antreas71980 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 δουλευω το plex εδω και αρκετο καιρο βλεποντας της ταινιες στην τηλεοραση απο το ps4.Eαν παρω ενα android box και το βαλω στην κρεβατοκαμαρα για να βλεπω και εκει θα μπορει να παιζει ταυτοχρονα.Δηλαδη να βλεπω οτι θελω στο σαλονι απο το ps4 και η γυναικα μου οτι θελει αυτη στην κρεβατοκαμαρα απο το android box? Επισης η premium εκδοση του plex που χρησιμευει? Ευχαριστω
micos000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, antreas71980 είπε δουλευω το plex εδω και αρκετο καιρο βλεποντας της ταινιες στην τηλεοραση απο το ps4.Eαν παρω ενα android box και το βαλω στην κρεβατοκαμαρα για να βλεπω και εκει θα μπορει να παιζει ταυτοχρονα.Δηλαδη να βλεπω οτι θελω στο σαλονι απο το ps4 και η γυναικα μου οτι θελει αυτη στην κρεβατοκαμαρα απο το android box? Ναι, αν και με το tvbox θα έχεις πολλά περισσότερα να βλέπεις π.χ. netflix (αν έχεις), terrariumtv, sweet streemz, κτλ. Αναφορά σε κείμενο Επισης η premium εκδοση του plex που χρησιμευει? Ευχαριστω https://support.plex.tv/articles/202526943-plex-free-vs-paid/ Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από micos000
VagosM Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το Plex για και για να μην ανοίγω νέο thread. έχω περάσει το plex σε ενα raspberry Pi και πλαέυω να περάσω μουσική που είναι από το youtube αλλά δεν την βρίσκει, έχω αντιγράψει τα κομμάτια στον φάκελο music του raspberry. Τι μπορεί να φταίει; Σας ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα