Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος στα καλά καθούμενα έχουν εξαφανιστεί όλοι οι αποθηκευμένοι κωδικοί στο Mozzila χωρίς να έχω διαγράψει εγώ τίποτα.Για να μην κάθομαι να κάνω επαναφορά σε όλους τους κωδικούς υπάρχει κάποιος άλλος πιο εύκολος τρόπος?

Δημοσ.

Κλείσε τον firefox και περίμενε λίγο για να κλείσους και οι διεργασίες του (1-2 λεπτά φτάνουν).
Πάτα WINDOWS+R (εκτέλεση) και δώσε firefox -p
Θα σου ανοίξει λογικά ένα παράθυρο όπου θα έχει το ή τα προφίλ. Αν έχει περισσότερα από ένα, επέλεξε το άλλο και δες αν εμφανιστούν τα passwords.
Αυτό, σε περίπτωση που έχει δημιουργηθεί κατά λάθος νέο προφίλ.

Αν δεν πιάσει ούτε αυτό, ούτε η λύση του ss13 τότε πρέπει να θυμηθείς πότε, πως και κάτω από ποιες προϋποθέσεις χάθηκαν οι κωδικοί σου. Μήπως έκανε κάποιος καθαρισμό ιστορικού και κωδικών; Αν πας στις ρυθμίσεις->Απόρρητο και ασφάλεια και πατήσεις στο κουμπί "Αποθηκευμένοι λογαριασμοί", δεν έχει εκεί τίποτα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Κλείσε τον firefox και περίμενε λίγο για να κλείσους και οι διεργασίες του (1-2 λεπτά φτάνουν).
Πάτα WINDOWS+R (εκτέλεση) και δώσε firefox -p
Θα σου ανοίξει λογικά ένα παράθυρο όπου θα έχει το ή τα προφίλ. Αν έχει περισσότερα από ένα, επέλεξε το άλλο και δες αν εμφανιστούν τα passwords.
Αυτό, σε περίπτωση που έχει δημιουργηθεί κατά λάθος νέο προφίλ.

Αν δεν πιάσει ούτε αυτό, ούτε η λύση του ss13 τότε πρέπει να θυμηθείς πότε, πως και κάτω από ποιες προϋποθέσεις χάθηκαν οι κωδικοί σου. Μήπως έκανε κάποιος καθαρισμό ιστορικού και κωδικών; Αν πας στις ρυθμίσεις->Απόρρητο και ασφάλεια και πατήσεις στο κουμπί "Αποθηκευμένοι λογαριασμοί", δεν έχει εκεί τίποτα;

Ένα προφίλ υπάρχει....δεν διέγραψα τίποτα απο το ιστορικό....δεν χρησιμοποιεί κανένας άλλος τον υπολογιστή

Αν κάνω επαναφορά συστήματος θα κάνω τη δουλειά μου?

Η αν εγκαταστησω μια παλαιοτερη εκδοση του mozzila?

Επεξ/σία από xp-user
Δημοσ.

Στις ρυθμίσεις (που σου είπα στο προηγούμενο post) δεν έχει τίποτα; Το να εγκαταστήσεις προηγούμενη έκδοση δε θα ωφελήσει σε κάτι αν διαγράφηκαν οι κωδικοί.

Τι λειτουργικό έχεις; Ο firefox είναι ενημερωμένος συνέχεια ή χρησιμοποιείς καμία portable έκδοση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, micos000 είπε

Στις ρυθμίσεις (που σου είπα στο προηγούμενο post) δεν έχει τίποτα; Oxi Το να εγκαταστήσεις προηγούμενη έκδοση δε θα ωφελήσει σε κάτι αν διαγράφηκαν οι κωδικοί.

Τι λειτουργικό έχεις; 10αρια γνήσια Ο firefox είναι ενημερωμένος συνέχεια ή χρησιμοποιείς καμία portable έκδοση; Ενημερωμένος και εγκατεστημένος κανονικά

Η πλάκα είναι οτι έχουν εξαφανιστεί μόνο οι κωδικοί τα user-name τα δείχνει κανονικά

Επεξ/σία από xp-user
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα usernames αποθηκεύονται σε cookies για την κάθε σελίδα. Αν διαγράψεις τα cookies θα καθαρίσουν κι αυτά.
Πάντως αυτό δεν έχει λογική να γίνει από μόνο του γιατί θα ήταν σοβαρό bug από μέρους της mozilla. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το lastpass addon και σαν app στο κινητό για να έχω πρόσβαση στους κωδικούς μου από όπου τους χρειάζομαι. Το μόνο που χρειάζομαι είναι να θυμάμαι τον κωδικό του lastpass.

Μήπως έχει στο desktop κανέναν φάκελο old firefox;

EDIT:

Για δοκίμασε ένα refresh. -> https://support.mozilla.org/el/kb/ananewsh-toy-firefox-epanafora-pros8etwn-kai-ry8mi

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Αυτό που λέει ο micos με το lastpass υιοθέτησε το, σου λύνει τα χέρια χωρίς να εξαρτάσαι από κάποιον φυλλομετρητή, όλοι το υποστηρίζουν σαν επέκταση.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους σας τελικά έκανα reset σε όλα τα password.Ευτυχώς είχα συνδέσει μεταξύ τους τα μαιλ και θυμόμουνα το βασικό κωδικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...