Ronnie1985 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Γεια σας. Θα θελα τη γνωμη σας σχετικα με το UPS που σκεφτομαι να παρω αν θα ειμαι καλυμενος στα watt με αυτα που θα συνδεσω πανω του. Η αν εχετε να προτεινεται καποιον αλλον τροπο προστασιας πιο οικονομικο. Αυτο που με νοιαζει ειναι η προστασια του hardware. Η χρηση που θα κανω ειναι games, ταινίες μουσικες σερφαρισμα. Το να καταστραφει κανα αρχειο windows και να θελει ξανα φορματ δε με απασχολει. Το hardware να μην εχει θεμα θελω. Απο το λιγο ψαξιμο ειδα οτι με πιο λιγα χρηματα για αυξομιωσεις κλπ καλη δουλεια κανουν κ οι σταθεροποιητες τασης. Σιγουρα ομως ενα καλο UPS τα περιλαμβανει ολα οπως AVR, κ ακομα σε update bios δε θα εισαι με το αγχος μη τυχει καμια στραβη. Η διαφορα παντως στα χρηματα ειναι αρκετη κ θα θελα να ξερω τι προτεινεται γενικα για τη περιπτωση μου κ να χω το κεφαλι μου ησυχο. Το UPS που σκεφτομαι να παρω ειναι αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/6234081/APC-Back-UPS-1400VA-Schuko.html Αν θυμαμαι καλα γυρω στα 700watt ειναι. Πισω εχει 4 θυρες στις οποιες θα μπουν 1. Κουτι υπολογιστη (περιληπτικα 2600x ryzen, x470 asus pro, 2x8GB RAM, 1 gtx 1070 - ισως κ 1080 αν με πανε καλα τα οικονομικα, 2 hard disk, 8 rgb fans, υδροψυξη, psu corsair rmx 750watt gold) 2. Oθονη 24αρα 80-90 watt μεγιστο 3. Το VDSL ρουτερ 4. Ηχεια. Δεν εχω καταληξει σε ποια αλλα υπολογιζω σε κανα 100watt(peak)/50 rms Με αυτα παραπανω ειναι κομπλε το UPS που σκεφτομαι; Ειναι υπεραρκετο κ να δω μικροτερο; Το αμεσως μικροτερο βγαινει σε 480watt πιστευω δε θα φτανει. Γιατι μεχρι σημερα νομιζα πως ενα UPS κ λιγοτερα watt να ειναι οταν πεσει το ρευμα απλα θα κρατισει πιο λιγα λεπτα. Δυστυχως ομως σβηνει κατευθειαν, overload κλπ. οποτε δωρον αδωρον. Ευχαριστω εκ των προτερων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα