Προς το περιεχόμενο

WIFI ADAPTER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ψαχνω ενα καλο ανταπτορα ωστε να τον συνδεσω στον σταθερο υπολογιστη και να συνδεομαι ασυρματα απο ρουτερ εκτος χωρου,

οσο μεγαλυτερη εμβελεια και σταθερο σημα τοσο το καλυτερο, υπαρχει καμια προταση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό και αποτελεσματικό ειναι το asus usb n14 -> https://www.skroutz.gr/s/4761587/Asus-USB-N14.html

αλλα διευκρίνισε το "εκτος χώρου" γιατι χωρά μεγαλη αναλυση για το τελικο αποτελεσμα. Εκτος χώρου δωματιου; Εκτος χώρου σπιτιου; Κάτι αλλο;

Επεξ/σία από isay
Δημοσ.
2 hours ago, isay said:

Καλό και αποτελεσματικό ειναι το asus usb n14 -> https://www.skroutz.gr/s/4761587/Asus-USB-N14.html

αλλα διευκρίνισε το "εκτος χώρου" γιατι χωρά μεγαλη αναλυση για το τελικο αποτελεσμα. Εκτος χώρου δωματιου; Εκτος χώρου σπιτιου; Κάτι αλλο;

καλησπερα @isay εκτος χωρου εννοω να πιανω εμβελεια στον απο πανω οροφο ή στο αντικρινο διαμερισμα :) εν ολοιγης επειδη το σπιτι δν εχει τελεφωνικη γραμμη, και καταφερα να συνδεθω με το κινητο σε δικτυο αγνωστου, θα ηθελα να πιανω καλυτερο σημα για τον υπολογιστη :)

Δημοσ.

Είχα ψιλιαστει τετοια απαντηση. Συνοπτικά οπου πιανεις wifi με το κινητο σου, με αναλογο τρόπο (και ποιοτητα) θα πιανεις με usb wifi ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ. 

Αν θες καλυτερο σημα πρεπει να πας "πιο κοντα στον εκπομπό" οπως αν πας με το κινητο σου πιο κοντα. Αν δε βολευει να πας εκει τον υπολογιστη, τοτε εφοσον υπάρχει σημειο με καλο σήμα, τοτε σε εκεινο το σημειο 

• βάζεις κάποιο wifi repeater 
  • ή βάζεις κάποιο client router που να παιρνει το wifi και να το μεταφέρει με καλωδιο ethernet εκει που ειναι ο υπολογιστης σου

Δημοσ.

κατα πλειοψηφια σε τετοιους ειδους ερωτησεις, η απαντηση ειναι ιδια χΔ κλεψιμο απο αλλον..

anyhow, σε ευχαριστω πολυ, θα το χω υποψην μου

Δημοσ.
Στις 22/10/2018 στις 8:30 ΜΜ, isay είπε

καλησπερα αυτα απο ebay που βλεπω κανουν δουλεια?Μενω σε χωριο και ο γειτονας μου ειναι 50-70 μετρα μακρια χωρις εμποδια(μονο λιγα κλαδια απο δεντρα) εγω δεν μιλαω για κλεψιμο..εχω το οκ απο τον ιδιο :P δεν εχω προβλημα η κεραια να ειναι και εξω απο ο δωματιο για καλυτερη οπτικη επαφη 

Δημοσ.
  1. ΠΟΙΑ στο ebay γιατί υπάρχουν εκατοντάδες
  2. 50-70 μετρα δεν ειναι μικρή αποσταση, οποτε για νομιμα wifi δυσκολο να εχεις ποιοτητα σηματος. Αν τώρα πάρεις κανενα κινεζικο των 2-4Watt θα ωήνεσαι εσύ και ο γειτονας. Για τετοιες περιπτωσεις ειναι καλυτερα να υπάρχουν κατευθυντικες κεραιες αμφότερα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...