GeorgeSmirlis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, πήγα σήμερα και έπιασα τα Mi8, Mi Mix 2 se (δυστυχώς όχι το S), δεν είχαν v30, honor v10. Το mi mix με εντυπωσίασε από την μεγάλη οθόνη του και το μικρό μέγεθος ενώ το mi8 από την ωραία και φωτεινή με καλά τονισμένα χρώματα οθόνη. Ναι υπάρχει το notch αλλά κάνουμε και υποχωρήσεις. Επίσης έπιασα το pocophone f1 το οποίο ναι μεν καλο αλλά είναι φθηνοκατασκευη με το πλαστικό πίσω μέρος και την οθόνη που προεξέχει από το πλαίσιο του τηλεφώνου. Ξεκάθαρα αυτήν την στιγμή έχω σίγουρα στην λίστα Mi8 και Mi Mix2s. Για lg δεεεεν ξέρω αλήθεια. Το s8 το ξεχνάμε, δεν θέλω sammy λόγω λογισμικού και προηγούμενης γενιάς. Δεν είμαι φαν της xiaomi αλλά το v30 θέλω να το πιάσω κάπου. Έχετε κάποιο μαγαζί υπόψιν σας Θεσσαλονίκη που το έχει?
maneas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) δοκίμασε πλαισιο η media markt, mi mix 2 se εννοείς το special edition? το mi mix 2s είναι το ιδιο εξωτερικά με το mi mix 2 απλα εχει 2πλη καμερα και sd845. Είναι παρα πολυ καλη επιλογη αν δεν εχεις θεμα με το Miui. Εγω που εχω φρεσκο το honor 10 είμαι πολύ ευχαριστημενος, αλλα θα το κανα τραμπα με το Μi mix 2s Το V30 ακριβουτσικο δεν ειναι? Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από maneas 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, maneas είπε δοκίμασε πλαισιο η media markt, mi mix 2 se εννοείς το special edition? το mi mix 2s είναι το ιδιο εξωτερικά με το mi mix 2 απλα εχει 2πλη καμερα και sd845. Είναι παρα πολυ καλη επιλογη αν δεν εχεις θεμα με το Miui. Εγω που εχω φρεσκο το honor 10 είμαι πολύ ευχαριστημενος, αλλα θα το κανα τραμπα με το Μi mix 2s Το V30 ακριβουτσικο δεν ειναι? Mi max 1 εχω όπως είπα και πιο πάνω και το λογισμικό τους το λατρεύω. Μάλλον θα το τσιμπισω το mi mix 2s! Αλλιώς στην χειρότερη το mi8
saruman123 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, GeorgeSmirlis είπε Mi max 1 εχω όπως είπα και πιο πάνω και το λογισμικό τους το λατρεύω. Μάλλον θα το τσιμπισω το mi mix 2s! Αλλιώς στην χειρότερη το mi8 Για κάμερα όπως είπα και πιο πριν κοιτάς μόνο το S8 ,για να δεις διαφορά...... Τώρα εσύ επειδή είσαι xiamακιας τότε βλέπεις το mi 8 αν και με το mi mix 2s δεν έχει πολύ διαφορά. 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 47 λεπτά πριν, saruman123 είπε Για κάμερα όπως είπα και πιο πριν κοιτάς μόνο το S8 ,για να δεις διαφορά...... Τώρα εσύ επειδή είσαι xiamακιας τότε βλέπεις το mi 8 αν και με το mi mix 2s δεν έχει πολύ διαφορά. Βγαίνει και ακριβά το s8
saruman123 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Mate 10 pro δες και αυτό που είναι στα ίδια επίπεδα (κάμερα) με το mi mix 2s,για να ξεφύγεις και από Xiaomi. Ναι το S8 plus ξεφεύγει αλλά πιστεύω ότι αξίζει. Δες και κανένα μεταχειρισμένο αλλά με πολύ προσοχή. Εδώ υπάρχει μια με 350€ για το S8 plus με εγγύηση από Media αλλά επειδή δεν έχει αξιολογήσεις καλύτερα από κοντά Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από saruman123
GeorgeSmirlis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, saruman123 είπε Mate 10 pro δες και αυτό που είναι στα ίδια επίπεδα (κάμερα) με το mi mix 2s,για να ξεφύγεις και από Xiaomi. Ναι το S8 plus ξεφεύγει αλλά πιστεύω ότι αξίζει. Δες και κανένα μεταχειρισμένο αλλά με πολύ προσοχή. Εδώ υπάρχει μια με 350€ για το S8 plus με εγγύηση από Media αλλά επειδή δεν έχει αξιολογήσεις καλύτερα από κοντά Mate 10 pro. Πήγα σήμερα και το είδα σε αυτό το μπρονζε πανέμορφο χρώμα (ψιλογυναικειο). Απίστευτος χρωματισμός καλή οθόνη με μικρά bezels. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από GeorgeSmirlis
georgerapp Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Θα δεις βελτίωση στην εμπειρία της κάμερας με αυτά που κοιτάς. Huawei mate 10 pro πολύ δυνατό φωτογραφικά και βίντεο ενώ έχει λάβει το night mode από το p20 pro ενώ κάτι μοντες τύπου silky water που έχει το app θα σε αιχμαλωτίσουν. Lg v30 κορυφαία εμπειρία με υπέρ χρήσιμο wide φακό μα και πλήρες manual mode και στο βίντεο για να κλειδώνεις focus wb exposure και εάν ξέρεις να τραβάς θα περνεις βίντεο που δε θα καταλαβαίνεις ότι είναι από κινητό! Επίσης από το mi mix2s έχω δει δείγματα και είναι πολύ καλό στην φωτογραφία με όμορφα φυσικά χρώματα χωρίς κορεσμους και οξύτητα στον Θεό. Για το mi 8 έχω ακουστα καλά λόγια αλλά εγώ δε γνωρίζω η έχω δει πολλά δείγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα