Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα!

Ξέρει κανείς το κατάστημα overshop, έχει αγοράσει από εκεί κανείς;

Έχω παραγγείλει κάτι από εκεί αλλά θέλει από 4 έως 10 μέρες, και έχουν περάσει οι 7, συνήθως πόσο χρόνο κάνουν σε προiόντα που έχουν τέτοιο χρόνο διαθεσιμότητας;

Επίσης είναι κομπλέ σαν κατάστημα;

Δλδ υπ.αρχει περίπτωση να έρθει κάτι ελαττωματικό και να περιμένω πάλι 4 έως 10 μέρες για αλλαγή;

Η σε τέτοια περίπτωση η αλλαγή γίνεται μπαμ μπαμ;

αυτά που έχω παραγγείλει είναι ryzen 7 1700, asus b350 -f MoBo, g.skill 8gb RAM.

πΠραγματικά δε θα ήθελα να μου τύχει κάτι ελαττωματικό, γιατί έχω δώσει ένα 400 στρογγυλά για αυτό το built, και γενικά είμαι τόσο γκαντέμης, που τυχαίνει πάντοτε (από διάφορα καταστήματα) να μου έρχοναται ελαττωματικά προιόντα, με διάφορα μικρό προβλήματα, 50-50 chance έχω.

Για αυτό θα ήθελα την γνώμη σας για το συγκεκριμένο κατάστημα(αν έχετε πάρει κάτι από εκεί).

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατι ανησυχεις οταν δεν συμβαινει τιποτα αρνητικο?

Ειναι μονο 8 μηνες στο skroutz και εχει +300 παραγγελιες την βδομαδα. Link

5 αστερια σε 551 αξιολογησεις ειναι τελειο score.

Π.χ. το msystems ειναι 3 χρονια στο skroutz, εχει +100 παραγγελιες την βδομαδα και 4.7 αστερια απο 125 αξιολογησεις. Link

Επειδη τα κακα νεα μαθαινονται γρηγορα οπως λενε μπορει να ακουσεις καμια τρομακτικη ιστορια για το εν λογο μαγαζι απ εδω και να σε τρομαξει.

Κακος κανεις τετοια post.

Αναφορά σε κείμενο

50-50 chance έχω.

😂🤣😁

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, timcook είπε

Γιατι ανησυχεις οταν δεν συμβαινει τιποτα αρνητικο?

Ειναι μονο 8 μηνες στο skroutz και εχει +300 παραγγελιες την βδομαδα. Link

5 αστερια σε 551 αξιολογησεις ειναι τελειο score.

Π.χ. το msystems ειναι 3 χρονια στο skroutz, εχει +100 παραγγελιες την βδομαδα και 4.7 αστερια απο 125 αξιολογησεις. Link

Επειδη τα κακα νεα μαθαινονται γρηγορα οπως λενε μπορει να ακουσεις καμια τρομακτικη ιστορια για το εν λογο μαγαζι απ εδω και να σε τρομαξει.

Κακος κανεις τετοια post.

😂🤣😁

σίγουρα δεν είναι από bot,οι αξιολογήσεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Sollekram είπε

σίγουρα δεν είναι από bot,οι αξιολογήσεις;

Έχω κάνει αξιολόγηση, θέλει αριθμό παραγγελίας και χρόνο εγκρισης από το skroutz.

Μπορεί να τις κάνουν οι υπάλληλοι του overshop.

Επεξ/σία από timcook
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, timcook είπε

Έχω κάνει αξιολόγηση, θέλει αριθμό παραγγελίας και θέλει χρόνο εγγρισης από το skroutz.

ακριβώς, οπότε είναι λιγάκι tricky,τι να πω δεν ξέρω, απλά είδα όντως κάτι άσχημο εδω και ταράζομαι λιγάκι. 400 ευρώ δεν είναι λίγα και το σκέφτομαι πάρα πολύ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, timcook είπε

Το τερμάτισες.

Με αυτό το σκεπτικό θα μπορούσε κάθε μαγαζί να έχει κάνει το ίδιο.

Και εσύ δηλαδή που έκανες αξιολόγηση υπάλληλος τότε είσαι; Ας σοβαρευτούμε λίγο. 

@Sollekram και εσύ δεν πας πίσω. Με αναγραφόμενη διαθεσιμότητα 4-10 ημερών, είσαι στις 7 και ανησυχείς; Περίμενε να περάσουν και οι 10 γεματες και τότε το βλέπεις. Στην ανάγκη τηλεφώνησε τους και ρώτησέ τους σε τι φάση βρίσκεται η παραγγελία σου και σε πόσες ημέρες θα έχουν φθάσει στο μαγαζί τα προϊόντα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jeandoumpier είπε

Το τερμάτισες.

Και εσύ δηλαδή που έκανες αξιολόγηση υπάλληλος τότε είσαι; Ας σοβαρευτούμε λίγο. 

@Sollekram και εσύ δεν πας πίσω. Με αναγραφόμενη διαθεσιμότητα 4-10 ημερών, είσαι στις 7 και ανησυχείς; Περίμενε να περάσουν και οι 10 γεματες και τότε το βλέπεις. Στην ανάγκη τηλεφώνησε τους και ρώτησέ τους σε τι φάση βρίσκεται η παραγγελία σου και σε πόσες ημέρες θα έχουν φθάσει στο μαγαζί τα προϊόντα.

Θα χουν κάνει μερικές αξιολογήσεις οι υπάλληλοι μην είμαστε αφελής. Απλά έγγραψα και την σοβαρή απάντηση και δεν κρατηθηκα μετα...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε

Το τερμάτισες.

ναι καταλαβαίνω, απλά επειδή διάβασα κάτι από το forum και με έβαλε σε σκέψεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, timcook είπε

Θα χουν κάνει μερικές αξιολογήσεις οι υπάλληλοι μην είμαστε αφελής. Απλά έγγραψα και την σοβαρή απάντηση και δεν κρατηθηκα μετα...

Το ότι θα έχουν γράψει κάποιες μπορεί, όπως και σε κάθε κατάστημα. Αυτό όμως δεν είναι λόγος να θεωρούμε ότι τα τόσα πολλά θετικά σχόλια δεν είναι κυρίως από απλούς αγοραστές. Τώρα, εντάξει αν θέλουμε να συνωμοσιολογούμε για όλα - τότε πάει αλλού η κουβέντα. Και είναι και το πιο εύκολο και ανεξοδο γενικώς, ελλείψει επιχειρημάτων. Δεν γράφω ότι το κάνεις εσύ timcook (αφού δεν ήταν η σοβαρή απάντηση), γενικά μιλώντας. Πιο πολύ για να το διαβάσει ο ts το γράφω, και να αφήσει το άγχος στην άκρη μέχρι να περάσουν οι μέρες.

6 λεπτά πριν, Sollekram είπε

ναι καταλαβαίνω, απλά επειδή διάβασα κάτι από το forum και με έβαλε σε σκέψεις.

Σου έγραψα και επάνω , τηλεφώνησε τους να κόψεις κίνηση. Όσον αφορά στην δική σου παραγγελία δηλαδή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω  ψωνισα προσφατα εναν ssd samsung και ηρθε σχετικα γρηγορα.. Βεβαια λιγη υπομονη θελει. Υπαρχουν και χειροτερα μαγαζια..  Προσωπικα θα ξαναψωνιζα και δν αφηνω κριτικες γενικα..  Οσο για το ελαττωματικό αυτο μπορει να σου ερθει απο παντου.. 

Επεξ/σία από xirosiman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, xirosiman είπε

Εγω  ψωνισα προσφατα εναν ssd samsung και ηρθε σχετικα γρηγορα.. Βεβαια λιγη υπομονη θελει. Υπαρχουν και χειροτερα μαγαζια..  Προσωπικα θα ξαναψωνιζα και δν αφηνω κριτικες γενικα..  Οσο για το ελαττωματικό αυτο μπορει να σου ερθει απο παντου.. 

φυσικά, το θέμα είναι το μετά, να σταλθεί εκεί(να το επισκευάσουν ή να το αλλάξουν), να κάνει τόσο για να ξανά έρθει και πάει λέγοντας.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Sollekram είπε

Καλημέρα!

Ξέρει κανείς το κατάστημα overshop, έχει αγοράσει από εκεί κανείς;

Έχω παραγγείλει κάτι από εκεί αλλά θέλει από 4 έως 10 μέρες, και έχουν περάσει οι 7, συνήθως πόσο χρόνο κάνουν σε προiόντα που έχουν τέτοιο χρόνο διαθεσιμότητας;

Επίσης είναι κομπλέ σαν κατάστημα;

Δλδ υπ.αρχει περίπτωση να έρθει κάτι ελαττωματικό και να περιμένω πάλι 4 έως 10 μέρες για αλλαγή;

Η σε τέτοια περίπτωση η αλλαγή γίνεται μπαμ μπαμ;

αυτά που έχω παραγγείλει είναι ryzen 7 1700, asus b350 -f MoBo, g.skill 8gb RAM.

πΠραγματικά δε θα ήθελα να μου τύχει κάτι ελαττωματικό, γιατί έχω δώσει ένα 400 στρογγυλά για αυτό το built, και γενικά είμαι τόσο γκαντέμης, που τυχαίνει πάντοτε (από διάφορα καταστήματα) να μου έρχοναται ελαττωματικά προιόντα, με διάφορα μικρό προβλήματα, 50-50 chance έχω.

Για αυτό θα ήθελα την γνώμη σας για το συγκεκριμένο κατάστημα(αν έχετε πάρει κάτι από εκεί).

Το πιο λογικο βεβαια ειναι τετοιες ερωτησεις να γινονται πριν πεσει η παραγγελια οχι μετα.

Εχει αναφερθει πιο παλια παντως οτι πολυ πιθανο οτι εχει σχεση με το προηγουμενο easybuyworld(τωρα αν ειναι το ιδιο καταστημα ή αν εξαγοραστηκε δεν ξερω).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα το καλοκαίρι ενα car stereo Pionner με bluetooth σε τιμή χώμα απο εκεί. Όλα καλα και με συνεχή ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας. Βέβαια σε κανενα μαγαζί πια δεν πληρώνω εξ αρχής. Η με αντικαταβολή ή με παραλαβή απο το κατάστημα.

Επεξ/σία από paramedic
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paramedic είπε

Πηρα το καλοκαίρι ενα car stereo Pionner με bluetooth σε τιμή χώμα απο εκεί. Όλα καλα και με συνεχή ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας. Βέβαια σε κανενα μαγαζί πια δεν πληρώνω εξ αρχής. Η με αντικαταβολή ή με παραλαβή απο το κατάστημα.

ξέχασα να αναφέρω ότι ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...