Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κάποια άλλη ουσιαστική διαφορά αυτό με τους Μπλε διακόπτες με αυτό με τους Κόκκινους πέρα από τον θόρυβο ? ( αυτές τις μέρες ήταν και σε προσφορά για λίγο στα 28.90€ ξανά μετά από καιρό )  

Το λέω γιατί διάβασα τα σχόλια για κόκκινους περισσότερο που ανέβηκαν  μετά από ένα χρόνο  και λένε αρκετοί για προβλήματα  σε ένα ή περισσότερα Πλήκτρα.

Το λογικό είναι να πάρει κάποιος το αθόρυβο ( κόκκινο ) αλλά αν υπάρχει ουσιαστική διαφορά που επηρεάζει την αξιοπιστία  , τότε μπορεί κάποιος να αλλάξει γνώμη για το χρώμα και τον θόρυβο. 

Να πω ότι υπάρχει και το Motospeed Inflictor CK104 ( στα 38+μετ) το οποίο μάλιστα έχει ένα μεγάλο βάθος αξιολογήσεων με 4.8 στα 5 από 401 αξιολογήσεις!!!! (περίπου 10€ παραπάνω). 

H ερώτηση είναι ουσιαστική γιατί μιλάμε για χαμηλής αξίας μηχανικά και ουσιαστικά αυτό που είναι περισσότερο αξιόπιστο είναι και το Vfm της κατηγορίας.

Χωρίς να υπολογίζω χρώματα και rgb κτλ.   Ευχαριστώ , για να δούμε τι έχετε να πείτε όσοι το έχετε. 

Επεξ/σία από maxdore217
Δημοσ.

Δεν υπαρχει αξιοπιστια αγαπητε σε αυτο το κομματι.

Εδω τα ακριβοτερα μηχανικα χαλανε των 100+ευρω,τα φθηνοτερα δεν θα βγαλουν προβλημα?

Εμενα πχ μου σταματησε να μου λειτουργει μετα απο 1χρονο το CM storm trigger που σκεψου οτι οταν πρωτοβγηκε κοστιζε 130ευρω(ευτυχως που το πηρα σε εκπτωση).

Το μεγαλο θετικο του genesis thor σε σχεση με το motospeed ειναι η 2ετης εγγυηση που εχεις σιγουρα,ενω στο motospeed θα δεις οι περισσοτεροι να δινουν1χρονο εγγυηση(και τρεχα βγαλε ακρη για τον 2ρο χρονο).

Το μεγαλο αρνητικο ειναι η εμφανιση και ο φωτισμος(δεν ειναι rgb). 

Δημοσ.

Για keyboards μονο razer οτι καλυτερο υπαρχει . Τα κινεζικα μπορει να σου βγουν καλα αλλα μπορει να τα παρεις και να ειναι για τα σκουπιδια απο το κουτι τους .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, maxdore217 είπε
  • Κανένας δεν ξέρει τίποτα ? 😁

Εγώ το έχω ένα χρόνο, με τους μπλε. Πέρα από τον θόρυβο, και κάτι παντοφλιες επειδή ξύπνησα την δικια μου από το τάκα τάκα στο γράψιμο, δεν έχω άλλο αρνητικό. Θα το ξανά έπαιρνα με κλειστά μάτια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Δεν υπαρχει αξιοπιστια αγαπητε σε αυτο το κομματι.

Εδω τα ακριβοτερα μηχανικα χαλανε των 100+ευρω,τα φθηνοτερα δεν θα βγαλουν προβλημα?

Εμενα πχ μου σταματησε να μου λειτουργει μετα απο 1χρονο το CM storm trigger που σκεψου οτι οταν πρωτοβγηκε κοστιζε 130ευρω(ευτυχως που το πηρα σε εκπτωση).

Το μεγαλο θετικο του genesis thor σε σχεση με το motospeed ειναι η 2ετης εγγυηση που εχεις σιγουρα,ενω στο motospeed θα δεις οι περισσοτεροι να δινουν1χρονο εγγυηση(και τρεχα βγαλε ακρη για τον 2ρο χρονο).

Το μεγαλο αρνητικο ειναι η εμφανιση και ο φωτισμος(δεν ειναι rgb). 

Πρόσεξε , εγώ είχε ένα ασύρματο logitech μεμβράνης βέβαια  κάπου 6~7 χρόνια (και αν δεν έκανα μια δικιά μου χαζομάρα να χαλάσω τον δέκτη , θα το είχα μάλλον άλλα τόσα! ) 

οπότε δεν το βλέπω από αυτήν την πλευρά εκτός αν οι διακόπτες χαλάνε στα νούμερα που λένε ή και λιγότερα! το οποίο πρόβλημα λογικά είναι θέμα τον outemu και κατά πόσο είναι αξιόπιστοι , για αυτό ρώτησα και αν έχουν κάποια διαφορά οι κόκκινοι από τους μπλε επειδή είδα ποστ και δεν νομίζω ότι όλοι αυτοί θα έχουν κάνει τα κλικ που λέει η εταιρία . 

Θέλω να πω ότι ένα πληκτρολόγιο που κάνει 30€  με έκπτωση ( και αρχική 45) δεν τα λες λίγα για να βγει τόσο ευκαιριάκο και πρόχειρο ώστε να μην δουλεύουν  πλήκτρα όπως είπαν άτομα.  προφανώς και είναι λογικό ότι θα έχει διαφορά από CM και Razer που έχουν διπλάσια και παραπάνω τιμή , αλλά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω να είναι διαφορά που καθορίζει την αντοχή στον χρόνο.

• Να πω εδώ ότι μάλιστα  σε αυτό διάβασα ποστ που έλεγαν για στιβαρή κατασκευή και ότι παραπέμπει σε καλής ποιότητας κατασκευή σε σχέση με τον c104 που όπως είπες για ευνόητους λόγους έχει 1 χρόνο εγγύηση! Αλλά δεν είδα πολλά ποστ να λένε ότι έχουν αντίστοιχο πρόβλημα ( και σίγουρα υπάρχει αρκετός κόσμους που το έχει χρόνια όχι χρόνο! )

Το λέω όλα αυτό γιατί δεν είμαι τύπος που το θέλει για 2 χρόνια ή 3 και νομίζει αρκετοί θα έχουν ίδια άποψη .

1 ώρα πριν, panosveto12 είπε

Για keyboards μονο razer οτι καλυτερο υπαρχει . Τα κινεζικα μπορει να σου βγουν καλα αλλα μπορει να τα παρεις και να ειναι για τα σκουπιδια απο το κουτι τους .

Αν είναι εξ αρχής κατασκευαστικό λάθος ή αστοχία υλικού είναι λογικό ότι θα το κάνεις αντικατάσταση αλλά αν πχ σε 1.5 χρόνο χαλάσει τότε αυτό το προϊόν εγώ το βλέπω απαράδεκτο όπως είπα και ας λέει πάνω οποιαδήποτε μάρκα. 

35 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Εγώ το έχω ένα χρόνο, με τους μπλε. Πέρα από τον θόρυβο, και κάτι παντοφλιες επειδή ξύπνησα την δικια μου από το τάκα τάκα στο γράψιμο, δεν έχω άλλο αρνητικό. Θα το ξανά έπαιρνα με κλειστά μάτια.

Ναι βρήκα και τα ποστ που έκανες τότε με την αγορά .

ερώτηση Το δουλεύεις δλδ ένα χρόνο ως πρώτο  ( σωστά ?) δεν έχεις κάποιο θέμα με πλήκτρο έτσι ? 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, maxdore217 είπε

Πρόσεξε , εγώ είχε ένα ασύρματο logitech μεμβράνης βέβαια  κάπου 6~7 χρόνια (και αν δεν έκανα μια δικιά μου χαζομάρα να χαλάσω τον δέκτη , θα το είχα μάλλον άλλα τόσα! ) 

οπότε δεν το βλέπω από αυτήν την πλευρά εκτός αν οι διακόπτες χαλάνε στα νούμερα που λένε ή και λιγότερα! το οποίο πρόβλημα λογικά είναι θέμα τον outemu και κατά πόσο είναι αξιόπιστοι , για αυτό ρώτησα και αν έχουν κάποια διαφορά οι κόκκινοι από τους μπλε επειδή είδα ποστ και δεν νομίζω ότι όλοι αυτοί θα έχουν κάνει τα κλικ που λέει η εταιρία . 

Θέλω να πω ότι ένα πληκτρολόγιο που κάνει 30€  με έκπτωση ( και αρχική 45) δεν τα λες λίγα για να βγει τόσο ευκαιριάκο και πρόχειρο ώστε να μην δουλεύουν  πλήκτρα όπως είπαν άτομα.  προφανώς και είναι λογικό ότι θα έχει διαφορά από CM και Razer που έχουν διπλάσια και παραπάνω τιμή , αλλά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω να είναι διαφορά που καθορίζει την αντοχή στον χρόνο.

• Να πω εδώ ότι μάλιστα  σε αυτό διάβασα ποστ που έλεγαν για στιβαρή κατασκευή και ότι παραπέμπει σε καλής ποιότητας κατασκευή σε σχέση με τον c104 που όπως είπες για ευνόητους λόγους έχει 1 χρόνο εγγύηση! Αλλά δεν είδα πολλά ποστ να λένε ότι έχουν αντίστοιχο πρόβλημα ( και σίγουρα υπάρχει αρκετός κόσμους που το έχει χρόνια όχι χρόνο! )

Το λέω όλα αυτό γιατί δεν είμαι τύπος που το θέλει για 2 χρόνια ή 3 και νομίζει αρκετοί θα έχουν ίδια άποψη .

Αν είναι εξ αρχής κατασκευαστικό λάθος ή αστοχία υλικού είναι λογικό ότι θα το κάνεις αντικατάσταση αλλά αν πχ σε 1.5 χρόνο χαλάσει τότε αυτό το προϊόν εγώ το βλέπω απαράδεκτο όπως είπα και ας λέει πάνω οποιαδήποτε μάρκα. 

Ναι βρήκα και τα ποστ που έκανες τότε με την αγορά .

ερώτηση Το δουλεύεις δλδ ένα χρόνο ως πρώτο  ( σωστά ?) δεν έχεις κάποιο θέμα με πλήκτρο έτσι ? 

Κανένα, τίποτα. Όταν χρειαστώ για δεύτερο πισι θα πάρω σίγουρα ένα ίδιο (ή με κόκκινους).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πηρα αυτο με τους κοκκινους και το εχω κανα 8 μηνο.  Τον τριτο μηνα αρχισε το w και το κενο να κανουν διπλο πατημα. 

Η λυση ειναι απλη.  Δεν εμπλεξα με εγγυησεις ουτε με τιποτα.  Εβγαλα ολα τα κουμπια και πατουσα καθε κουμπι λιγακι με το δαχτυλο και εβαζα μεσα contact cleaner με το λαδακι.

Μεχρι τωρα ουτε τα κουμπια που ειχαν προβλημα ξαναεχουν ουτε κανα αλλο χαλασε και σου λυνει το προβλημα εφορου ζωης γιατι το contact cleaner με λαδακι στεγνωνει πολυ δυσκολα.  Σε mouse που εκανε διπλο κλικ εβαλα τετοιο και το εχω  3 χρονια απο τοτε και δεν ξανακανε, και ειμαι αρκετα σιγουρος οτι ουτε το πληκτρολογιο θα κανει.

Οποτε θα σου προτεινα να το παρεις.

Επεξ/σία από boombastik
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καιι εγώ το έχω 4 μήνες με τους κόκκινους. Πέρα από το space που έκανε λίγο ένα θόρυβο τον πρώτο μήνα  όταν δεν το παταγες ακριβώς στην μέση είναι πάρα πολύ καλό ειδικά για τα λεφτά του Δεν μ έχει βγάλει ακόμα κάποιο πρόβλημα και θα το ξανά έπαιρνα σίγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...