Προς το περιεχόμενο

Yaris vs Getz

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, phanispal είπε

Καλά, πλέον αναρωτιέμαι αν υπάρχουν ιαπωνικά μοτέρ, εκτός Ιαπωνίας τουλάχιστον.

Δεν εχεις κι άδικο. Αλλά όπως και να το κάνουμε, τα λεφτά που γλίτωσα σε εταιρικό ιδιόκτητο στόλο με τα hyundai είναι πάρα πολλά σε σχέση με ό,τι άλλο είχαμε, καθώς είχαν μηδενικές βλάβες και τρομερά φτηνή συντήρηση. 

Δημοσ.

Σιουνται η αυτοκρατορία.Τα τελευταία χρόνια έγιναν αυτοκίνητα.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, jmmys είπε

Σιουνται η αυτοκρατορία.Τα τελευταία χρόνια έγιναν αυτοκίνητα.

Το ιδιο ήταν το 70 και 80 η τογιοτα και τα νισσαν-ντατσουν αν θυμασε........ Μια χαρά είναι τα χιουνται για εμάς τους φτωχους. 

Δημοσ.

Το yaris γιατί να το πάρεις εισαγωγής;Δεν βρίσκεις κάτι από Ελλάδα;

Και τα 2 είναι πολύ καλά αμαξια αλλά αυτό το εισαγωγής με φρενάρει αρκετά στο yaris.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, XronisR είπε

Το yaris γιατί να το πάρεις εισαγωγής;Δεν βρίσκεις κάτι από Ελλάδα;

Και τα 2 είναι πολύ καλά αμαξια αλλά αυτό το εισαγωγής με φρενάρει αρκετά στο yaris.

Τα περισσότερα yaris που πωλούνται είναι εισαγωγής, για να βρεις από Ελλάδα χρειάζεται και περισσότερο ψάξιμο και να διαθέσεις περισσότερα χρήματα.

Εγώ πάντως θα έδινα βάση στην κατάσταση, και όχι στην προέλευση του.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Εγώ πάντως θα έδινα βάση στην κατάσταση, και όχι στην προέλευση του.

Έχει τύχει να αγοράσω στο παρελθόν premium hatchback από μάντρα, το οποίο ήταν σαν ολοκαίνουργιο, με 21.000χλμ, με τα πλαστικά ακόμα άβγαλτα στα πίσω καθίσματα. Μόλις είχε λήξει η εγγύησή του. Το εσωτερικό του ήταν σε κατάσταση έκθεσης. Ακόμα και η μηχανή του έλαμπε. H δικαιολογία ήταν ότι το είχε ευκατάστατη γυναίκα και ήθελε να πάρει κάτι πιο σπορ επειδή το βαρέθηκε. Ελέχθηκε εκεί που έπρεπε (όπως νόμιζα), το βιβλίο service ήταν ενημερωμένο μόνο με την κανονική συντήρηση, ήταν σε τρελή τιμή ευκαιρίας (6400 κάτω) και το πήρα αμέσως μετά από την προτροπή των "ειδικών", δίνοντας 15600 από τα 22000 που έκανε. Το αυτοκίνητο έγινε το απόλυτο χάλι μέσα σε ένα χρόνο και ήταν μόνιμα πάνω στην οδική, η οποία στο τέλος δυσανασχέτησε κιόλας από τις συνεχείς κλήσεις και μου την είπαν άσχημα υποστηρίζοντας ότι κάνω κατάχρηση της υπηρεσίας τους. Είδα κι έπαθα να το ξεφορτωθώ, και στο τέλος σχεδόν το χάρισα για ψίχουλα σε μαντρά, γιατί δεν άντεχα τα μηνιαία σχεδόν 600ρια σε βλάβες. Δούλευα για το αυτοκίνητο. Όταν ο μαντράς το πήγε στους "ειδικούς" πριν το αγοράσει, του έβγαλαν το αυτοκίνητο άψογο. Υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η κατάσταση του αυτοκινήτου μπορεί να φαίνεται άριστη (μηχανικά και εμφανισιακά), και το ίδιο το αυτοκίνητο να μην είναι. Η αγορά μεταχειρισμένου είναι ζαριά. 

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, BritGreek είπε

Έχει τύχει να αγοράσω στο παρελθόν premium hatchback από μάντρα, το οποίο ήταν σαν ολοκαίνουργιο, με 21.000χλμ, με τα πλαστικά ακόμα άβγαλτα στα πίσω καθίσματα. Μόλις είχε λήξει η εγγύησή του. Το εσωτερικό του ήταν σε κατάσταση έκθεσης. Ακόμα και η μηχανή του έλαμπε. H δικαιολογία ήταν ότι το είχε ευκατάστατη γυναίκα και ήθελε να πάρει κάτι πιο σπορ επειδή το βαρέθηκε. Ελέχθηκε εκεί που έπρεπε (όπως νόμιζα), το βιβλίο service ήταν ενημερωμένο μόνο με την κανονική συντήρηση, ήταν σε τρελή τιμή ευκαιρίας (6400 κάτω) και το πήρα αμέσως μετά από την προτροπή των "ειδικών", δίνοντας 15600 από τα 22000 που έκανε. Το αυτοκίνητο έγινε το απόλυτο χάλι μέσα σε ένα χρόνο και ήταν μόνιμα πάνω στην οδική, η οποία στο τέλος δυσανασχέτησε κιόλας από τις συνεχείς κλήσεις και μου την είπαν άσχημα υποστηρίζοντας ότι κάνω κατάχρηση της υπηρεσίας τους. Είδα κι έπαθα να το ξεφορτωθώ, και στο τέλος σχεδόν το χάρισα για ψίχουλα σε μαντρά, γιατί δεν άντεχα τα μηνιαία σχεδόν 600ρια σε βλάβες. Δούλευα για το αυτοκίνητο. Όταν ο μαντράς το πήγε στους "ειδικούς" πριν το αγοράσει, του έβγαλαν το αυτοκίνητο άψογο. Υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η κατάσταση του αυτοκινήτου μπορεί να φαίνεται άριστη (μηχανικά και εμφανισιακά), και το ίδιο το αυτοκίνητο να μην είναι. Η αγορά μεταχειρισμένου είναι ζαριά. 

τι αυτοκινητο ηταν Brit; 😐

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζαριά δεν είναι. Αν αυτός που ελέγχει το αμάξι γνωρίζει τι να κοιτάξει.ΑΝ γνωρίζει τι να κοιτάξει.

Το μεταχειρισμένο θέλει ψάξιμο.Έχει δεκάδες πραγματα που πρεπει να κοιτάξεις.Και δεν παιζει κανένα ρολο εισαγωγής ή "ελληνικό".

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, bc00l είπε

τι αυτοκινητο ηταν Brit; 😐

Ευρωπαϊκό. Ας μην πω κάτι άλλο για να μην έχουμε μπλεξίματα. ;) 

9 λεπτά πριν, jmmys είπε

Ζαριά δεν είναι. Αν αυτός που ελέγχει το αμάξι γνωρίζει τι να κοιτάξει.ΑΝ γνωρίζει τι να κοιτάξει.

Κι αν ο έλεγχος γίνεται από τα πιο επίσημα για το συγκεκριμένο χείλη; Δεν βγάζεις άκρη φίλε μου, πίστεψέ με. Όπως είμαι σίγουρος ότι παντού και πάντα κυκλοφορούν ΚΑΙ ελαττωματικές παρτίδες, στα περισσότερα μοντέλα και μάρκες, στα οποία μόλις τελειώσει η εγγύηση απλά κλαις. Lemon cars.

Επεξ/σία από BritGreek
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσημα είναι μόνο αντιπροσωπεία εξουσιοδοτημένη,υπαρχουν Ελλαδα, ή μαμά αντιπροσωπεία που πουλάει και μεταχειρισμένα,δεν υπάρχουν Ελλάδα.Όλα τα άλλα είναι ψάξιμο του πελάτη.

Ελλάδα βέβαια αυτά όλα είναι σχετικά.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, BritGreek είπε

Ευρωπαϊκό. Ας μην πω κάτι άλλο για να μην έχουμε μπλεξίματα. ;) 

Κι αν ο έλεγχος γίνεται από τα πιο επίσημα για το συγκεκριμένο χείλη; Δεν βγάζεις άκρη φίλε μου, πίστεψέ με. Όπως είμαι σίγουρος ότι παντού και πάντα κυκλοφορούν ΚΑΙ ελαττωματικές παρτίδες, στα περισσότερα μοντέλα και μάρκες, στα οποία μόλις τελειώσει η εγγύηση απλά κλαις. Lemon cars.

Συμφωνώ, επεσες σε περιπτωση ''λεμονιου'' δεν εχει τοσο σημασια η μαρκα, απλα ετσι ρωταω μιας και που ειμαστε στο "Μπλα-Μπλα" ☺️ Δεν θα μας κρεμάσει κανεις το πολυ πολυ να κανεις 2-3 χρονακια κορυδαλλό αν πεις για group vag

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BritGreek είπε

Λίγο κουλά μου φαίνονται όσα γράφεις. Από τη μία λες "Είδα κι έπαθα να το ξεφορτωθώ", "Το αυτοκίνητο έγινε το απόλυτο χάλι μέσα σε ένα χρόνο", και αμέσως μετά "Όταν ο μαντράς το πήγε στους "ειδικούς" πριν το αγοράσει, του έβγαλαν το αυτοκίνητο άψογο"... όλα αυτά είναι εντελώς αντιφατικά!

Ο έλεγχος ενός αυτοκινήτου πάντως σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι δεν θα έχεις ζημιές/βλάβες στο μέλλον, το μόνο που μπορεί να σου δείξει είναι η κατάσταση του και οι ζημιές/βλάβες που ήδη έχει.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Λίγο κουλά μου φαίνονται όσα γράφεις. Από τη μία λες "Είδα κι έπαθα να το ξεφορτωθώ", "Το αυτοκίνητο έγινε το απόλυτο χάλι μέσα σε ένα χρόνο", και αμέσως μετά "Όταν ο μαντράς το πήγε στους "ειδικούς" πριν το αγοράσει, του έβγαλαν το αυτοκίνητο άψογο"... όλα αυτά είναι εντελώς αντιφατικά!

εαν δεις και παλιοτερα posts μας ταραζει στα φιδια καθε φορά. 

Δημοσ.

Μαλλον εννοει οτι ενω ολες οι μετρησεις και η γενικοτερη κατασταση του ειναι καλη στην πρωτη ματια στην πορια βγαζει προβληματα λογω κακης ποιοτητας κατασκευης.
Το 600ευρω τον μηνα θεωρω οτι ειναι υπερβολη, δεν γινεται κατι τετοιο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...