stavros750 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, σήμερα παρέλαβα την εν λόγω τηλεόραση και θέλω να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό το συγκεκριμένο φαινόμενο στις παρακάτω φωτογραφίες(όσο φαίνεται) ή θεωρείται προβληματικό και πρέπει να την αντικαταστήσω λόγω DOA. Να σημειωθεί πως φαίνεται κατά κύριο λόγο από τα σημεία που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες και πως δεν είναι διακριτό τις περισσότερες φορές κατά την φυσιολογική θέαση. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από stavros750
zelmanblue Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 ΦΙλε μου και εγω παρελαβα χτες. Δεν παρατηρησα αυτο το φαινομενο. 1
stavros750 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, zelmanblue είπε ΦΙλε μου και εγω παρελαβα χτες. Δεν παρατηρησα αυτο το φαινομενο. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, μοιάζει σαν σκόνη από την εσωτερική μεριά του πάνελ.Αν και δεν κάνει μπαμ,είναι κρίμα για καινούργια τηλεόραση να την αφήσω έτσι οπότε πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά και θα φέρουν τεχνικό να κάνει έλεγχο να φύγει DOA. Ελπίζω να μου κάνουν κάνουν καλή αντιπρόταση αν δεν έχουν την ίδια απόθεμα, γιατί έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
zelmanblue Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Και εγω εμεινα πολυ ευχαριστημένος, σε σχέση με τα χρήματα που έδωσα η τηλεόραση απλα δεν υπάρχει! Το μονο που με ψιλοχάλασε λίγο, ειναι οτι επειδη θα χρειαστεί να τη βαλω στο τοίχο λογω διάταξης του δωματίου, δεν έχει ανετη πρόσβαση στις κάτω θύρες εισόδου.
greed Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 εχεις dse & clouding αν καταλαβα καλα. Δεν θα βγαλεις ακρη. Θα ερθει ο τεχνικος και θα σου πει πως και οι αλλες εταιρειες εχουν περισσοτερο κλπ. Μακαρι ομως να βγω λαθος. 1
stavros750 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, greed είπε εχεις dse & clouding αν καταλαβα καλα. Δεν θα βγαλεις ακρη. Θα ερθει ο τεχνικος και θα σου πει πως και οι αλλες εταιρειες εχουν περισσοτερο κλπ. Μακαρι ομως να βγω λαθος. Δεν πιστεύω πως έχω clouding, παρά μόνο το πρώτο και ευχαριστώ για την κωδική ονομασία της μιας και δεν την γνώριζα και την έψαχνα. Θεωρώ ο τεχνικός θα είναι πιο ελαστικος μιας και έχω και την εξτρα εγγύηση του Κωτσόβολου (αξίας 70 ευρώ).
greed Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Απλα για να ξερεις. Δεν υπαρχει tv χωρις dse,clouding, banding. Δεν ειναι μονο το quality control που παιρνανε αλλα και η μεταφορα τους κανει ζημια. Το να μη τα παρατηρησει καποιος ειναι πιο ευκολο απο το να μην εχει τιποτα απολα αυτα. Αλλαξα 3ης διαφορετικες tv απο διαφορετικες μαρκες για να καταλαβω. Τα led εχουν καποια καλα ως τεχνολογια αλλα φαιρνουν και αρκετες ασθενειες μαζι τους. Βεβαια δεν χανεις τιποτα να προσπαθησεις. Ριξε και ενα update οταν ερθει ο τεχνικος. 1
stavros750 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Το Clouding δεν με ενόχλησε τόσο αν υπάρχει στην TV μου, αν και στις φωτογραφίες όντως όπως την ξαναβλέπω θεωρώ πως έχει σε κάποια σημεία,αλλά δεν με ενοχλει.Σαφώς με αυτά που έχω διαβάσει εδώ ξέρω πόσο πλέον δεν ασχολούνται με το quality control και πως πρέπει να είσαι τυχερός για να σου πέσει μοντέλο απροβλημάτιστο. Απλά το DSE παραείναι υπαρκτό στην δική μου και είναι αυτό που με ενοχλεί περισσότερο. Σαφώς και θα ενημερώσω μόλις έρθει 😁
