Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει κανενας ακριβως αυτο που γραφω στον τιτλο. Το σπιτι που μενω εχει αυτην την στιγμη Nova full πακετο με 24αρι αλλα πιανει στα 10-11. Αναρωτιομουν εαν πηγαινα σε wind που εφτιαξαν καινουργιο καφαο περιπου στα 500 μετρα απο εμενα για ιντερνετ 50ρι ,γινεται να κρατησω τα καναλια της νοβα? Παλια με τον συνδιασμο Forthnet-Nova μπορουσα γιατι το ειχα κανει. Τωρα ομως επειδη θελω να αλλαξω παροχο ιντερνετ δν ξερω εαν γινεται.

Ευχαριστω εκ τον προτερων.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, iceman33221 είπε

Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει κανενας ακριβως αυτο που γραφω στον τιτλο. Το σπιτι που μενω εχει αυτην την στιγμη Nova full πακετο με 24αρι αλλα πιανει στα 10-11. Αναρωτιομουν εαν πηγαινα σε wind που εφτιαξαν καινουργιο καφαο περιπου στα 500 μετρα απο εμενα για ιντερνετ 50ρι ,γινεται να κρατησω τα καναλια της νοβα? Παλια με τον συνδιασμο Forthnet-Nova μπορουσα γιατι το ειχα κανει. Τωρα ομως επειδη θελω να αλλαξω παροχο ιντερνετ δν ξερω εαν γινεται.

Ευχαριστω εκ τον προτερων.

H Wind δίνει τα αθλητικά της Nova. Εκτός και αν θες και τα cinema

Δημοσ.
2 ώρες πριν, -WISE- είπε

H Wind δίνει τα αθλητικά της Nova. Εκτός και αν θες και τα cinema

βασικα πιο πολυ με ενδιαφερουν τα υπολοιπα των αθλητικων, eurosport Κλπ. Απλα η wind εφτιαξε καινουργιο καφαο και θεωρητικα μπορω να πιασω 50αρι για αυτο σκεφτομαι και σας ρωταω εαν ειναι δυνατον να βγαλω το σταθερο+ιντερνετ απο την νοβα και να παω wind και να κρατησω τα καναλια. Εαν ξερετε φυσικα.

2 ώρες πριν, divo είπε

Μεσω ιντερνετ Οχι

Μονο δορυφορικό θα μπορείς να έχεις μετα

μα δν βλεπω τηλεοραση μεσω νετ. Εχω πιατο και βλεπω Νοβα. Εαν εννοεις αυτο. Ουτε καν συνδεδεμενος με το ιντερνετ δν ειναι ο αποκωδικοποιητης της Νοβα να φανταστεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσέκαρε αν σου δίνει και η Nova VDSL. Δεν έχει σημασία ότι η καμπίνα είναι της Wind. Επίσης, το ότι μπήκε, δε σημαίνει ότι δίνει και διαθεσιμότητα η Wind από τώρα. Μπορεί να περάσει πολύς καιρός μέχρι να γίνει αυτό.

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Τσέκαρε αν σου δίνει και η Nova VDSL. Δεν έχει σημασία ότι η καμπίνα είναι της Wind. Επίσης, το ότι μπήκε, δε σημαίνει ότι δίνει και διαθεσιμότητα η Wind από τώρα. Μπορεί να περάσει πολύς καιρός μέχρι να γίνει αυτό.

Περιμενω απο τον Ιουλιο να φανταστεις και εμπαινα ανα 10 μερες στην wind. Τωρα μου δειχνει διαθεσιμοτητα 50ρι για αυτο το σκεφτηκα να αλλαξω. Λογικα η wind θα κανει αρκετο καιρο να δωσει σε αλλους παροχους την αδεια (Η οπως αλλιως λεγετε) για να παρουν απο τα καφαο τους γιατι πρωτα θελουν να δωσουν σε δικους τους πελατες.

Δημοσ.

H Wind διαθέτει τώρα το Wind-Vision και σου προσφέρει ότι κανάλια έχει η Nova με ένα μικρό αποκωδικοποιητή μέσα στο σπίτι, χωρίς δορυφορικά πιάτα κλπ.

Το δοκίμασα μερικούς μήνες σε ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα της Wind, από τέλος Μαρτίου μέχρι Αύγουστο οπότε  το  διέκοψα καθώς παρακολουθώ σχετικά σπάνια τηλεόραση. 

Πάντως αυτό που είχα διαπιστώσει είναι ότι κόλαγε κάποιες φορές (πάγωνε η εικόνα στον αποκωδικοποιητή) και δεν ξέρανε ούτε από την  Wind που ήταν το πρόβλημα, μου λέγανε για την καλωδίωση στο σπίτι κλπ, τελικά με βγάλσιμο από την πρίζα για 1-2 λεπτά της συσκευής μετά λειτουργούσε κανονικά.

Για πάρε τηλέφωνο και ρώτα στη Wind για το Wind-Vision αν σε ενδιαφέρει τι πακέτα έχει και πόσο έχουν.

Η πλάκα είναι ότι ακόμα δεν έχουν έρθει να πάρουν τον εξοπλισμό!!! :lol:    

Δημοσ.
20 ώρες πριν, NovaLacertae είπε

H Wind διαθέτει τώρα το Wind-Vision και σου προσφέρει ότι κανάλια έχει η Nova με ένα μικρό αποκωδικοποιητή μέσα στο σπίτι, χωρίς δορυφορικά πιάτα κλπ.

Το δοκίμασα μερικούς μήνες σε ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα της Wind, από τέλος Μαρτίου μέχρι Αύγουστο οπότε  το  διέκοψα καθώς παρακολουθώ σχετικά σπάνια τηλεόραση. 

Πάντως αυτό που είχα διαπιστώσει είναι ότι κόλαγε κάποιες φορές (πάγωνε η εικόνα στον αποκωδικοποιητή) και δεν ξέρανε ούτε από την  Wind που ήταν το πρόβλημα, μου λέγανε για την καλωδίωση στο σπίτι κλπ, τελικά με βγάλσιμο από την πρίζα για 1-2 λεπτά της συσκευής μετά λειτουργούσε κανονικά.

Για πάρε τηλέφωνο και ρώτα στη Wind για το Wind-Vision αν σε ενδιαφέρει τι πακέτα έχει και πόσο έχουν.

Η πλάκα είναι ότι ακόμα δεν έχουν έρθει να πάρουν τον εξοπλισμό!!! :lol:    

τα πακετα τα εχω δει,αλλα εαν ειναι να γινεται αυτο αστο καλυτερα.Για αυτο ρωτησα εαν μπορω να εχω 2 διαφορετικες εταιριες. Αλλα θα δω τι θα κανω. Ευχαριστω παντως.
Μην τα πεταξεις παντως γιατι θα το θυμηθουν σε μια ακυρη φαση και τρεχα γυρευε μετα. Ετσι ειχα θεμα εγω με την ΟΝ καποια στιγμη.

Δημοσ.

Εννοείτε δεν τα πετάω, τα έχω συσκευάσει - πακετάρει και τα έχω βάλει σε μια άκρη.  :rolleyes:

Τώρα όσον αφορά το VDSL το είχα βάλει, όταν είχε πρωτοεμφανιστεί (ήμουν στη Forthnet τότε) και είχα θέμα με συχνές αποσυνδέσεις, (μάλλον θέμα ρούτερ πρέπει να ήταν), τώρα σίγουρα θα έχουν βελτιωθεί πολύ.

Πέρσι που είχα βάλει VDSL στη Wind δεν είχα κανένα πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά γίνεται, η δορυφορική τηλεόραση δεν έχει σχέση με τη γραμμή του τηλεφώνου. Ρωτά όμως πρώτα στη forthnet αν έχει λήξει η χρονική δέσμευση του συμβολαίου σου για να μην πληρώσεις πρόστιμο και αν αλλάζει η τιμή του πακέτου σε περίπτωση που διακόψεις το συνδυαστικό (Ίντερνετ - τηλεόραση) γιατί λογικά θα έχεις άλλη τιμή. Και αν έχεις ακόμα συμβόλαιο μην πιστέψεις τα ψέματα που θα σου πουν από τη wind ότι δεν θα πληρωσεις τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vngls7 είπε

Φυσικά γίνεται, η δορυφορική τηλεόραση δεν έχει σχέση με τη γραμμή του τηλεφώνου. Ρωτά όμως πρώτα στη forthnet αν έχει λήξει η χρονική δέσμευση του συμβολαίου σου για να μην πληρώσεις πρόστιμο και αν αλλάζει η τιμή του πακέτου σε περίπτωση που διακόψεις το συνδυαστικό (Ίντερνετ - τηλεόραση) γιατί λογικά θα έχεις άλλη τιμή. Και αν έχεις ακόμα συμβόλαιο μην πιστέψεις τα ψέματα που θα σου πουν από τη wind ότι δεν θα πληρωσεις τίποτα.

ναι για το συμβολαιο το ξερω οτι πρεπει να το επιβεβαιωσω εαν εχει ληξει.

Δημοσ.

Γιατί να μην μπορείς να κρατήσεις το nova.Απλά δε σε συμφέρει γιατί μόνο για τα ελεύθερα θα πληρώνεις κοντά στα 15 ευρώ.

Και εγώ fortnet με τα ελεύθερα έχω μόνο και μόνο για το εξοχικό που δεν πιάνω τίποτε με επίγεια κεραία.Με 5 ευρώ μπορείς να το αναβαθμίσεις σε vdsl 50άρι.Η fortnet δεν έχει δικό της δίκτυο για vdsl συνήθως από οτε δίνει.Εγώ σκέφτομαι να το κάνω.Μου έχουν υποσχεθεί 50 σταθερά γιατί το καφαο του οτε με τις νέες γραμμές είναι στα 100 μέτρα από μένα.Βέβαια έχω κάποιους ενδοιασμούς γιατί λένε και πολλά ψέματα να σε βάλουν να υπογράψεις και μετά άντε βρες τους.

Δημοσ.
Στις 26/10/2018 στις 3:48 ΜΜ, papoys1 είπε

Γιατί να μην μπορείς να κρατήσεις το nova.Απλά δε σε συμφέρει γιατί μόνο για τα ελεύθερα θα πληρώνεις κοντά στα 15 ευρώ.

Και εγώ fortnet με τα ελεύθερα έχω μόνο και μόνο για το εξοχικό που δεν πιάνω τίποτε με επίγεια κεραία.Με 5 ευρώ μπορείς να το αναβαθμίσεις σε vdsl 50άρι.Η fortnet δεν έχει δικό της δίκτυο για vdsl συνήθως από οτε δίνει.Εγώ σκέφτομαι να το κάνω.Μου έχουν υποσχεθεί 50 σταθερά γιατί το καφαο του οτε με τις νέες γραμμές είναι στα 100 μέτρα από μένα.Βέβαια έχω κάποιους ενδοιασμούς γιατί λένε και πολλά ψέματα να σε βάλουν να υπογράψεις και μετά άντε βρες τους.

Κοιτα στο πατρικο μου που απο καφαο του οτε ειμαι στα 210μ πιανω 49.99 κλειδωμενα. Απλα τωρα λογο του οτι εβαλε η wind τα καφαο στην περιοχη που μενω και προσπαθει να πουλησει εκεινη πρωτιστος για αυτο το ρωτησα εαν μπορω να το σπασω. Στο site wind μου δινει 50αρι ενω στης φορθνετ οχι. Αλλα θα μιλησω μαζι τους πρωτα γιατι σιγουρα θα βολευε να μην αλλαξω παροχο. Απλα ρωτησα για να εχω μια ιδεα πριν κανω καποια κινηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...