Καριώτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Είμαι έτοιμος να τοποθετήσω και έναν δεύτερο σκληρό αλλά ή θέση στην οποία πρέπει να μπει είναι μισό χιλιοστό πάνω από τον πρώτο αν τον βάλω θα έχω πρόβλημα υπερθέρμανσης; ή να βρω ένα ποιο μεγάλο κουτί για τους σκληρούς;
mpentenis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 sigoura 8a zestainontai oi diskoi, alla an to kouti soy exei kapoia 8esh gia na mpei anemhsthras mprosta apo toys diskoys, ekmetalleysoy to... kai 1 ponto parapanw na to baleis, 8a zestainetai to sasi, opote 8a metaferetai 8ermothta kai ston allo disko.poso mallon an toys baleis sxedon kollhta!
V-Piojo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Tha thermainontai se vathmo pou tha epireazetai i leitourgia tous ??
george3543 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 ego tous exo dipla dipla edo kai poli kairo xoris problima :>
kontras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Poly apla topo8etise ton kai des ti 8ermokrasia 8a anevasei to systima.An deis oti anevazei para poly kai den yparxei xwros se ayto to tower pou exeis apla steise to pc sou se ena megalytero tower
aserf Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Και γω έχω δύο σκληρούς τον έναν ακριβώς πάνω από τον άλλο (Western Digital 80Gb και Western Digital 40Gb) και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Ανεμιστήρα έχω μόνο του τροφοδοτικού και του επεξεργαστή (μαμά και οι δύο).
Aligator21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Μην φοβάσαι τίποτα! Εγώ έχω σε συστοιχία (ο ένας κάτω από τον άλλο) 5 μαζί και δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα και χωρίς ανεμιστιράκι μπροστά. Η Θερμοκρασία του συστήματος είναι σταθερή στους 30-35 βαθμούς. Full Tower με 2 ανεμιστίρες επάνω πίσω που βγάζουν αέρα και 1 ανεμιστίρα κάτω μπροστά (κάτω από τους σκληρούς) που βάζει αέρα.
Jaco Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Οι 7.200 στροφές είναι το όριο που οι δίσκοι δεν χρειάζονται ψήξη και ας είναι κοντά ο ένας με τον άλλο... Αν θέλεις να είσαι σίγουρος μπορείς να τους τοποθετήσεις με τις πλάτες τους αντίθετα, δηλαδή τα μεταλλικά καπάκια τους να βλέπουν τις δυο εξωτερικές πλευρές... αυτό μπορεί να χρειαστεί ίσως και μια μετατροπή στο σασί, η οποία όμως δεν είναι κάτι το τρομερό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.