kaiser Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Καλησπέρα παίδες,θέλω να μάθω τι παίζει με αγορα απο e-shop της αλλοδαπής.Συγκεκριμένα θέλω να πάρω απο το Overclockers μια μητρική. Είναι αξιόπιστο στις συναλλαγές??Τι φόροι παίζουν,ποιά τα μεταφορικά,πότε γίνεται η παράδοση,πως γίνεται η πληρωμή??Και απο οτι έχω καταλάβει οι τιμές είναι σε λίρες,σωστά?Α!και κάτι άλλο,γράφει στην παρένθεση μια τιμη και τη λέξη VAT,να συμπεράνω οτι είναι ο δικός τους φ.π.α.?
paravatis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 file apo ti stigmi pou o apostoleas einai entos EU den exeis kamia apolytos xreosi plin afti tis aksias tou proiontos+metaforika. eggyimeno kai tsekarismeno arketes fores. apo OCUk den exo psonisei prosopika alla akougetai oti einai poly aksiopisto kai oi anthropoi ekei pera idiaitera eksypiretikoi :)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Μεταφέρεται στο ορθό forum του Internet.
Deathstar Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 ego pou eime uk mono apo overclockers.co.uk psonizo kai einai apsogoi se ola
kaiser Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Sorry gia to off topic Μόρτη ξεχάστηκα...Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας το έχω ακούσει οτι γενικά είναι αξιόπιστοι,πάντως αυτό που θέλω να μάθω είναι πόσα είναι τελικά τα μεταφορικά στην παραπάνω περίπτωση(ουσιώδης σημασίας ερώτημα νομίζω) και πόσο χρόνο θέλουν για να κάνουν την παράδοση του προϊόντος που θα παραγγείλω και πως θα την κάνουν(το κυριότερο,αν και φαντάζομαι μέσω courrier),πως θα τους πληρώσω εγω,τους δινω καποια χρήματα στην τράπεζα και μετά τα υπόλοιπα ή όλα μαζί απο πριν(κάπως Risky)?AA!Τελικά αυτό VAT τι είναι?? Αυτά και ελπίζω να το δει κάποιος που να έχει πρότερη εμπειρία για να με καθοδηγήσει...Adios
Jikail Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Έχω την εντύπωση ότι όλες οι ερωτήσεις σου μπορούν να λυθούν μέσα από το site από το οποίο θα κάνεις την αγορά. Σίγουρα κάπου θα υπάρχουν όλες αυτές οι πληροφορίες. Πάντως μπορείς να κάνεις και μια εικονική αγορά για να δεις την τιμή ακριβώς (εικονική=ένα βήμα πριν το τέλος--->CANCEL). Όσο για το VAT νομίζω είναι φόρος σαν τον δικό μας τον ΦΠΑ.
xenos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Έχω αρκετές επιφυλάξεις για το κατά πόσο στέλνουν ηλεκτρονικά εκτός Αγγλίας. Δε μένει παρά να το τσεκάρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.