Dr_73 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, louben είπε ΠΑιδια καποιος τροπος να το παρουμε και εμεις που δε δουλευουμε σε εταιρεια; Κοίτα στο ebay . oem με 7-8 ευρώ.
frap73 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, nonameno12 είπε Υποτιθεται οτι ειναι για οσο καιρο εισαι με την εταιρια, αλλα στην πραξη δε νομιζω σταματαει να δουλευει. 11 ώρες πριν, enteacher04 είπε Αυτο είναι license για πάντα, ή για ένα διάστημα; Νομίζω πως είναι αντίστοιχη κατάσταση με ότι είχε γίνει με τα Πανεπιστήμια πριν 2 χρόνια περίπου. Περιοδικά θα σου ζητά να επαληθεύσεις τη διεύθυνση email σου στην εταιρεία, ή το κάνει μόνο του στο background εάν είσαι online συνεχώς. Συνεπώς συνεχίζει να ισχύει όσο ισχύει και το εταιρικό σου email.
louben Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, Dr_73 είπε Κοίτα στο ebay . oem με 7-8 ευρώ. Ειναι ομως το ιδιο αξιπιστα γιατι ειχα παρει απο εκει και εληξε;
Silverage Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Έχω πάρει απο εκεί 3 Office. Ένα 2013 και δύο 2016. Μου είχαν δώσει κάτι άλλοι απο το γραφείο που δεν τα θέλανε.
k_dinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 διατίθεται σε εταιρικούς πελάτες της Microsoft με πολλαπλές άδειες χρήσης, οι οποίες έχουν ενεργή κάλυψη Εξασφάλισης αναβάθμισης λογισμικού για τις εφαρμογές του Office Οπότε αν είμαστε σε εταιρία με ξεχασμένα Office 2010 δεν νομίζω να μπορούμε να το πάρουμε
nek4d Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, louben είπε Ειναι ομως το ιδιο αξιπιστα γιατι ειχα παρει απο εκει και εληξε; ebay, εννοειται πως δεν ειναι αξιοπιστα, ανα πασα στιγμη εξαφανιζεται η προσβαση και σου βγαζει συνδρομες μηδεν και σου λεει να επικοινωνησεις με τον διαχειριστη της εταιρειας ή του εκπαιδευτικου οργανισμου... Μπορεις ομως να το παρεις "τζαμπα" ετσι και οσο κρατησει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα