Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρταται, αν θελεις να ασχοληθεις βρες καποιον που μπορει να στην κανει, και αν στην κανει τι εγγυηση θα σου δωσει για την επισκευη του και ποσα λεφτα θελει για ολο αυτο... βλεπεις και κρινεις..

Να προσθεσω οτι ακομα και στην κατασταση που ειναι μπορεις ανετα να την δωσεις για 30-35ε. 

Επεξ/σία από mixalis95320
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mixalis95320 είπε

Εξαρταται, αν θελεις να ασχοληθεις βρες καποιον που μπορει να στην κανει, και αν στην κανει τι εγγυηση θα σου δωσει για την επισκευη του και ποσα λεφτα θελει για ολο αυτο... βλεπεις και κρινεις..

Να προσθεσω οτι ακομα και στην κατασταση που ειναι μπορεις ανετα να την δωσεις για 30-35ε. 

ποιος μπορεί να θέλει την κάρτα έτσι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχουν πολλα ατομα εδω μεσα που επισκευαζουν διαφορα, εχω πετυχει αρκετες αγγελιες κατα διαστηματα απο ατομα που ψαχνουν για καρτες χαλασμενες.. δεν μπορει, για τις θελουν κατι ξερουν..

Επεξ/σία από mixalis95320
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mixalis95320 είπε

Υπαρχουν πολλα ατομα εδω μεσα που επισκευαζουν διαφορα, εχω πετυχει αρκετες αγγελιες κατα διαστηματα απο ατομα που ψαχνουν για καρτες χαλασμενες.. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια...

Να 'στε καλά όλοι παιδιά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπάρχει και μια άλλη μέθοδος του φούρνου αλλά εγώ δεν τη συνιστώ γιατί αν χρησιμοποιείς το φούρνο για φαγητό μπορεί να πάθεις τροφική δηλητηρίαση 😬

Επεξ/σία από Χάρης Μυλωνίδης
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου το ανάλογο είχα κι εγώ με την κάποτε δυνατή 4870x2.... αν οι γνώσεις σου είναι σαν τις δικές μας απλές, πέτα την κάρτα εκτός αν έχει εγγύηση και πάρε άλλη. Τώρα όσον αφορά οι μέθοδοι που διάβασα παραπάνω, μπορεί να φαίνονται απλοί για κάπους που το έχουν σπουδάσει ή το κατέχουν αλλά όχι σε εμάς. πχ για εμένα είναι γελοίο να βάλεις τριαξονικό τουριστικό λεωφορείο με όπισθεν σε φέρυ ενώ για τους περισσότερους εδώ μέσα σχεδόν αδύνατο. αυτά

Επεξ/σία από gregory22
Δημοσ.

Φιλε εχω κ εγω την sapphire vapor-x r9 280x ghz edition. (7970 βασικα με bios update. Ιδιο πραγμα) εδω κ χρονια μου ετυχε το ιδιο με εσενα. Το ειχα ψαξει κ τελικα ηταν προβλημα ευρεως διαδεδομενο των μαμησιων αμεμιστηρακιων. Οποτε ελυσα την καρτα ειδα ποια ανεμιστηρακια εχω (τον κωδικο τους) και παρηγγειλα καινουργια απο κινα. €10-€15. Ηρθαν, τα εβαλα και ηρεμησα. (Σε εμενα το 1 μαμησιο ανεμηστηρακι δεν γυρναγε. Οταν ομως εβαζα την ταχυτητα του ανεμιστηρα απο 80% και πανω γυρναγε... Απο 0%-79% δεν. Οποτε ειχα αναγκαστει να παιζω στο 80% μεχρι να ερθει ο κινεζος. Τσεκαρε το εαν θες κ αυτο. Δηλαδη βγαλε το auto και βαλε τους ανεμιστηρες max στο 100%. Και εαν γυρναει μειωνε το σταδιακα να δεις μεχρι που σταματαει.  Εγω στη θεση σου πρωτα θα επαιρνα νεα ανεμιστηρακια και μετα "καδο".

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...