pavloa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Αγόρασα ενα tablet και πήρα ενα καλώδιο micro usb σε usb ώστε να μπορώ να συνδέσω το φλασάκι. Το δοκίμασα αλλά δεν το δείχνει μέσα. Τι μπορώ να κάνω? Αυτό το καλώδιο αγόρασα. https://www.e-smartbuy.gr/eshop/περιφερειακά-pc/adaptors-καλώδια/otg-micro-usb-usb-female-proion Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από pavloa
pavloa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Απο ότι έψαξα στο google λέει οτι έχει.. Αλλά πως μπορώ να το σιγουρέψω?
pavloa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, fysikos είπε Εχει otg το ταμπλετ; Απο ότι έψαξα στο google λέει οτι έχει.. Αλλά πως μπορώ να το σιγουρέψω?
pavloa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 39 λεπτά πριν, tarantules είπε Μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο. Ναι το είδα και αυτό. Ε΄γω έχω πάρει τέτοιο καλώδιο https://www.e-smartbuy.gr/eshop/περιφερειακά-pc/adaptors-καλώδια/otg-micro-usb-usb-female-proion το συνδέω στο tablet αλλά δεν αναγνωρίζει οτι φλασάκι και να βάλω. ούτε πληκτρολόγιο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο tablet?
tarantules Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, pavloa είπε Ναι το είδα και αυτό. Ε΄γω έχω πάρει τέτοιο καλώδιο https://www.e-smartbuy.gr/eshop/περιφερειακά-pc/adaptors-καλώδια/otg-micro-usb-usb-female-proion το συνδέω στο tablet αλλά δεν αναγνωρίζει οτι φλασάκι και να βάλω. ούτε πληκτρολόγιο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο tablet? Αν όντως το tablet υποστηρίζει otg όπως λες τότε κοίταξε τα φλασάκια να είναι φορμαρισμένα είτε σε exFat είτε σε FAT32. Σε NTFS συνήθως δεν αναγνωρίζονται από αρκετά tablet/smartphone.(Ίσως τα νέα μοντέλα να το υποστηρίζουν πλέον).
pavloa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, tarantules είπε Αν όντως το tablet υποστηρίζει otg όπως λες τότε κοίταξε τα φλασάκια να είναι φορμαρισμένα είτε σε exFat είτε σε FAT32. Σε NTFS συνήθως δεν αναγνωρίζονται από αρκετά tablet/smartphone.(Ίσως τα νέα μοντέλα να το υποστηρίζουν πλέον). Στο google που έψαξα λεει οτι υποστηρίζει otg. Πως μπορώ να είμαι σίγουρος οτι υποστηρίζει? Το πληκτρολόγιο γιατί δεν το βλέπει?
pavloa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μια βοηθεια βρε παιδιά .. Πρέπει να το φτιάξω επειδή θα μου χρειαστεί.
eric_in Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε αυτό που σου είπε ο φίλος από πάνω για το φορματ στα φλασάκια. Ούτε το δικό μου έπαιζε σε ntfs. Σε fat32 το έβλεπε. Σε διαφορετική περίπτωση αν όντως το τάμπλετ υποστηρίζει OnTheGo, τότε κάτι γίνεται με το καλώδιο που πήρες. Μπορείς επίσης να πάρεις κάποιο τέτοιο φλασάκι ΛΙΝΚ που μπαίνει χωρίς καλώδιο και είναι OTG. Η πάρε και δοκίμασε και άλλο καλώδιο ΛΙΝΚ . Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από eric_in
pavloa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, eric_in είπε Δοκίμασε αυτό που σου είπε ο φίλος από πάνω για το φορματ στα φλασάκια. Ούτε το δικό μου έπαιζε σε ntfs. Σε fat32 το έβλεπε. Σε διαφορετική περίπτωση αν όντως το τάμπλετ υποστηρίζει OnTheGo, τότε κάτι γίνεται με το καλώδιο που πήρες. Μπορείς επίσης να πάρεις κάποιο τέτοιο φλασάκι ΛΙΝΚ που μπαίνει χωρίς καλώδιο και είναι OTG. Η πάρε και δοκίμασε και άλλο καλώδιο ΛΙΝΚ . Ok. Θα δοκιμάσω σε fat32 και Θα δοκιμάσω και ένα άλλο καλώδιο. Το θεμα ειναι οτι δεν βλέπει και το πληκτρολόγιο. Απλά που μπορώ να δω αν πράγματι υποστηρίζει otg? Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από pavloa
eric_in Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, pavloa είπε Απλά που μπορώ να δω αν πράγματι υποστηρίζει otg? Γι αυτό δεν ξέρω. Κοίτα το manual μήπως γράφει κάτι η στείλε mail στην εταιρία να σου πει σίγουρα αν δεν βρίσκεις κάτι.
KiriosD Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 ?? επανεκίνηση ?? επίσης μπορεί να φταίει και το καλώδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα