billakossss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα είμαι καινούργιος στον κόσμο του προγραμματισμού... Θέλω να ξεκινήσω να μάθω κάποιες γλώσσες αλλά δυσκολεύομαι στο ποια να επιλέξω.... Από όσο έψαξα τελικά κατέληξα σε τρεις Java Php η Python?? Ποια πιστεύετε ότι είναι καλύτερα να μάθω?? Αν έχετε να μ προτείνετε και κάποια άλλη δεκτό... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!
Bloodskin Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Στις 23/10/2018 στις 7:32 ΜΜ, billakossss είπε Καλησπέρα είμαι καινούργιος στον κόσμο του προγραμματισμού... Θέλω να ξεκινήσω να μάθω κάποιες γλώσσες αλλά δυσκολεύομαι στο ποια να επιλέξω.... Από όσο έψαξα τελικά κατέληξα σε τρεις Java Php η Python?? Ποια πιστεύετε ότι είναι καλύτερα να μάθω?? Αν έχετε να μ προτείνετε και κάποια άλλη δεκτό... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!! Python κατ'εμε Well supported(οχι οτι οι αλλες πανε πισω) , πληθος απo libraries , ευελικτη στη χρηση ( AI , Web , Data Science ) , και με λαμπρο μελλον οπως φαινεται μεχρι στιγμης , + οτι οι περισσοτεροι employers διεθνως δειχνουν προτιμηση σε pythonαδες juniors. Java τωρα , μεχρι στιγμης κυριαρχει σε mobile apps development και σε καποιου τυπου enterprise web services , μεχρι ποτε ομως ? Kαι τελος , php καλη περιπτωση αν εισαι απο τοσο νωρις πεποισμενος οτι θα ασχοληθεις με server side programming , αλλα αυτο συνεπαγεται με οτι θα μπεις απο τωρα στο λουκι να ασχοληθεις παραλληλα σε καποιο επιπεδο με τεχνολογιες που ερχονται και δενουν με τη γλωσσα στα web services ( HTML η γλωσσα που στελνει η εφαρμογη στο browser για να καταλαβει και να σου εμφανισει τη διεπαφη , αυτο που βλεπεις ως site , και SQL που ειναι τελειως στην αλλη ακρη και ειναι υπευθυνη στο να αποθηκευει και να διαχειρεζεται τα δεδομενα των χρηστων της εφαρμογης ). Τελος , καλως ηρθες και Happy Coding
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα