Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω στο κινητο 3992 φωτογραφιες και 246 videos. Ενω εχω ενεργοποιημενο το icloud απο τις φωτογραφιες , ανοιξα στο mac την εφαρμογη photos απο εχθες το βραδυ και εχει κατεβασει μονο 2875 φωτος και 155 videos και δειχνει σαν να εχει τελειωσει αφου λεει "updated just now". Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει και δε κατεβαζει και τις υπολοιπες ?

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να εχεις πιασει το οριο στο storage του iCloud account σου; Εισαι στα 5GB ή εχει πληρωσει για καποιο εξτρα πακετο;

Δημοσ.

Στο icloud.com τις βλεπεις ολες; Αν ναι, τοτε μαλλον θελει απλα λιγο χρονο να συγχρονισει και να τα κατεβασει ολα...

Δημοσ.

Οχι και εκει βλεπως ακριβως οσες στο app του mac

Επισης το περιεργο ειναι πως μια φωτο που εχω στο iPhone την εσβησα πριν 2 ωρες και στο mac υπαρχει ακομα 

Μολις με ενημερωσαν απο "γειτονικο" φορουμ για καποια θεματα στις υπηρεσιες της apple.

https://www.apple.com/support/systemstatus/

Δημοσ.

Σημερα τα βγαζει ολα πρασινα αλλα ανεβασε μονο 35 φωτος και τωρα λεει updated just now και ακομα παραμενουν μεσα φωτογραφιες που εχω διαγραψει απο το iPhone απο εχθες.

Δημοσ.

Αν δεν είναι στο iCloud.com σημαίνει πως η συσκευή που τις "έχει" δεν τις έχει ανεβάσει στη συγκεκριμένη περίπτωση το κινητό.

Δημοσ.

Ενδεχομένως να υπάρχει θέμα συγχρονισμού του κινητού με το iCloud.

Σε παλιό imac δεν μου συγχρόνιζε δεδομένα στο numbers με αποτέλεσμα η εφαρμογή numbers στον υπολογιστή να εχει περισσότερα δεδομένα απο αυτη στο cloud.
Τα έχασα μετά απο clean install του macos αλλά το θέμα με τον συγχρονισμό λύθηκε.

Δημοσ.

Ως δια μαγειας ανοιηα τωρα το Photos στο mac και τα εχει ανεβασει ολα κανονικα , οπως εχει δημιουργησει και τα album που εχω στο κινητο!

Μαλλον τελικα ηθελε το χρονο του ή μαλλον τις ημερες του για να κυριολεκτουμε!

Ευχαριστω για τη βοηθεια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...