Προς το περιεχόμενο

Yaris vs Getz

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Λίγο κουλά μου φαίνονται όσα γράφεις. Από τη μία λες "Είδα κι έπαθα να το ξεφορτωθώ", "Το αυτοκίνητο έγινε το απόλυτο χάλι μέσα σε ένα χρόνο", και αμέσως μετά "Όταν ο μαντράς το πήγε στους "ειδικούς" πριν το αγοράσει, του έβγαλαν το αυτοκίνητο άψογο"... όλα αυτά είναι εντελώς αντιφατικά!

Ο έλεγχος ενός αυτοκινήτου πάντως σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι δεν θα έχεις ζημιές/βλάβες στο μέλλον, το μόνο που μπορεί να σου δείξει είναι η κατάσταση του και οι ζημιές/βλάβες που ήδη έχει.

Γιατί προφανώς δεν έλεγξαν τίποτα άρα δεν βρήκαν τίποτα, και από τη στιγμή που τα χαλασμενα parts αλλάζονταν κάθε λίγο και λιγάκι, γι' αυτούς φαινόταν ΟΚ.

5 ώρες πριν, amagawd είπε

εαν δεις και παλιοτερα posts μας ταραζει στα φιδια καθε φορά. 

Για πες μας σε ποια post σας ταράζω στα φίδια, ως μέλος από το 2006 που είμαι, έτσι για να εχουμε καλό ερώτημα. Μου φαίνεται ότι μερικοί έχετε ξεφύγει εδώ μέσα... 

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, BritGreek είπε

Γιατί προφανώς δεν έλεγξαν τίποτα άρα δεν βρήκαν τίποτα, και από τη στιγμή που τα χαλασμενα parts αλλάζονταν κάθε λίγο και λιγάκι, γι' αυτούς φαινόταν ΟΚ.

Κάτσε, αν όντως δεν έλεγξαν τίποτα τότε το συμπέρασμα που έβγαλες αμέσως μετά ήταν λανθασμένο, δλδ το "Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η κατάσταση του αυτοκινήτου μπορεί να φαίνεται άριστη (μηχανικά και εμφανισιακά), και το ίδιο το αυτοκίνητο να μην είναι". Μην προσπαθείς να υποστηρίζεις ότι ο έλεγχος δεν λέει και πολλά πράγματα επειδή σε πολλές περιπτώσεις... δεν γίνεται έλεγχος! :)

Όσο για τα "χαλασμένα" parts σου έχω απαντήσει ήδη, ο έλεγχος μπορεί να εντοπίσει ζημιές/βλάβες που ήδη υπάρχουν, ζημιές/βλάβες που ίσως βγουν στο μέλλον σίγουρα ΔΕΝ μπορεί να τις εντοπίσει. Πχ κάποια συγκεκριμένα μοντέλα υποφέρουν από πολλαπλασιαστές(δεν γράφω μάρκα γιατί θα ξεκινήσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος), χαλάνε τόσο συχνά που οι ιδιοκτήτες τους αναγκάζονται να κουβαλάνε μαζί 1-2 καινούργιους για ρεζέρβα, ε λογικό είναι ο έλεγχος - όσο εξονυχιστικός και να είναι - να μην μπορέσει να προβλέψει αν και πότε θα ξαναχαλάσουν οι πολλαπλασιαστές.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Πχ κάποια συγκεκριμένα μοντέλα υποφέρουν από πολλαπλασιαστές(δεν γράφω μάρκα γιατί θα ξεκινήσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος), χαλάνε τόσο συχνά που οι ιδιοκτήτες τους αναγκάζονται να κουβαλάνε μαζί 1-2 καινούργιους για ρεζέρβα, ε λογικό είναι ο έλεγχος - όσο εξονυχιστικός και να είναι - να μην μπορέσει να προβλέψει αν και πότε θα ξαναχαλάσουν οι πολλαπλασιαστές.

Την γράφω εγώ και ας ξεκινήσει. Μήπως bmw; (εμένα έβγαλε σε 316 e90  κάπου στα 55000 χλμ). Σταματάω να περιγράφω άλλο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oχι για Vag μιλαγε ο φιλος. Αυτο και τα πεσμενα παραθειρα στα golf τεινουν να γινουν viral stories.

Επεξ/σία από primeragt
  • Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, mp123 είπε

Την γράφω εγώ και ας ξεκινήσει. Μήπως bmw; (εμένα έβγαλε σε 316 e90  κάπου στα 55000 χλμ). Σταματάω να περιγράφω άλλο. 

Σε τρώει ο... οργανισμός σου :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Σε τρώει ο... οργανισμός σου :P

Δεν έχω θέμα. Δεν είμα φαν του vag group. Ποτε δεν ειχα vag group αυτοκινητο. Να πω την αλήθεια όχι ότι βγάζουν ζημιές ( δεν με νοιάζει όταν λήγει η εγγυηση τα δίνω τα αμαξια) ο βασικός λόγος είναι ότι τα θεωρώ γεροντιστικα. 

