ri3per Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, εχω την Sapphire R9 280x και παιζοντας Assassin's creed odyssey ξαφνικα μαυρισαν ολα και επρεπε να κανω hard reset απο το κουμπι του υπολογιστη. Με το που boot-αρε μου εμφανισε κατι καθετες γραμμες στην οθονη και εκει καταλαβα πως μαλλον τα ειχε παιξει η καρτα.. Ανοιξε παλι κανονικα ο υπολογιστης και ειπα να παιξω παλι να δω τι γινεται. οποτε μετα απο λιγο τα ιδια, την εβγαλα της αλλαξα παστα, καθαρισα τα ανεμιστηρακια και ξανα δοκιμη. Παλι τα ιδια οποτε ειπα πως μαλλον πεθανε. Το θεμα ειναι οτι ανοιγει κανονικα ο υπολογιστης, βλεπω βιντεο, σερφαρω κτλ, αλλα διαβασα πως παιζει να ειναι λογω θερμοκρασιας, οποτε ενω δουλευει τον ανοιξα και ειδα προς εκπληξη μου πως ο ενας ανεμιστηρας δεν δουλευε καθολου. οποτε τον ανοιξα, τον λαδωσα και δοκιμασα παλι, αλλα δεν πηρε μπρος. Επισης διαβασα πως μαλλον οι drivers εκαναν την δουλεια στο να σταματησει να δουλευει ο ανεμιστηρας μιας και ειδα πως και αλλοι με amd καρτες της ιδια σειρας ειχαν παρομοια θεματα, βεβαια μπορει να κανω και λαθος Τωρα ειναι κανονικα ανοιχτος, μια χαρα, απλα εχω ανοιχτο το Radeon settings για να ελεγχω θερμοκρασια και αν δω πανω απο 40 βαθμους ανεβασω χειροκινητα τον εναπομεινοντα ανεμιστηρα, εριξα και τους χρονισμους για να μην χρησιμοποιησει περισσοτερο απ οσο πρεπει και κρασαρει. Το θεμα ειναι, υπαρχει λυση σε αυτο η την πεταω και παω για αλλη εφοσον θελω να παιζω παιχνιδια Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από ri3per
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα