Προς το περιεχόμενο

IRC DALnet users?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, oakley είπε

Γεια σου μικρέ :)  serres.

εεελα αγορινα που εισαι,  μαζευεστε πουθενα εκτος του group στο fb?

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Έναν με nick Dangor τον θυμάμαι από GRNet, έτρωγε και βρισίδι από κάτι άτομα που θυμάμαι. Εκτός κι αν αυτό το nick εδώ είναι τυχαίο. 

εγω θα μουν μαλλον xD

1 λεπτό πριν, johnyboy είπε

Ε ο ίδιος είναι χαχαχ 

λογικα χαχα, εξωτερικο εισαι ακομα?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dangor είπε

εγω θα μουν μαλλον xD

Ναι, δεν γυρίζω με τίποτα 😜

• Sad 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Dangor είπε

εγω θα μουν μαλλον xD

Θυμάσαι έναν με nick nakis ή naki που είχε δικό του server; Έμπαινα για κάποιο διάστημα εκεί, ο συγκεκριμένος κάτι είχε μαζί σου και σε έβριζε από grnet συνέχεια....

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Θυμάσαι έναν με nick nakis ή naki που είχε δικό του server; Έμπαινα για κάποιο διάστημα εκεί, ο συγκεκριμένος κάτι είχε μαζί σου και σε έβριζε από grnet συνέχεια....

δεν τον θυμομουνα αλλα εχω Logs του 2007 που με βριζει για καποιον που εβριζε στον server του και τετοιες μ**κιες , εσυ με τι nick εμπαινες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα διαφορά nicks, ένα από p21, άλλες φορές ως kam3lot, άλλες ως OEM99. 

Αυτός που λες στα logs ήταν, μακάρι να είχα logs από τόσο παλιά, έσβησαν σε ένα format. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Sad 1
Δημοσ.
Στις 4/7/2021 στις 2:37 ΠΜ, oakley είπε

Serres εδω. Εντελως συμπτωματικά μετα απο χρόνια κατι googlara για hellas dalnet και έπεσε το ματι εδω.

Mandrake7 χρόνια και ζαμανια.

Να συμπληρωσω και αλλους απο το dalnet Denise CrYmAn Hinmel Gio Yanni Morfeas/Sleeper Taito xDSL Aigio Shygirl  something 

και πολλα αλλα παιδια που ελπιζω καλη τους ωρα οπου βρισκονται να ειναι καλα.Το Hellas στο Dalnet ακομα και τώρα που εχει κλείσει οριστικα το GRNET ακομα υπάρχει! 
Λιγοι μέν + 2 bot τα κλασσικα Hellas k Macedonia  με Skoura Sleeper Himmel Gio εχουμε κρατησει επαφές το κανάλι υπαρχει φυσικα συνήθως idlarw με το nick chq οποιος μπει ας αφησει μηνυμα.

Εκτος του IRC δεν θα υπαρξει αλλο chat για μας. 
hellas on DALnet till the end of time.

ΥΓ ειχα λογαριασμο απο το 2007 και αυτο είναι το 3ο login που έκανα! 😂

/quit 

Διόρθωση: To #Hellas στο DALnet δεν εκλεισε ποτέ.Μπορεί να μειναμε λίγοι αλλα δεν εκλεισε .Αντίθετα με το GRnet που τελικα έγινε shutdown.

Γεια σου μικρέ :)  serres.

Γεια σου  Vakis 😄

Στις 4/7/2021 στις 3:16 ΠΜ, Basilhs23___ είπε

To GRNet δεν έχει κλείσει, έκλεισαν το irc.gr και το έκαναν ircn με αναβαθμισμενα service, μετέφεραν το Hellas εκεί. 

Το γνωριζω.Φυσικα με 100 global users ειναι δεδομένο οτι το GRnet τελειωσε.

κατι σημαντικό επισης ειναι οτι στα μεγαλα DALnet/Efnet/Quakenet το κανάλι #Macedonia δεν έπεσε ποτε σε σλαβοφωνους.Πρώτα θα κλεισει το δικτυο και μετά το κανάλι.

(εκτος απο το Undernet που τα χαιβανια oper εκει ηταν μια ζωη για να το παιζουν γκομενοι δεν ήξεραν ουτε το τροφοδοτικο να αλλαξουν σε pc.)

Εις το επανιδείν.

Στις 4/7/2021 στις 2:08 ΜΜ, Dangor είπε

εεελα αγορινα που εισαι,  μαζευεστε πουθενα εκτος του group στο fb?

Δεν ξέρω κάποιο group στο fb. Μονο IRC 

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...