Ts Cherryman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Ποιό απο τα δύο θα αγοράζατε αν κάνατε αναβάθμιση και γιατί; Υ.Γ. Με το λίγο ψάξιμο που έκανα τα κινητά έχουν 30€ διαφορά στο Skroutz και το 6 Pro έχει λίγο μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη selfie κάμερα.
saruman123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Έχει απαντηθεί αυτό το ερώτημα. Ψάξε λιγο στο Forum. 1
Ts Cherryman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 39 λεπτά πριν, saruman123 είπε Έχει απαντηθεί αυτό το ερώτημα. Ψάξε λιγο στο Forum. Αν μπορείς να μου στείλεις ένα link γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάποιο θέμα στα forum παρόμοιο με το δικό μου. Βλέπω γενικά και κάτω απο τα reviews των κινητών που συζητιέται γιατί να πάει κανείς απο το 5 στο 6 pro αλλά εγώ θέλω να δω γνώμες για το ποιό κινητό να αγοράσω απο τα δύο. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως
saruman123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Ts Cherryman είπε Αν μπορείς να μου στείλεις ένα link γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάποιο θέμα στα forum παρόμοιο με το δικό μου. Βλέπω γενικά και κάτω απο τα reviews των κινητών που συζητιέται γιατί να πάει κανείς απο το 5 στο 6 pro αλλά εγώ θέλω να δω γνώμες για το ποιό κινητό να αγοράσω απο τα δύο. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως 1
Xristaras12 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 σε γενικές γραμμές το ιδιο τηλεφωνο παίρνεις (ιδιο hardware) αλλα έχει notch. Γι αυτό δεν υπάρχει λόγος να πας απο το 5 στο 6. Αν δεν έχεις κανενα απο τα 2 και ψάχνεις για νεο τηλέφωνο, αν δεν σαρέσει το νοτς πας στο 5 αν δεν έχεις θέμα πας στο 6 με τη μια 1
Ts Cherryman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, saruman123 είπε Θενκς για το link 10 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε σε γενικές γραμμές το ιδιο τηλεφωνο παίρνεις (ιδιο hardware) αλλα έχει notch. Γι αυτό δεν υπάρχει λόγος να πας απο το 5 στο 6. Αν δεν έχεις κανενα απο τα 2 και ψάχνεις για νεο τηλέφωνο, αν δεν σαρέσει το νοτς πας στο 5 αν δεν έχεις θέμα πας στο 6 με τη μια H αλήθεια είναι ότι δεν με ενοχλεί το notch. Συμπεριλαμβανομένου και της αγοράς θήκης, tempered glass, ενός καλού φορτιστή και καλωδίου τι θα αγοράζατε; Είναι ποιό δύσκολο να βρώ θήκη και τζαμάκι για το 6 Pro π.χ. ;
saruman123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Ts Cherryman είπε Θενκς για το link H αλήθεια είναι ότι δεν με ενοχλεί το notch. Συμπεριλαμβανομένου και της αγοράς θήκης, tempered glass, ενός καλού φορτιστή και καλωδίου τι θα αγοράζατε; Είναι ποιό δύσκολο να βρώ θήκη και τζαμάκι για το 6 Pro π.χ. ; Για αρχή ναι είναι λίγο δύσκολο όπως και στο 5. Αλλά στην πορεία θα "βρωμάει" ο τόπος. Καλώδιο και φορτιστή γιατί να αλλάξεις δεν το καταλαβαίνω!! Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από saruman123
Xristaras12 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 με μια γρηγορη αναζήτηση https://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn.html?from=autocomplete&keyphrase=note+6+pro+tempered Φορτιστή δίνει η συσκευασία, εκτος αν θες καποιον quickcharge αν το υποστηρίζει η συσκευη(το chip το υποστηρίζει σίγουρα αλλα δεν είναι σίγουρο αν η χιαομι το έχει ενεργοποιημένο - πρέπει να πληρώσει κάποια άδεια για ενεργοποιηθεί) θηκες προσωπικά κοιτάζω σε nillkin,spigen αλλα παίζουν σχετικά ψηλά, Φορτιστή/ καλώδια κοιτάζεις απο blitzwolf,aukey,tronsmart,
Μακιαβέλλι Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 19 λεπτά πριν, Ts Cherryman είπε Θενκς για το link H αλήθεια είναι ότι δεν με ενοχλεί το notch. Συμπεριλαμβανομένου και της αγοράς θήκης, tempered glass, ενός καλού φορτιστή και καλωδίου τι θα αγοράζατε; Είναι ποιό δύσκολο να βρώ θήκη και τζαμάκι για το 6 Pro π.χ. ; AliExpress.com
Ts Cherryman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, saruman123 είπε Για αρχή ναι είναι λίγο δύσκολο όπως και στο 5. Αλλά στην πορεία θα "βρωμάει" ο τόπος. Καλώδιο και φορτιστή γιατί να αλλάξεις δεν το καταλαβαίνω!! Με πρόλαβε και το είπε ο Xristaras12. Φορτιστή για QuickCharge σκεφτόμουν και καλώδιο το σκέφτομαι γιατί ακούω διάφορα περί πάχους καλωδίου κ.α. Αν έχετε καμιά συμβουλή ή αν υπάρχει κάποιο θέμα στα forum για την αγορά περιφερειακών κινητού, θα το εκτιμούσα 8 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε με μια γρηγορη αναζήτηση https://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn.html?from=autocomplete&keyphrase=note+6+pro+tempered Φορτιστή δίνει η συσκευασία, εκτος αν θες καποιον quickcharge αν το υποστηρίζει η συσκευη(το chip το υποστηρίζει σίγουρα αλλα δεν είναι σίγουρο αν η χιαομι το έχει ενεργοποιημένο - πρέπει να πληρώσει κάποια άδεια για ενεργοποιηθεί) θηκες προσωπικά κοιτάζω σε nillkin,spigen αλλα παίζουν σχετικά ψηλά, Φορτιστή/ καλώδια κοιτάζεις απο blitzwolf,aukey,tronsmart, Νομίζω ότι δέχονται QuickCharge και τα δύο κινητά με το ψάξιμο που έκανα, δεν ξέρω αν βρείτε κάτι διαφορετικό εσείς... 9 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε AliExpress.com Για τα περιφερειακά μου το προτείνεις;
Xristaras12 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Το οτι το δέχονται ειναι το μόνο σίγουρο με τα τσιπ που φοράνε, το θέμα ειναι αν τα έχει ενεργά η ΧΙΑΟΜΙ, κοινώς αν έχει πληρώσει το licence fee
Ts Cherryman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Xristaras12 είπε Το οτι το δέχονται ειναι το μόνο σίγουρο με τα τσιπ που φοράνε, το θέμα ειναι αν τα έχει ενεργά η ΧΙΑΟΜΙ, κοινώς αν έχει πληρώσει το licence fee Μπορώ να το μάθω κάπως αυτό; Αν τελικά δέχονται QuickCharging; (πέρα απο το να ρωτήσω χρήστες των κινητών)
saruman123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Ts Cherryman είπε Με πρόλαβε και το είπε ο Xristaras12. Φορτιστή για QuickCharge σκεφτόμουν και καλώδιο το σκέφτομαι γιατί ακούω διάφορα περί πάχους καλωδίου κ.α. Αν έχετε καμιά συμβουλή ή αν υπάρχει κάποιο θέμα στα forum για την αγορά περιφερειακών κινητού, θα το εκτιμούσα Αν το υποστηρίζει τότε δεν θα έχεις θέμα ούτε και με το δικό του 😏 Το redmi note 5 AI πάντως υποστηρίζει Quick Charge 3.0. Το note 6 pro από ότι βλέπω δεν υποστηρίζει τίποτα. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από saruman123
Ts Cherryman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Αυτά είναι τα σκρουτζομάγαζα που κατέληξα για τα δύο κινητά: https://mxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=885 https://www.kaizershop.gr/xiaomi-redmi-note-6-pro-64gb-dual-black Το Note 5 μπορώ να το πάρω με 2 έτη εγγύησης ενώ το 6 Pro με 1 έτος. Τί θα διαλέγατε;
chios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Αυτό που έχει 2 χρόνια εγγύηση, τώρα αν σου αρέσει notch πας στο 6. Όσο για τον φορτιστή εγώ φορτίζω μόνο με τον δικό του. Η γρήγορη φόρτιση κατά την γνώμη μου είναι ότι χειρότερο και άχρηστο έχει βγει, ευτυχώς το δικό μου τηλέφωνο έχει επιλογή στο μενού για off, και την έχω μόνιμα κλειστή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα