gameboy12 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια.Αρχικά να πω ότι χρησιμοποιώ την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστή μου (i5 6600k), η οποία έχει εξόδους dvi και hdmi.Η μία οθόνη είναι λίγο παλαιότερη και έχει μόνο είσοδο d-sub και ενώ έχω αντάπτορα απο d-sub σε dvi δεν λειτουργεί.Δοκίμασα να κάνω uptade τους drivers της ενσωματωμένης κάρτας αλλά τίποτα.Επίσης έχω windows 10 και μ'ολις πατάω detect εκεί που λέει multiple displays γράφει "didnt detect another display".Τέλος επειδή κοίταξα στο ίντερνετ λέει πως η κάρτα υποστηρίζει μέχρι και 3 οθόνες ταυτόχρονα άρα δεν είναι πρόβλημα που χρησιμοποιώ την ενσωματωμένη.
Salvation81 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Με τι αναλυση προσπαθεις να παιξεις; Δοκιμασε με 640χ480 και αν δεν ανοιξει η οθονη D-Sub ναι εκει θα εχεις θεμα.
gameboy12 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 το εβαλα 800χ600 δεν βρηκα λιγοτερο. πάλι το ίδιο ακριβώς...
Salvation81 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δοκιμασες να αλλαξεις ανταπτορα μηπως και αυτος εχει κατι; Ισως βεβαια το οτι βαζεις ανταπτορα να φταιει που σου κανει νερα (δυστυχως δεν το εχω δοκιμασει ποτε με ανταπτορες).
NikosKallithea Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Πρεπει να κανεις και τις αναλογες ρυθμισεις στην καρτα γραφικων για να παιξει η δευτερη οθονη
gameboy12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Καλημερα ναι εχω δοκιμασει και με διαφορετικο ανταπτορα και αλλαζω και τις ρυθμισεις στην καρτα γραφικων...ακομη τιποτα 😐.
afm Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Υπάρχουν τρία είδη DVI : DVI-A (analog -αναλογικό σήμα), DVI-D (digital - ψηφιακό σήμα) και DVI-I (integrated, analog and digital - αναλογικό και ψηφιακό σήμα). Έλεγξε στο manual της μητρικής σου τι είδους DVI έξοδο έχει. Κατά 99% έχει DVI-D (ψηφιακή) οπότε ότι και να κάνεις δεν θα έχεις εικόνα. Δεν μπορείς να συνδέσεις την αναλογική d-sub (vga) οθόνη σου με την DVI-D της κάρτας γραφικών σου.
gameboy12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Ενταξει φιλε ευχαριστω...δηλαδη αμα παρω καρτα γραφικων με εξοδο dsub θα δουλευει;
afm Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Φυσικά. Αν βάλεις μια κάρτα γραφικών με d-sub θα μπορείς να συνδέσεις την d-sub στην d-sub της παλιάς οθόνης σου και την hdmi ή την dvi της κάρτας σου στην κανονική σου οθόνη. Έτσι θα μπορείς να χρησιμοποιείς και τις 2 οθόνες χωρίς πρόβλημα. 1
gameboy12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Έγινε σε ευχαριστώ, τωρα καταλαβαίνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα