Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί το Spotify να αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες streaming μουσικής, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε σταματά να πειραματίζεται.

Με βάση αναφορές χρηστών στο Twitter, το Spotify φαίνεται να δοκιμάζει έναν διαφορετικό τρόπο εμφάνισης νέων τραγουδιών από καλλιτέχνες ή συγκροτήματα που οι χρήστες έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να ακολουθούν.

Η σχετική ενότητα ονομάζεται What's New και αποτελεί ξεχωριστή επιλογή και όχι λίστα στην εφαρμογή με βάση και τα πρώτα screenshots που διέρρευσαν. Μόλις ο χρήστης το επιλέξει, μπορεί να δει υπό μορφή feed, τυχόν νέα τραγούδια και άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει οι αγαπημένοι του καλλιτέχνες, με χρονολογική σειρά. Παρόμοια λειτουργία ίσχυε μέχρι σήμερα μέσω της λίστας Release Radar όμως σ' αυτή περιλαμβάνονται και τραγούδια άσχετα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Με δηλώσεις του, στέλεχος του Spotify δήλωσε ότι η υπηρεσία «ψάχνει συνεχώς νέους τρόπους να φέρει πιο κοντά τους καλλιτέχνες με τους θαυμαστές τους», με τη νέα δυνατότητα και τις δοκιμές που γίνονται, να έχουν αυτό ακριβώς ως στόχο. Αν όλα πάνε κατά τη δοκιμαστική περίοδο, θα πρέπει να περιμένουμε την ευρεία διάθεση της λειτουργίας ίσως και μέσα στη χρονιά.

Engadget

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Έχει θέμα ακόμα με τα κατεβασμένα τραγούδια? Με άφησε ξεκρέμαστο χωρίς μουσική τρεις φορές πριν αποφασίσω να ακυρώσω την συνδρομή μου!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό το feature προϋπήρχε μέχρι πριν δύο χρόνια αν θυμάμαι καλά σε λίγο διαφορετική μορφή και όταν το είχαν αφαιρέσει είχαν φάει μεγάλο κράξιμο από τους χρήστες.

Επεξ/σία από D-Lux
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, JcD είπε

Έχει θέμα ακόμα με τα κατεβασμένα τραγούδια? Με άφησε ξεκρέμαστο χωρίς μουσική τρεις φορές πριν αποφασίσω να ακυρώσω την συνδρομή μου!

Όχι δεν νομίζω να έχει θέμα.

μηπως το κινητό σου έχει θέμα; ή το application.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MixMasteR είπε

Όχι δεν νομίζω να έχει θέμα.

μηπως το κινητό σου έχει θέμα; ή το application.

Το θέμα υπήρχε και ήταν γνωστό μέχρι προσφάτως. Αν γκουγκλάρης θα το δεις, το πρόγραμμα έσβηνε μόνο του τα κατεβασμένα κομμάτια είτε όταν έκανε update είτε τυχαία. Πολύς κόσμος έφυγε εξαιτίας αυτού του θέματος! Μακάρι να το έφτιαξαν γιατί κι εγώ το προτιμά από το google play.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JcD είπε

Το θέμα υπήρχε και ήταν γνωστό μέχρι προσφάτως. Αν γκουγκλάρης θα το δεις, το πρόγραμμα έσβηνε μόνο του τα κατεβασμένα κομμάτια είτε όταν έκανε update είτε τυχαία. Πολύς κόσμος έφυγε εξαιτίας αυτού του θέματος! Μακάρι να το έφτιαξαν γιατί κι εγώ το προτιμά από το google play.

Ε, πες το οτι μιλάς για Android

Δημοσ.

Αμα δεν βάλουν Σαλέα μέσα, τότε από εμένα δεν παίρνουν φράγκο!!!

pol-saleas.jpg.090089b2c20ce6198d408ca09b2ba185.jpg

Δημοσ.
8 ώρες πριν, JcD είπε

Προσωπικά τα είχα σβήσει μόνος μου κατά λάθος, τρέχοντας την εφαρμογή εκκαθάρισης προσωρινών αρχείων κλπ 

Μετά από αναβάθμιση κλπ δεν είχα ποτέ θέμα (χωρίς να αποκλείω το γεγονός να υπάρχει) 

Δημοσ.
Στις 23/10/2018 στις 1:17 ΜΜ, Kostasspil είπε

Ε και μεσα σ αυτα θα σου πεταει κι αυτους που θελει να προωθησει

Οτι θελει ας κανει εξαλλου τσαμπα ειναι το mod

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...