μου απάντησε η Corsair μου είπε να μην πληρώσω τίποτε έτσι κι αλλιώς δεν το είχα σκοπό. Και ότι θα ψάξουνε να δούνε τι μπορούνε να κάνουνε 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...