Προς το περιεχόμενο

Πλησιάζουν τα αποκαλυπτήρια του αναδιπλούμενου smartphone της Samsung

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, Jangos είπε

Η μεγάλη έκπληξη θα είναι να έχει και να τρέχει Windows Core OS με φουλ Windows 10 on Arm. :)  

νεκροφιλια;

2 λεπτά πριν, lokaki είπε

Αν και περιμενω να δω τι θα παρουσιασει προσπαθω να καταλαβω και το τι θα προσφερει μια τετοια συσκευη.....

μεγαλυτερη οθονη χωρις να ειναι σε βαρος της χρηστικοτητας κ του portability της συσκευης

• Thanks 1
  • Confused 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αντε να βγει να τρεξουν οι κινεζοι να βγαλουν πιστες απομιμισεις να παμε να τα αγορασουμε. 🤣 \

(Γιατι αυτο το αστειο με τις διπλες οθονες νομιζω θα κοστιζει 4 φιγουρες)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βγαίνεις έξω , δεν σε βολεύει το λαπτοπ , δεν σε βολεύει το τάμπλετ , δεν σε βολεύει το surface , εχεις και το κινητό να κουβαλάς ,  να μια λύση για όλα  λιγο απ όλα

Επεξ/σία από ethereum
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ για το notch έγινε ολόκληρη επανάσταση και να τα καυστικά σχόλια και να η γκρίνια. Με αυτό θέλω να δω τι θα γίνει αν έχει καμιά γραμμή στο σημείο που θα διπλώνει.
Καλά... αν προλάβει και το βγάλει πρώτη η apple θα γίνει το έλα να δεις!

Επεξ/σία από micos000

Πιστεύω ότι ο μοναδικός κατασκευαστής panel που έχει την δυνατότητα να κάνει κάτι τέτοιο χωρίς μεντεσέδες και γραμμές ενδιάμεσα είναι μόνο η samsung (και να μην έχει κάποιο πρόβλημα). Η apple δεν νομίζω από το σημείο που δεν είναι κατασκευαστής panel ξαφνικά να πάει σε κάποιον άλλο και να του πει αυτή την ΝΕΑ τεχνολογία που έχεις μην την εμφανίσεις εσύ πρώτη αλλά δώσε την σε εμένα. Μάλλον θα έρθει 3η ή 4η... Αλλά θα είναι επανάσταση όταν το κάνει η apple γιατί θα έχει πάνω ένα μήλο... Η επανάσταση θα είναι ότι έβγαλε πρώτη το αναδιπλούμενο μήλο.

32 minutes ago, Xviper13 said:

Πιστεύω ότι ο μοναδικός κατασκευαστής panel που έχει την δυνατότητα να κάνει κάτι τέτοιο χωρίς μεντεσέδες και γραμμές ενδιάμεσα είναι μόνο η samsung (και να μην έχει κάποιο πρόβλημα). Η apple δεν νομίζω από το σημείο που δεν είναι κατασκευαστής panel ξαφνικά να πάει σε κάποιον άλλο και να του πει αυτή την ΝΕΑ τεχνολογία που έχεις μην την εμφανίσεις εσύ πρώτη αλλά δώσε την σε εμένα. Μάλλον θα έρθει 3η ή 4η... Αλλά θα είναι επανάσταση όταν το κάνει η apple γιατί θα έχει πάνω ένα μήλο... Η επανάσταση θα είναι ότι έβγαλε πρώτη το αναδιπλούμενο μήλο.

Η apple φτιάχνει ποιοτικές συσκευές.αν φτιάξει foldable σίγουρα θα ξεχωρίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Madness1 είπε

Η apple φτιάχνει ποιοτικές συσκευές.αν φτιάξει foldable σίγουρα θα ξεχωρίζει.

Σύγκριση... note 9 με xs max... Δεν νομίζω πως το xs max είναι περισσότερο ποιοτικό από το note 9 αλλά στοιχίζει 300€ περισσότερο και είναι 64gb αν ήταν 128gb θα είχαν 400€ διαφορά (αναλογικά με τα gb). Αν η samsung και η κάθε samsung ανέβαζε την τιμή της συσκευής της 400€ πάνω πιστεύω ότι θα μπορούσαν να το κατασκευάσουν εξολοκλήρου από carbon και τιτάνιο ή να έκανε καφέ. (Δεν είμαι fan της samsung... Έχω oneplus)

Επεξ/σία από Xviper13
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...