heros Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) λοιπόν τα βαζω όπως παρακατω.. στο Link για automatic ip ΔΕΝ αναβει πάνω δεξια ένα σηματακι WAN/ETHERNET ότι έχει σύνδεση.. ΒΑΖΩ ΚΑΙ PPOE αλλα ΟΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ USERNAME KAI PASSWORD.... εβαζα τα παλια και δεν συνδεόταν επίσης.. ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΥΡΙΟ ΜΗΠΩΣ ΜΟΥ δωσουν τον νεο κωδικο.. τον εχει το oxygen αλλα δεν φαινεται..... https://www.asus.com/support/FAQ/1016311 Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από heros
heros Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ok ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ PASSWORD... ΣΥΝΔΕΘΗΚΑ ME PPPOE ΧΩΡΙΣ VLANID 835 (με ενεργοποιημενο.. δεν εμπαινε internet..) και τωρα ολα οκ.. το αφησα σε lan 192.168.1.1 οπως ηταν αρχικα... και απλα ξεσυνδεσα το oxygen που ηταν και αυτο στο ιδιο δικτυο με 192.168.1.254... γιατι τουε γινοταν χαμος με δυο dhcp servers και δυο πυλες.. ευχαριστω όλους για την βοήθεια.. για όποιον άλλο έχει παρομοιο πρόβλημα με wind/oxygen το router υποστηριζει pppoe passthrough... οπότε το ΑΡΧΙΚΟ ΣΑΣ MODEM ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ μόνο routing... ΔΕΝ δοκιμασα το ανάποδο.. δηλαδη να βάλω πρώτο το asus ....γιατι πλέον ειμαι τοσο ταλαιπωρημενος από αυτή την κατάσταση που θα το αφήσω να παίξει έτσι μερικές βδομαδες και θα δω...παντως το oxygen EXEI ΣΕΤΑΡΙΣΜΕΝΗ WAN -ETH CONNECTION μονο που δεν εχει φυσική wan connection.. ισως κάποια lan να παιζει σαν wan ... παρολα αυτα στις ρυθμισεις τωνlan θυρων γραφει επιλογες data telephony video , πουθενα wan... *και κατι ακομη.. οταν στις δοκιμές έβαλα πρωτο το asus μου έβγαλε... ΣΥΝΔΕΣΗ VECTORING με atainable 147000/50000 (πάντως και πριν σε απλο vdsl2 ειχα 125000/43000) με ότι σημαινει αυτο... Πριν δυο μέρες όταν έμπαινα με την παλια γραμμη (διαφορετικο ζεύγος καλωδιων...) ήταν απλο vdsl2.... Δεν ξέρω τί κανουν... αλλά λογικά αν έχουν κάνει vectoring .. όλες οι συνδεσεις στην καμπινα ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ VECTORING? Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από heros
jkoukos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Tο VLAN ID χρειάζεται μόνον αν ο router κάνει απευθείας την σύνδεση με τον πάροχο, είτε παίζοντα και ως modem συνδεδεμένος στην τηλεφωνική γραμμή είτε πίσω από άλλο modem και όχι όπως εσύ που παίζεις πίσω από άλλο router (άσχετα αν κάνεις κανονικά κλήση ΡΡΡ). Όσον αφορά το Vectoring ενδέχεται τώρα να σε κούμπωσαν σε κάρτα που την υποστηρίζει. Φυσιολογικά όταν αναφέρουμε ότι η καμπίνα υποστηρίζει το vectoring εννοούμε ότι έχουν τέτοια δυνατότητα οι κάρτες στο DSLAM. Όμως αρκετές φορές δεν τις αλλάζουν όλες ταυτόχρονα, αλλά σταδιακά ανάλογα την ζήτηση.
heros Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ΩΡΑΙΟ ...ήταν όσο κράτησε... ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ... ΤΟ ASUS (ΔΕΥΤΕΡΟ πίσω απο το oxygen ) έχασε την ppoe passthrough συνδεση... Το oxygen (πρωτο) διατηρει κανονικά την σύνδεση του.... Εκανα μια μικρή προσπάθεια να βαλω το ASUS πρώτο συνδεθηκε κανονικά ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ OXYGEN δευτερο , καθώς ενω έχει επιλογη για ethernet-wan... δεν μπορεις να ορισεις πια θυρα γινεται wan.. (ή δεν το βρήκα εγω..0 ΤΕΛΙΚΑ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ ΠΡΩΤΟ ΤΟ OXYGEN ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ASUS ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΣΗ pppoe αλλά με static ip όπως φαινεται στο screenshot.... Με 802.1q enable δεν παιζει αλλά είτε με vlan 835 ειτε 0 παίζει... Να το αφήσω έτσι έχει κάποια διαφορά από την pppoe κλήση? γιατι τώρα δεν βάζω κανένα κωδικό.. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ WIND ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΛΗΣΗ PPPOE........ ή ξαναλλαξαν τους κωδικούς πρόσβασης......κουραστικα πλεον και δεν ξέρω τι γινεται... Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.... (τουλάχιστον το τηλεφωνο είναι solid....) Παρεπιπτόντως μου ήρθε μία ιδεα.. το oxygen εχει μια 5η θυρα lan που την ονομαζει GBe για να συνδεεται η έξοδος ενός γρηγορου modem (?) από οπτική ίνα (?) μήπως αυτή ψάχνει για wan? εδώ το pdf του oxygen αν και η wind έχει κόψει πολλά από ατα http://setuprouter.com/router/gennet-oxygen/rfa1400.wv2/manual-1027.pdf Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από heros
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 On 03/12/2018 at 23:37, heros said: ΩΡΑΙΟ ...ήταν όσο κράτησε... ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ... ΤΟ ASUS (ΔΕΥΤΕΡΟ πίσω απο το oxygen ) έχασε την ppoe passthrough συνδεση... Το oxygen (πρωτο) διατηρει κανονικά την σύνδεση του.... Εκανα μια μικρή προσπάθεια να βαλω το ASUS πρώτο συνδεθηκε κανονικά ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ OXYGEN δευτερο , καθώς ενω έχει επιλογη για ethernet-wan... δεν μπορεις να ορισεις πια θυρα γινεται wan.. (ή δεν το βρήκα εγω..0 ΤΕΛΙΚΑ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ ΠΡΩΤΟ ΤΟ OXYGEN ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ASUS ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΣΗ pppoe αλλά με static ip όπως φαινεται στο screenshot.... Με 802.1q enable δεν παιζει αλλά είτε με vlan 835 ειτε 0 παίζει... Να το αφήσω έτσι έχει κάποια διαφορά από την pppoe κλήση? γιατι τώρα δεν βάζω κανένα κωδικό.. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ WIND ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΛΗΣΗ PPPOE........ ή ξαναλλαξαν τους κωδικούς πρόσβασης......κουραστικα πλεον και δεν ξέρω τι γινεται... Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.... (τουλάχιστον το τηλεφωνο είναι solid....) Παρεπιπτόντως μου ήρθε μία ιδεα.. το oxygen εχει μια 5η θυρα lan που την ονομαζει GBe για να συνδεεται η έξοδος ενός γρηγορου modem (?) από οπτική ίνα (?) μήπως αυτή ψάχνει για wan? εδώ το pdf του oxygen αν και η wind έχει κόψει πολλά από ατα http://setuprouter.com/router/gennet-oxygen/rfa1400.wv2/manual-1027.pdf κανονικα οσο θυμαμαι απο αλλο παροχο γινεται wan (σε αλλο μοντελο)αλλα δεν ξερω τι εχει αφησει η oxygen στο συγκεκριμενο modem router με το custom firmware.μπορει να θελει να μπεις σαν admin για να δεις κατι παραπανω.τωρα οπως παιζεις δεν χρειαζεται vlan id αφου το εχει το oxygen.απλα εχεις 2 nat τωρα οποτε θα πρεπει να κανεις διπλα port forward.αν κρατας το asus για το ασυρματο τοτε μπορεις να το βαλεις και απλα σαν access point πανω στο oxygen. On 26/11/2018 at 15:16, heros said: ΕΧΩ ενα isdn κεντρο.. γι'αυτο... παρολα αυτα.. ενω λενε οτι το ερργοποίησαν.. δεν μπορεις ουτε να παρεις... ουτε να σε παρουν.... δεν ξερω τι γινεται με αυτους... καλο ειναι παντα τις δοκιμες να τις κανεις μονο με το Modem router του παροχου με τα default settings χωρις δηλαδη να κανεις κλησεις pppoe passthrough ή δεν ξερω τι ωστε να ξερεις αν πραγματι φταιει κατι απο wind ή αν φταιει κατι στις ρυθμισεις.και αφου παιξουν ολα μεταξυ ξεκινας τους πειραματισμους. On 30/11/2018 at 14:51, heros said: ok σημερα και μετα απο 5 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ... επιτλους το voip επαιξε.... ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ... ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ VOIP O ΟΤΕ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΣΕ διαφορετικο ζευγος καλωδιων.... χωρις να κοψει το ιντερνετ στην παλια.... Λοιπόν τωρα... ΑΦΗΣΑ ΠΡΩΤΟ ΤΟ OXYGEN... αφού δεν αφηνει να κανω καποια lan θυρα wan... στην συνδεση vdsl835 ΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΑ ΤΟ PPPOE PASSTHROUGH.. META σύνδεσα την WAN του asus σε μια τυχαία lan του oxygen...... ΣΥΝΔΕΣΑ και το ASUS στο τοπικο δίκτυο με ένα καλώδιο στο switch...... KAI META TI ΚΑΝΩ ΣΤΟ ASUS????? ΑΝΤΙ VDSL WAN ΕΠΙΛΕΓΩ ETHERNET WAN? EKANA μια προσπαθεια... εβλα το ethernet wan, έβαλα pppoe συμπηρωσα τα στοιχεια της συνδεσης (username /password) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ... οταν θες να κανεις κληση pppoe δεν θες vdsl wan γιατι αυτο ειναι να παιξει απο το vdsl modem.αρα ethernet wan
heros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν παλιο θέμα .. αλλά παρακάτω έχω εικόνες από την λύση και πως σύνδεσα το ASUS πίσω από oxygen... Η μόνη λύση που λειτούργησε ΄ήταν αυτή του default routing με static ip ( ppoe & automatic ip δεν δουλεψαν στην επιλογη wan type connection του asus...)τις ρυθμίσεις που βλέπετε στο asus... H wan του asus συνδέθηκε σε μία lan του oxygen !! ΧΘΕΣ που είχα λιγο χρονο δοκιμασα να κάνω το αντίθετο.. κυρίως γιατι δεν ξέρω αν το oxygen υποστιριζει VECTORING ( η καμπίνα πλέον που πέρνω ειναι vectoring.... το asus το δειχνει όταν μπαίνει πρώτο......ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ από την wind ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ 100/10 έχοντας μάλλιστα σημειώσει να μην αναβαθμιστει η γραμμή!!!) ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ OXYGEN δεν εχει wan αλλά έχει μία GBE1 είσοδο για να πέρνει σήμα από υποτίθεται γρήγορο ιντερνετ.. (κάπως έτσι το περιγράφουν..) Αυτή τη θύρα τελικά ψάχνει και η ETH-835 ΣΎΝΔΕΣΗ που υπάρχει στο oxygen... Για να μην σας ταλαιπωρώ συνδεσα την GBE1(wan) του oxygen με μια lan του asus ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ETH835 ΣΥΔΕΣΗ στο oxygen ...και ΕΒΑΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ OXYGEN (static ip 192.168.1.254 & default gate 192.168.1.1-εννοειται αναποδα πλεων από τις προηγούμενες αφού ιντερνετ δίνει το 192.168.1.1-ASUS) το oxygen συνδεθηκε πήρε ιντερνετ....ΑΛΛΑ Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΟΧΙ .. μάλλιστα παρατηρησα ότι παρολο που ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ στο oxygen την VDSL/PPOE συνδεση... to oxygen προσπαθούσε να συνδεθει μέσω vdsl ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ σημα του ιντερνετ (@) δείχνει οτι έχει ιντερνετ... ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΙΑ..... τελικα ψαχνωντας εδω ειδα οτι χρειαζεται port forwarding απο to asus στο oxygen: asus=192.168.1.1 oxygen=192.168.1.254 ΓΙΑ ΤΟΝ JKOUKOS αν διαβασες το μυνημα μου τι να βαλω στο port forwarding του asus???????????????? Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από heros
heros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 OK ΔΟΚΙΜΑΣΑ port forwarding 5060- 5061 4000-4009 ..δεν δουλεψε
jkoukos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Σε Cosmote η VoIP τηλεφωνία βγαίνει από το ίδιο VC με την σύνδεση στο διαδίκτυο. Αλλά εδώ δεν παίζει σε Bridge mode. Σε Cyta, Vodafone και Wind, η VoIP τηλεφωνία βγαίνει από άλλο VC (bridged με VLAN ID 837)) από αυτό της σύνδεσης στο διαδίκτυο και γι' αυτό παίζει σε Bridge mode. Αλλά αν θέλεις να βάλεις την συσκευή του παρόχου πίσω από δικό σου modem/router, πρέπει να κάνεις διαφορετικές ρυθμίσεις. Δες εδώ ένα παράδειγμα με ένα ZTE πίσω από ένα Zyxel.
heros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 .. ενταξει το διαβασα.....μεγαλο μανικι.... θα κάτσω να το διαβασω με ηρεμία.... μεχρι τωρα ακολουθουσα τον οδηγο σου για οτε.... γιατι νόμιζα ότι όλα έτσι παίζουν..
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 On 10/02/2019 at 10:36, heros said: Λοιπόν παλιο θέμα .. αλλά παρακάτω έχω εικόνες από την λύση και πως σύνδεσα το ASUS πίσω από oxygen... Η μόνη λύση που λειτούργησε ΄ήταν αυτή του default routing με static ip ( ppoe & automatic ip δεν δουλεψαν στην επιλογη wan type connection του asus...)τις ρυθμίσεις που βλέπετε στο asus... H wan του asus συνδέθηκε σε μία lan του oxygen !! ΧΘΕΣ που είχα λιγο χρονο δοκιμασα να κάνω το αντίθετο.. κυρίως γιατι δεν ξέρω αν το oxygen υποστιριζει VECTORING ( η καμπίνα πλέον που πέρνω ειναι vectoring.... το asus το δειχνει όταν μπαίνει πρώτο......ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ από την wind ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ 100/10 έχοντας μάλλιστα σημειώσει να μην αναβαθμιστει η γραμμή!!!) ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ OXYGEN δεν εχει wan αλλά έχει μία GBE1 είσοδο για να πέρνει σήμα από υποτίθεται γρήγορο ιντερνετ.. (κάπως έτσι το περιγράφουν..) Αυτή τη θύρα τελικά ψάχνει και η ETH-835 ΣΎΝΔΕΣΗ που υπάρχει στο oxygen... Για να μην σας ταλαιπωρώ συνδεσα την GBE1(wan) του oxygen με μια lan του asus ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ETH835 ΣΥΔΕΣΗ στο oxygen ...και ΕΒΑΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ OXYGEN (static ip 192.168.1.254 & default gate 192.168.1.1-εννοειται αναποδα πλεων από τις προηγούμενες αφού ιντερνετ δίνει το 192.168.1.1-ASUS) το oxygen συνδεθηκε πήρε ιντερνετ....ΑΛΛΑ Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΟΧΙ .. μάλλιστα παρατηρησα ότι παρολο που ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ στο oxygen την VDSL/PPOE συνδεση... to oxygen προσπαθούσε να συνδεθει μέσω vdsl ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ σημα του ιντερνετ (@) δείχνει οτι έχει ιντερνετ... ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΙΑ..... τελικα ψαχνωντας εδω ειδα οτι χρειαζεται port forwarding απο to asus στο oxygen: asus=192.168.1.1 oxygen=192.168.1.254 ΓΙΑ ΤΟΝ JKOUKOS αν διαβασες το μυνημα μου τι να βαλω στο port forwarding του asus???????????????? αν δεν παιξεις Pppoe passthrough τοτε δεν γινεται δευτερη κληση και απλα θα εχεις 2 nat οποτε θα χρειαστεις και διπλα Port forward για οτιδηποτε. επισης και τους 2 dhcp να αφησεις ανοιχτους αν τα εχεις 192.168.1.χ και 192.168.2.χ δεν θα πρεπει να εχεις θεμα. για τυχον bugs στο oxygen μην παραξενευεσαι.η εταιρεια ειναι ....
heros Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 τελικα πριν λιγες μερες εμαδα οτι η τηλεφωνια σε wind παιζει bridges..... και επομενως δεν θα δουλευαν αυτα που προσπαθουσα να κανω με πρωτο το asus και μετα το oxygen....
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 On 14/04/2019 at 11:51, heros said: τελικα πριν λιγες μερες εμαδα οτι η τηλεφωνια σε wind παιζει bridges..... και επομενως δεν θα δουλευαν αυτα που προσπαθουσα να κανω με πρωτο το asus και μετα το oxygen.... αφου στο εγραψε πιο πανω ο Jkoukos και σου εστειλε κιολας πως θα το κανεις.
heros Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 nναι αυτο εννούσα οτι καθησα και παιδευτηκα προσπαθώντας να βάλω πρωτο το asus με συνδεσμολογια cosmote..... όταν σε wind η τηλεφωνία δουλεύει bridged... TO OXYGEN ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ να μπεί δεύτερο αφού πρέπει να γίνει rooted για να υπάρχει πρόσβαση σε εξτρα χαρακτηριστικα.....δυστυχώς...
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 2 hours ago, heros said: nναι αυτο εννούσα οτι καθησα και παιδευτηκα προσπαθώντας να βάλω πρωτο το asus με συνδεσμολογια cosmote..... όταν σε wind η τηλεφωνία δουλεύει bridged... TO OXYGEN ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ να μπεί δεύτερο αφού πρέπει να γίνει rooted για να υπάρχει πρόσβαση σε εξτρα χαρακτηριστικα.....δυστυχώς... ναι και με αυτα που γραφει το guide υποχρεωτικα μπηκε σαν root για να πειραξει τις ρυθμισεις. οποτε αν δεν βλεπεις καποιες απο αυτες τις ρυθμισεις τοτε δυστυχως δεν θα μπορεις να το φτιαξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα