Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 5 vs 6 Pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Ts Cherryman είπε

Αυτά είναι τα σκρουτζομάγαζα που κατέληξα για τα δύο κινητά:

https://mxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=885

https://www.kaizershop.gr/xiaomi-redmi-note-6-pro-64gb-dual-black

Το Note 5 μπορώ να το πάρω με 2 έτη εγγύησης ενώ το 6 Pro με 1 έτος. Τί θα διαλέγατε;

Μπορείς να διαβάσεις εδώ ολόκληρο το άρθρο για τις Εγγυήσεις και Επιστροφές εδώ europa.eu

Με λίγα λόγια έχεις δωρεάν, 2ετής εγγύηση (νόμιμη εγγύηση) για όλα τα προϊόντα

"Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, έχετε πάντα το δικαίωμα σε ελάχιστη 2ετή εγγύηση χωρίς καμία επιβάρυνση, ανεξάρτητα από το αν αγοράσατε το προϊόν στο διαδίκτυο, σε κατάστημα ή με ταχυδρομική παραγγελία. Αυτή η 2ετής εγγύηση είναι το ελάχιστο δικαίωμά σας. Οι εθνικοί κανόνες της χώρα σας μπορεί να προβλέπουν πρόσθετη προστασία: ωστόσο, κάθε απόκλιση από τους κανόνες της ΕΕ πρέπει να είναι πάντοτε προς το συμφέρον του καταναλωτή."

Οπότε και να μην το γράφει το σκρουτζομάγαζο, η αντιπροσωπεία της Xiaomi στην Ελλάδα θα στο αντικαταστήσει αν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα σε αυτά τα 2 χρόνια.

Επεξ/σία από Axelq
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Axelq είπε

Μπορείς να διαβάσεις εδώ ολόκληρο το άρθρο για τις Εγγυήσεις και Επιστροφές εδώ europa.eu

Με λίγα λόγια έχεις δωρεάν, 2ετής εγγύηση (νόμιμη εγγύηση) για όλα τα προϊόντα

"Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, έχετε πάντα το δικαίωμα σε ελάχιστη 2ετή εγγύηση χωρίς καμία επιβάρυνση, ανεξάρτητα από το αν αγοράσατε το προϊόν στο διαδίκτυο, σε κατάστημα ή με ταχυδρομική παραγγελία. Αυτή η 2ετής εγγύηση είναι το ελάχιστο δικαίωμά σας. Οι εθνικοί κανόνες της χώρα σας μπορεί να προβλέπουν πρόσθετη προστασία: ωστόσο, κάθε απόκλιση από τους κανόνες της ΕΕ πρέπει να είναι πάντοτε προς το συμφέρον του καταναλωτή."

Οπότε και να μην το γράφει το σκρουτζομάγαζο, η αντιπροσωπεία της Xiaomi στην Ελλάδα θα στο αντικαταστήσει αν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα σε αυτά τα 2 χρόνια.

Η εγγυηση που αναφερεσαι ειναι η ελαχιστη «νομιμη εγγυηση» για την οποια ειναι υποχρεος ο τελευταιος πωλητης (στην περιπτωση μας το skroutzομαγαζο) αλλα οχι ο κατασκευαστης (η αντιπροσωπεια του δηλαδη ως εκπροσωπος). Ο κατασκευαστης εαν δεν ειναι εκεινος ο τελικος πωλητης ειναι υποχρεος μονο για την «εμπορικη εγγυηση» την οποια οριζει αυτος. Οι απαιτηση θα ειναι προς το καταστημα ακομη και αν αυτο αναφερει ενα χρονο μονο εγγυηση ειναι υποχρεο σε δυο. Μην συγχεουμε τα πραγματα. Εαν δεν σε καλυψει ομως πρεπει να πας δικαστικώς. Γι αυτο και φροντιζουμε να αγοραζουμε απο αξιοπιστους πωλητες και καταστηματα ακομη κι αν αυτοι δεν ειναι οι πιο φθηνοι.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tinapo είπε

Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος πέραν της τιμής που το προτείνεις; γιατί το έχει 20€ ακριβότερο σε σχέση με το mxstore.

Έχει δώρο θήκη και τζαμάκι τα οποία θα πληρώσεις κάποια στιγμή έτσι και αλλιώς.

Μετά υπάρχει το Mygad αλλά κατόπιν παραγγελίας.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ts Cherryman είπε

Αυτά είναι τα σκρουτζομάγαζα που κατέληξα για τα δύο κινητά:

https://mxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=885

https://www.kaizershop.gr/xiaomi-redmi-note-6-pro-64gb-dual-black

Το Note 5 μπορώ να το πάρω με 2 έτη εγγύησης ενώ το 6 Pro με 1 έτος. Τί θα διαλέγατε;

το χρωμα να ξερεις αλλαζει την τιμη και απο μαγαζι σε μαγαζι φυσικα, πηρα φετος το δικο μου eu  64gb rose gold ομως  απο το justech βουλγαροκτονου 1 αθηνα, οπως κατεβαινεις απο αλεξανδρας αριστερα στο φαναρι και ειναι ακριβως μετα την στροφη στο δεξι σου χερι σαν ημιυπογειο, εξυπηρετικο προσωπικο παντως και γνωστες.   

2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Η εγγυηση που αναφερεσαι ειναι η ελαχιστη «νομιμη εγγυηση» για την οποια ειναι υποχρεος ο τελευταιος πωλητης (στην περιπτωση μας το skroutzομαγαζο) αλλα οχι ο κατασκευαστης (η αντιπροσωπεια του δηλαδη ως εκπροσωπος). Ο κατασκευαστης εαν δεν ειναι εκεινος ο τελικος πωλητης ειναι υποχρεος μονο για την «εμπορικη εγγυηση» την οποια οριζει αυτος. Οι απαιτηση θα ειναι προς το καταστημα ακομη και αν αυτο αναφερει ενα χρονο μονο εγγυηση ειναι υποχρεο σε δυο. Μην συγχεουμε τα πραγματα. Εαν δεν σε καλυψει ομως πρεπει να πας δικαστικώς. Γι αυτο και φροντιζουμε να αγοραζουμε απο αξιοπιστους πωλητες και καταστηματα ακομη κι αν αυτοι δεν ειναι οι πιο φθηνοι.

μου ειχε πεσει το κινητο επικοινωνησα με το μαγαζι που το πηρα και μου ειπαν οτι επρεπε να το στειλουν εξωτερικο *δεν θυμαμαι χωρα λογικα κινα* στα κεντρικα της xiaomi να το checkaroun και να δουν αν θελει κατι αλλο επισκευη... Φυσικα θα χρεωνοταν αλλα μου το ειπαν απο την αρχη... Ασε που μου ειπε minimum 1μιση βδομαδα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, nightwalker1990 είπε

μου ειχε πεσει το κινητο επικοινωνησα με το μαγαζι που το πηρα και μου ειπαν οτι επρεπε να το στειλουν εξωτερικο *δεν θυμαμαι χωρα λογικα κινα* στα κεντρικα της xiaomi να το checkaroun και να δουν αν θελει κατι αλλο επισκευη... Φυσικα θα χρεωνοταν αλλα μου το ειπαν απο την αρχη... Ασε που μου ειπε minimum 1μιση βδομαδα.

Μιλας για επισκευη εκτος εγγυησης. Μιλαω για εγγυηση, διαρκεια της και υποχρεος σε αυτη

Δημοσ.
Στις 23/10/2018 στις 2:25 ΜΜ, saruman123 είπε

Θα το έπαιρνα αλλά και το mxstores σου τα δίνει για +19 ευρώ που είναι πάνω κάτω το ίδιο... Και το mxstores είναι και πολύ πιο κοντά μου. Θενξ παντως. 

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Ίσως το σκέφτομαι παραπάνω απο όσο πρέπει γιατί ξέρω ότι σε κάθε περίπτωση θα πάρω ένα καλό κινητό που θα βγάλει τα λεφτά του.

Παρ' όλα αυτά, νομίζω θα καταλήξω στο Note 5, λόγω της 2ετης εγγύησης και επειδή δεν θέλω να μπλέξω με notch.

Ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Ts Cherryman είπε

Θα το έπαιρνα αλλά και το mxstores σου τα δίνει για +19 ευρώ που είναι πάνω κάτω το ίδιο... Και το mxstores είναι και πολύ πιο κοντά μου. Θενξ παντως. 

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Ίσως το σκέφτομαι παραπάνω απο όσο πρέπει γιατί ξέρω ότι σε κάθε περίπτωση θα πάρω ένα καλό κινητό που θα βγάλει τα λεφτά του.

Παρ' όλα αυτά, νομίζω θα καταλήξω στο Note 5, λόγω της 2ετης εγγύησης και επειδή δεν θέλω να μπλέξω με notch.

Ευχαριστώ και πάλι

Κοίτα αν έχει 2 χρόνια εγγύηση καταστήματος και δικό του service τότε το παίρνεις από εκεί.

Γιατί αν έχει 2 χρόνια εγγύηση και το στείλει Κίνα αν πάθει κάτι τότε......

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Κοίτα αν έχει 2 χρόνια εγγύηση καταστήματος και δικό του service τότε το παίρνεις από εκεί.

Γιατί αν έχει 2 χρόνια εγγύηση και το στείλει Κίνα αν πάθει κάτι τότε......

Οκ θα το ψάξω γιατί κανένα από τα καταστήματα δεν το αναφέρει ρητά αν έχουν δικό τους service στα site τους.

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
Στις 24/10/2018 στις 9:43 ΜΜ, Ts Cherryman είπε

Οκ θα το ψάξω γιατί κανένα από τα καταστήματα δεν το αναφέρει ρητά αν έχουν δικό τους service στα site τους.

Ευχαριστώ 

Το MyGad και το YouHou εχουν δικο τους service και ειναι απο τα πιο αξιοπιστα που υπαρχουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...