Προς το περιεχόμενο

Κεραία Wi-Fi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι ασχετος με το θέμα που θα αναπτήξω, έχω ήδη διαβάσει παλαιότερα θεματα αλλά δεν έχω καταλάβει Χριστό επομένως ένα νεο νήμα ίσως με διαφωτίσει περισσότερο.

Στον επαγγελματικό μου χωρο δεν έχω internet παρ' ότι χρειαζομαι ωστόσο λόγω υψηλών εξόδων δεν προτήθεμαι να βάλω τουλαχιστον για τον τρέχοντα χρόνο. Διαθέτω ωστόσο wi-fi fon κωδικούς και το γραφείο μου βρισκεται σε κεντική πλατεια χωρίς εμπόδια μπροστά μου με πλείστα wifi-fon spot και ανοιχτά δικτυα. Στο ψιτό

Θέλω να εγκαταστήσω μια κεραία στο μπαλκόνι του γραφείου μου εξωτερικού χωρου ώστε να πιάνω σημα από τα δικτυα αυτα. Υπάχρει ασηρματι κεραία τέτοια ώστε το λάπτοπ μου να την εντυπίζει και να μπαίνει σε αυτήν χωρις καλωδια και ιστορίες; Θέλω κάτι εξωτερικού χωρου που να μην καταλαβαίνει από καιρικές συνθήκες. Τι μπορείτε να μου προτείνεται;

(Αν το θέμα έχει μπει σε λάθος κατηγορία παρακαλώ να το αλλάξετε)

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Απο κεραια δεν ξέρω τι παιζει αλλά απο wifi fone μην περιμένεις και πολλά...εχω προσπαθησει αρκετες φορες και δεν μπαινει, η μπαινει για λιγα δευθτερόλεπτα..μην περιμενεις δηλαδη να συνδεθεις και να εχεις ιντερνετ και ολα καλα..Εκτος αν εισαι η εξέρεση..αν μπεις και διαβασεις στα σχόλια της εφαρμογης για παραδειγμα που χρειάζετε για το κινητο ολοι το κράζουν...

ελπιζω να δουλεψει σε σενα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κ γω για ενα διαστημα που ημουν cosmote δεν μπορω να πω οτι το χρησιμοποιησα απροβληματιστα, εκτος των αλλων αν θυμαμαι καλα σου δινει μεχρι 1Mbps ταχυτητα.

Να με συγχωρεις κιολας αλλα 20-25 ευρω το μηνα ειναι τοσο αποπνικτικο εξοδο για επιχειρηση;;;;

Επεξ/σία από chsam
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, chsam είπε

Κ γω για ενα διαστημα που ημουν cosmote δεν μπορω να πω οτι το χρησιμοποιησα απροβληματιστα, εκτος των αλλων αν θυμαμαι καλα σου δινει μεχρι 1Mbps ταχυτητα.

Να με συγχωρεις κιολας αλλα 20-25 ευρω το μηνα ειναι τοσο αποπνικτικο εξοδο για επιχειρηση;;;;

Το χρησιμοποιω στην εδρα της επιχειρησης και με βολευει ισα ισα να κατεβαζω αρχεια απο το κλαουντ. Προς το παρον ναι. Δεν χρειαζομαι καν φουλ ταχυτητα ουτε καν τηλεφωνο. μεχρι 2mbs προσφερει το wifi-fon και ειναι υπεραρκετο για την εργασια που θελω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω σε ενα σπιτι εκανα την εξης υλοποιηση:

αγορασα αυτο https://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa860re-300mbps-wireless-n-wall-plugged-range-extender-p-PER.612727 (οποισδηποτε repeater/extender κανει) και με μια προεκταση καλωδιου ρευματος το εβαλα σε εξωτερικο χωρο (ταρατσα με σκεπαστρο) πιανοντας ενα wifi δικτυο που εσπασα .Το καλυψα σφιχτα με ναυλον σακουλα και λειτουργει μια χαρα απο τον γεναρη.

Εσυ μπορεις να μην το εχεις μονιμα αλλα να το βγαζεις στο μπαλκονι οταν εργαζεσαι και μετα το ξαναμαζευεις μεσα.

Οσον αφορα την ταχυτητα wififon:  Σύμφωνα με τον ΟΤΕ, ο κάτοχος της σύνδεσης δεν «χάνει» για πάντα το κομμάτι που διαμοιράζει. Η μόνη περίπτωση κατά την οποία έχει «μειωμένη» εμπειρία Internet (μειωμένο downlink) είναι όταν 1 ή 2 επισκέπτες είναι συνδεδεμένοι στο FonSpot του και κάνουν ιδιαίτερα απαιτητική χρήση (π.χ. file downloading, video streaming). Η μέγιστη δυνατή ταχύτητα downlink που μπορεί ανά στιγμές να «χάνει» ο κάτοχος της σύνδεσης είναι 1Mbps downlink -και επομένως αυτή είναι η μέγιστη ταχύτητα με την οποία συνδέεται ο χρήστης του δωρεάν WiFi, ενώ ο μέγιστος αριθμός ταυτόχρονα συνδεδεμένων επισκεπτών/χρηστών σε ένα FonSpot είναι 2 (οι οποίοι ξοδεύουν το 1Mbps).
Επεξ/σία από chsam
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, chsam είπε

20 το ενα 25 το άλλο, 10 εδω 10 εκει 50 εδω 40 αλλου να δεις πως μαζευονται, καπος ετσι μαζευονται τα χιλιάρικα, 

Επεξ/σία από mastoras007
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mastoras007 είπε

20 το ενα 25 το άλλο, 10 εδω 10 εκει 50 εδω 40 αλλου να δεις πως μαζευονται, καπος ετσι μαζευονται τα χιλιάρικα, 

Εννοειται, πλακα κανεις;;;!!!!Μιλας με ανθρωπο βασικου μισθου με δυο παιδια....λες να μενει τιποτα...;;;....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...