Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 καλησπέρα σας !!! πριν λίγες ημέρες έγινα κάτοχος μιας dslr μηχανής ! έχω προσπαθήσει να φωτογραφίσω το φεγγάρι με τηλεφακό άλλα δύστυχος δεν μπορώ να πετύχω την τελεία λήψη! έψαξα στο ίντερνετ για τεχνικές και βρηκα αυτο το πρόγραμμα ! https://www.astronomie.be/registax/index.html ειδα και στο youtube το πως δουλεύει .... άλλα δεν παίζει στον υπολογιστή μου με τίποτα ! μου βγάζει σφάλματα συνεχώς! ( βγάζεις πολλές φωτογραφίες και της κάνει μια ! με καλή ανάλυση) https://www.youtube.com/watch?v=_cGbbSx-Mug&t=62s αν γνωρίζει κανένας κάποιο πρόγραμμα εικόνας που να του δίνω πολλές φωτογραφίες ενός θέματος και να τις κάνει μια φωτογραφία !! δεν μπορώ να βρω τίποτα !!! ή δεν ψάχνω σωστά !!! εχει κανει να προτείνει καμια εφαρμογή!!!!! ευχαριστώ πολύ !!!!!!!!!!
micos000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Σε μένα έτρεξε αμέσως το registax (laptop με w10 έκδοση 1803). Το update 1.6.0.8 το έβαλες;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 oxi δεν το περασα !! ξανα κανω εγκατασταση ! ευχαριστω !!! out of memory.....!!! Τίποτα !!!
micos000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απόλαυσε φώτο του φεγγαριού τραβηγμένη από μένα με iphone 4s. Από βράδυ, το καλύτερο που μπόρεσα να πετύχω είναι αυτή. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από micos000 1
micos000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η "μπαγαποντιά" από μέρους μου είναι ότι την φώτο την τράβηξα μέσα από κιάλια μεγάλων διαστάσεων πάνω σε τρίποδα (γι αυτό και η σκοτεινή κάτω δεξιά μεριά) και φυσικά απόγευμα. Κάτι τέτοια δηλαδή. Αν πετύχεις κάποιον που έχει τέτοια μάρκαρε τις ημερομηνίες που έχει καλό φεγγάρι την ημέρα και προσπάθησε να βγάλεις φώτο με αυτά. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από micos000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα