MitsarasAth Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 θα ηθελα να μαθω αν εχει προοπτικες στην ελλαδα και αν αξιζει να δουλεψεις επαγγελματικα σε αυτην την γλωσσα,εχει καποιος εμπειρια πανω σε αυτο η απο γνωστο του που την δουλευει επαγγελματικα?
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Έχω φίλο που δουλεύει στις Βρυξέλλες αυτήν τη στιγμή. Ξεκίνησε από Ελλάδα και όταν πήγε να πει στο αφεντικό του ότι θα φύγει, του πρότεινε πολύ καλή αύξηση. Αυτό με κάτω από ένα χρόνο εμπειρία. Αν είσαι ωραίος τύπος και ξέρεις τι σου γίνεται, νομίζω πως εύκολα βρίσκεις σε εταιρία consulting, καλό μισθό και καλό εργασιακό περιβάλλον. Αυτό από την εμπειρία του φίλου μου, εγώ δεν έχω ασχοληθεί, ούτε ξέρω.
MitsarasAth Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Έχω φίλο που δουλεύει στις Βρυξέλλες αυτήν τη στιγμή. Ξεκίνησε από Ελλάδα και όταν πήγε να πει στο αφεντικό του ότι θα φύγει, του πρότεινε πολύ καλή αύξηση. Αυτό με κάτω από ένα χρόνο εμπειρία. Αν είσαι ωραίος τύπος και ξέρεις τι σου γίνεται, νομίζω πως εύκολα βρίσκεις σε εταιρία consulting, καλό μισθό και καλό εργασιακό περιβάλλον. Αυτό από την εμπειρία του φίλου μου, εγώ δεν έχω ασχοληθεί, ούτε ξέρω. απλα σκεφτομαι μην εγκλωβιστω γιατι ουσιαστικα μπαινεις σε ενα χωρο δικος σου αποτι κατα΄λαβα και εψαξα ,βεβαια το sap δεν ειναι ακτι που θα ψοφησει αλλα ειναι χωμενου παντου. σ εευχαριστω παντως για τις πληροφοριες 1
masteripper Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Όλες οι μεγάλες εταιρίες έχουν SAP και αρκετά συχνά ζητούνται ειδικοί....στο κάτω κάτω της γραφής και δουλειά να μην βρείς κατευθείαν όλο και κάποιο consulting θα σκάσει...
MitsarasAth Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, masteripper είπε Όλες οι μεγάλες εταιρίες έχουν SAP και αρκετά συχνά ζητούνται ειδικοί....στο κάτω κάτω της γραφής και δουλειά να μην βρείς κατευθείαν όλο και κάποιο consulting θα σκάσει... αυτο βλεπω οτι το sap ειναι χωμενο παντου,και βασικα μου εσκασε προταση επαγγελματικη για abap γι αυτο ρωταω να μαθω περισσοτερα! σε ευχραιστως παντως για την απαντηση!
tasanton Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Θα εξειδικευτεις σε κατι που δεν εχει ιδιαίτερο ανταγωνισμό. Οποτε μπορεί να σε συμφέρει. Ταυτόχρονα σε «δένει» με κατι πολυ συγκεκριμένο (sap). Δες τις προοπτικές σου και αποφασίζεις. Η γλώσσα αυτή λογικά σε βάζει και σε consulting mode διότι θα μάθεις και το ίδιο το sap ως ενα βαθμό.
MitsarasAth Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 σε ευχαριστω πολυ ,αλλα για την ιστορια τελικα προτιμησα .net ! δεν ξερω με ψιλοφοβιζε οτι θα ημουν εξαρτξμενος απο το sap και δεν θα μπορουσε ςνα κανεις ευκολη μεταβαση σε αλλη γλωσσα στο μελλον .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα