Προς το περιεχόμενο

Laptop Acer Swift 3 SF314-52-8037 i7-8550U/8GB/256GB 749€ και δόσεις

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο κωτσόβολος έβγαλε προσφορά το laptop του τίτλου. Το είχα βάλει watch στο skroutz μιας και το ήθελα που το είχα ψάξει παλιότερα.

https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/182979-acer-swift-3-sf314-52-8037-i7-8550u/8gb/256gb-14

Επόμενη τιμή από Skroutz 954€

https://www.skroutz.gr/s/13574655/Acer-Swift-3-SF314-52-i7-8550U-8GB-256GB-FHD-W10.html

• Like 3
Δημοσ.

Από περιέργεια μπήκα στη διαδικασία του παζαριού. Μου το έδωσε 649 και αυτομάτως μπήκαν δωρεάν στο καλάθι ένα ποντίκι και 1 χρόνος δωρεάν το bitdefender internet security.

Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή προσφορά και έδωσα την παραγγελία. Ελπίζω, αύριο που θα πάω, το κουτί να είναι σφραγισμένο και να μην πρόκειται για εκθεσιακό κομμάτι γιατί θα εκνευριστώ.

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, christos8 είπε

Από περιέργεια μπήκα στη διαδικασία του παζαριού. Μου το έδωσε 649 και αυτομάτως μπήκαν δωρεάν στο καλάθι ένα ποντίκι και 1 χρόνος δωρεάν το bitdefender internet security.

Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή προσφορά και έδωσα την παραγγελία. Ελπίζω, αύριο που θα πάω, το κουτί να είναι σφραγισμένο και να μην πρόκειται για εκθεσιακό κομμάτι γιατί θα εκνευριστώ.

Φοβερη προσφορα! Γραψε αν θες εντυποσεις οταν το παρεις..

Δημοσ.

Με εξαίρεση το ότι δεν είναι ακριβώς το "think & light" μοντέλο που θα περίμενε ίσως κανείς για τις 14 ίντσες του (απ ότι διαβάζω ζυγίζει γύρω στα 1,7 kg), η τιμή είναι άψογη για όποιον θέλει κάτι σε λίγο πιο μικρό form factor.

Πρόσφατα πήρα για την γυναίκα το acer της προσφοράς του eshop το καλοκαίρι (το οποίο είναι αντίστοιχο από θέμα κατασκευής, απλά ερχόταν με τον i5 8th gen + μηχανικό 500αρι δίσκο + linux). Η οθόνη του είναι IPS FHD και είναι άψογη για καθημερινή χρήση. Πιθανολογώ ότι και σε αυτό το λάπτοπ της προσφοράς μιλάμε για μια αντίστοιχη οθόνη.

Αν κάποιος θέλει να κόψει έστω και αυτή τη 1,5 ίντσα και να πάει για κάτι μικρότερο (όχι όμως και απαραίτητα ελαφρύτερο στην προκειμένη περίπτωση) το λάπτοπ με το παζάρεμα είναι τούμπανο.

Huge Thumbs Up from me! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά, δεν με αφήνει να το παραγγείλω. Δουλεύει ακόμα σε εσάς;

Edit: Στο τηλέφωνο μου είπαν πως είναι εκθεσιακό...

Επεξ/σία από Thanasis159
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Thanasis159 είπε

Ρε παιδιά, δεν με αφήνει να το παραγγείλω. Δουλεύει ακόμα σε εσάς;

Edit: Στο τηλέφωνο μου είπαν πως είναι εκθεσιακό...

1 τελεταιο ειχαν τα τζιμανια;

Δημοσ.

Έχοντας το ίδιο μοντέλο στη δουλειά, βρίσκω σαν μόνο μειονέκτημα (για την τιμή του πάντα) τα non-upgradeable 8GB RAM. Κατά τα άλλα είναι εξαιρετικό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενημερωνω πως μια παρτιδα καρτων  wifi ειχε βγαλει θεματακια στο μοντελο αυτο. δλδ αποσυνδεσεις συχνες και κακη αποδοση ιντερνετ ασυρματα,

αν θυμομουνα θα σας εγραφα και ποια ακριβως καρτα..

η εταιρια δεν τα ελυσε τα προβληματα αλλα εστειλε για αντικατασταση αλλο μοντελο λαπτοπ, στο σερβις που το στειλανε.

αν σας τυχει να ειστε προετοιμασμενοι ξεροντας πως η καρτα εχει το θεμα..

Επεξ/σία από mertaghon
  • Confused 1
Δημοσ.

Έλεγα να περιμένω BF για να αγοράσω laptop με ταβάνι 500€ αλλά Το είδα από κοντά στο κατάστημα Χανίων και μου άρεσε πολύ. έκλεισα 1 σφραγισμένο στα 523 €(μου αφαίρεσαν το ΦΠΑ) με δώρο ποντίκι & bitdefender. Ευχαριστώ τον ts. Προσφορά δεν υπάρχει πλέον. Αφαίρεσαν το παζάρι.

• Like 1
Δημοσ.

Επανέρχομαι...

Έτσι, για την ιστορία, να πω ότι χθες πήγα στο κατάστημα και παρέλαβα κανονικά το τελευταίο σφραγισμένο κουτί που είχαν στην αποθήκη.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά αυτή. Στα 649 + τα δωράκια είναι πολύ καλή προσφορά.

Συμφωνώ με τον j0maK για την μη επεκτάσιμη ram. Για την χρήση που θα κάνω εγώ πιστεύω ότι το laptop αυτό θα με υπηρετήσει καλά για μια πενταετία.

Ευχαριστώ τον ts

• Like 2
Δημοσ.

εχει πορτακια για ανβαθμιση ram,disk?

τα τελευταια 2 acer Που επεσαν στα χερια μου ειχαν. προσφατα μοντελα. φαινεται πως η acer το κανει σε ολα τα μοντελα της!?

δυστυχως δεν μπορω να πω το ιδιο για την HP. για τις αλλες μαρκες δεν ξερω

Δημοσ.
3 ώρες πριν, pcos είπε

εχει πορτακια για ανβαθμιση ram,disk?

τα τελευταια 2 acer Που επεσαν στα χερια μου ειχαν. προσφατα μοντελα. φαινεται πως η acer το κανει σε ολα τα μοντελα της!?

δυστυχως δεν μπορω να πω το ιδιο για την HP. για τις αλλες μαρκες δεν ξερω

Δεν έχει service door. Θα πρέπει να αφαιρέσεις όλο το καπάκι για να αλλάξεις τον ssd.

Η μνήμη δεν επεκτείνεται, είναι κολλημένη στην μητρική.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...