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mp123 είπε

Δεν έχω θέμα. Δεν είμα φαν του vag group. Ποτε δεν ειχα vag group αυτοκινητο. 

Δεν εννοώ πως σε τρώει λόγω των επιλογών σου, εννοώ πως σε τρώει να ξεκινήσεις καυγά ;)

• Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Δεν εννοώ πως σε τρώει λόγω των επιλογών σου, εννοώ πως σε τρώει να ξεκινήσεις καυγά ;)

Ποτέ δεν μου αρέσουν αυτά. Συζήτηση κάνουμε. Κορεάτικο έχω. Πείτε ότι θέλετε. Λίγη πλάκα δεν κάνει κακό. Εφόσον αρέσει σε μένα δεν πανε  να λενε οτι θέλουν οι άλλοι. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Λοιπόν από τις πρώτες βόλτες έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος, καλά κρατήματα, αξιοπρεπέστατη επιτάχυνση, καλή συμπεριφορά και σε εθνική και σε βουνό.

Έβαλα αυτά τα 2 μοντέλα  μόνο και απέφυγα να λάβω γνώμες για άλλα μοντέλα γιατί 1ον) θεωρώ τις διαδυκτιακές κοκορομαχίες εντελώς κλαρινογαμπριάτικη συνήθεια και 2ον) έχω οδηγήσει αυτοκίνητα Ιαπωνίας και Ευρώπης, και για τα ΔΙΚΑ μου γούστα, τα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα θα έπρεπε να αξίζουν τα μισά λεφτά. Για μένα π.χ. είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην έχω συχνές επισκέψεις στα συνεργεία παρά να με νοιάζει αν στρίβει το ίδιο με ένα Ford που τρέχει στα 180 καθώς απολαμβάνω την οδήγηση κι όχι το αμάξι (140χλμ μάξιμουμ σε καμια προσπεραση). Εκείνο είναι απλά το μέσο που θέλω να με παει στον προορισμό μου χωρίς προβλήματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί για κάποιους είναι ΤΟΣΟ σημαντική η αποδοχή και η συμφωνία με τα δικά τους γούστα. Άλλωστε με μια απλή αναζήτηση στο internet (σε διαφορετικές έρευνες), μπορεί εύκολα να βρει κανείς ποιές εταιρείες έχουν τα πιό ζημιάρικα αμάξια και ποιές τα πιο αξιόπιστα.

Η διαφορετικότητα είναι καλό πράγμα συμπολίτες, αλίμονο αν θέλαμε και καλυπτόμασταν όλοι από τα ίδια πράγματα!

Screenshot 2018-10-27 at 18.48.38.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικά γιατί όλοι εδώ έχουμε 10ετιας, αμερικανικών προδιαγραφών μοντέλα αυτοκινήτων .

🤣🤣🤣🤣

The Hyundai Getz is a supermini car produced by the South Korean manufacturer Hyundai from 2002 to 2011. It was marketed worldwide, except in the United States, Canada and China.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 

(Και για να προλάβω ορισμένους 10 χρόνια έχουμε το i10 και ο αντικαταστάτης του μάλλον το i20 ή swift θα είναι)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, tassos1978 είπε

. Δεν καταλαβαίνω γιατί για κάποιους είναι ΤΟΣΟ σημαντική η αποδοχή και η συμφωνία με τα δικά τους γούστα.

Γιατί έχουν υπερβολικό χρόνο για διαδυκτιακους καυγάδες και στις περισσότερες των περιπτώσεων γενικεύουν κάτι σε παράλογο βαθμό,π.χ. ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα VW είναι προβληματικά αμάξια ή ότι ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα αμάξια που είναι άνω 15αετιας είναι χρεπια και επικίνδυνα για το δρόμο.Εκεί δεν απλα δεν ασχολείσαι.

Δημοσ.
Στις 23/10/2018 στις 11:37 ΠΜ, tassos1978 είπε

Καλημέρα σε όλους. 

Είμαι ανάμεσα σε 2 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ανεξαρτήτως τιμής, ποιό από τα δυο θα προτιμούσατε και γιατί; Και τα 2 ατρακάριστα, χωρίς σκουριές κτλ.

Και τα δυο: έχουν: ABS, Bucket Καθίσματα, CD Player, ESP, Immobilizer, Βιβλίο Service.

1) Toyota Yaris - Εισαγωγή από Ιταλία

Χρονολογία  2008
Χιλιόμετρα 140.000
Καύσιμο Βενζίνη
Κυβικά 998
Ίπποι 68

2) Hyundai Getz - Ελληνικής Αντιπροσωπείας

Χρονολογία 2007
Χιλιόμετρα 120.000
Καύσιμο Βενζίνη
Κυβικά 1086
Ίπποι 68

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλοριζικο!

Εγω θα επαιρνα κατι σε καδενατο μεταβλητου χρονισμου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...