stavros750 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ξέρω πως άργησα αλλά σήμερα ολοκληρώθηκε η όλη διαδικασία. Ας τα πάρουμε με σειρά λοιπόν: 1)26 Οκτωβρίου περίπου 2-3 μέρες μετά την αγορά της εν λόγω τηλεόρασης, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, απευθύνομαι στον Κωτσόβολο επειδή η τηλεόραση είχε έντονο DSE. Προφανώς είμαι μέσα στο όριο του DOA, αλλά μη έχοντας ξανασυναντήσει DSE, δεν γνώριζα αν το θέμα είναι υποκειμενικό ή αντικειμενικό (πχ στο Clouding κάνει μπαμ μία τηλεόραση ότι έχει πολύ και χρειάζεται αλλαγή). Ο Κωτσόβολος επικοινωνεί με την Astra ώστε να σταλθεί τεχνικός. 2) 2,5 με 3 βδομάδες αργότερα έρχεται, ο τεχνικός ο οποίος με συμβούλεψε την επόμενη φορά να απευθυνθώ κατευθείαν στην Astra για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση. Το DOA όμως δεν θα το έπαιρνα από την Astra, αλλά από τον Κωτσόβολο οπότε θεωρώ ορθώς έπραξα. Αν παρατηρήσατε το χρονικό όριο υποτίθεται έχει περάσει, αλλά έχω κρατήσει σε γραπτό μήνυμα μέσω της σελίδας τους στο Facebook πως το αίτημα έχει καταχωρηθεί 3 μέρες μετά την αγορά και το επιβεβαίωσε και η υπάλληλος μέσω του τσατ. Ο τεχνικός με συνέστησε να του δείξω πως φαίνεται το DSE σε φυσιολογική θέση θέασης και επί τροχάδην του έβαλα κάποια DSE test videos που βρήκα στο YouTube. Με προβλημάτισε που προσπάθησε να το απαθανατίσει με ένα κινητό που δεν φαινόταν αξιόπιστο για την κάμερα του, ενώ το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν ήταν τόσο εμφανές όσο με το ανθρώπινο μάτι. Ο τεχνικός στην συνέχεια αφού μου ζήτησε πρώτα την άδεια μου, του επέτρεψα να ανοίξει την τβ να δει για ποιο πανελ μιλάμε ώστε να συμπληρώσει την έκθεση του προς την Philips. Στην συνέχεια, επικοινώνησα με τον Κωτσόβολο και μου είπε θα περιμένει και αυτός την έκθεση που θα αναρτηθεί στο τέλος της ημέρας. 3) Έχοντας περάσει βδομάδες από την επίσκεψη του τεχνικού, είχα απελπιστεί πως το αίτημα είχε απορριφθεί. Είδα μάλιστα το Ξάνθη-Ολυμπιακός το μεσημέρι της Κυριακής και λόγω απόχρωσης του γρασιδιού το πρόβλημα φαινόταν πιο έντονο από ποτέ σχεδόν σε όλο το μήκος του πάνελ. Κάπου εκεί είχαν μπει συννεφάκια πως έπρεπε να πάω σε ακριβότερη ίσως τηλεόραση και μετανιωμένος για την αγορά. Ευτυχώς όμως χθες με πήραν τηλέφωνο και με ενημερώνει ο τεχνικός πως θα περάσει αύριο για αλλαγή πάνελ. Λόγω αιτήματος DOA στις πρώτες 3 μέρες, θεώρησα πως έχω δικαίωμα είτε για επιστροφή χρημάτων(δεν ρώτησα καν Κωτσόβολο, το είχα δεδομένο και θεωρώ θα είχα δικαιωθεί), είτε για αλλαγή με νέο μοντέλο είτε για επισκευή. Ζύγισα λίγο τις επιλογές μου: Α)"άραγε θα μου προτείνουν καμία αξία τηλεόραση τουλάχιστον(va panel); Και αν έχει πάλι το ίδιο θέμα, πάλι τα ίδια;" Β)"επιστροφή χρημάτων και γυρνάμε έστω και βραχυπρόθεσμα στην 32αρα HD ready; Θα μου φύγουν τα μάτια" Γ)"φαντάζομαι ο τεχνικός θα κάνει λαιβ τσεκ για θέματα του πάνελ οπότε γλιτώνω χρόνο από εκεί και έτσι και αλλιώς οι πιθανότητες με κουτάτι είναι ίδιες (μπορεί και καλύτερες μιας και μιλάμε για ανταλλακτικό)" Έπραξα το 3 εν τέλει, όσο και αν με χαλούσε η φάση του "ολοκαίνουργια τηλεόραση έγινε επισκευασμένη". Η τοποθέτηση έγινε σήμερα και είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Με την πρώτη ματιά δεν βλέπω καθόλου DSE, ούτε Clouding ούτε τίποτα και αν έχουν σε πολύ μικρό βαθμό. Αναμένω να παίξει και κανέναν αγώνα ΕΡΤ για να γίνει το Crash Test. Ο Κωτσόβολος στην τελευταία επικοινωνία μετά την επισκευή πρόσθεσε πως λόγω 5ετους εγγύησης,αν ξαναχρειαστεί επισκευή θα γίνει αντικατάσταση. Το βλέπουμε στην πορεία αν ισχύσει ή όχι αλλά μακάρι να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο. @greed από ότι βλέπεις δεν σε ξέχασα 😂 Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από stavros750 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα