panther_512 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) UPDATE 25/10/18: Η ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΛΈΟΝ. Αρχικό ποστ : Δεν συνηθίζω να προμοτάρω προϊόντα, αλλά επειδή παρακολουθούσα για το S9 plus για τη γυναίκα μου, στο amazon.de έπαιζε στα 659€ μέχρι προχθές και τώρα το έχουν στα 569€. Προσωπικά θεωρώ την τιμη εξαιρετική, αναλογιζόμενος το καταπληκτικό after sales του amazon, οπότε το τσίμπησα. https://www.amazon.de/Samsung-Smartphone-Touch-Display-interner-Speicher-Schwarz/dp/B079SNGV9P/ref=sr_1_1?s=telephone&ie=UTF8&qid=1540209080&sr=1-1&keywords=samsung+galaxy+s9+plus Αν το τόπικ θεωρείται διαφημιστικό, παρακαλώ όπως διαγραφεί. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από panther_512
tinapo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Με τη γλώσσα που είναι γερμανικά τι θα κάνεις;
panther_512 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Θα την αλλάξω στα ελληνικά από το μενού......
slk200gr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, tinapo είπε Με τη γλώσσα που είναι γερμανικά τι θα κάνεις; Αλαζει κανονικα
saruman123 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, panther_512 είπε Δεν συνηθίζω να προμοτάρω προϊόντα, αλλά επειδή παρακολουθούσα για το S9 plus για τη γυναίκα μου, στο amazon.de έπαιζε στα 659€ μέχρι προχθές και τώρα το έχουν στα 569€. Προσωπικά θεωρώ την τιμη εξαιρετική, αναλογιζόμενος το καταπληκτικό after sales του amazon, οπότε το τσίμπησα. https://www.amazon.de/Samsung-Smartphone-Touch-Display-interner-Speicher-Schwarz/dp/B079SNGV9P/ref=sr_1_1?s=telephone&ie=UTF8&qid=1540209080&sr=1-1&keywords=samsung+galaxy+s9+plus Αν το τόπικ θεωρείται διαφημιστικό, παρακαλώ όπως διαγραφεί. 596€ κάνει Ελλάδα,για 20€ δεν αξίζει. https://www.kiniti.net/index.php?route=product/product&product_id=14503&ref=bestprice.gr
saruman123 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, tinapo είπε γιατί το dual είναι πιο φθηνό; Γιατί σε χαλάει? Εξάλλου ο ts το dual έχει στο link. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από saruman123
tinapo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Γιατί σε χαλάει? Εξάλλου ο ts το dual έχει στο link. όχι δεν με χαλάει απλώς δεν μπορώ να το εξηγήσω, θα περίμενα να είναι πιο ακριβό μιας και δίνει περισσότερες δυνατότητες.
Fulgore Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Vodafone 587ευρω https://www.vodafone.gr/vr-katastima/ Επισης η παραπανω τιμη δεν ισχυει.Αν φτασετε μεχρι το τελος η τελικη τιμη του κινητου απο amazon βγαινει σε 599ευρω με απλη αποστολη και 609ευρω με express. Καμια εξαιρετικη τιμη,ισα ισα που βγαινει και ακριβοτερα απο Ελλαδα. Προφανως για το after sales support του amazon ισχυουν οσα αναφερθηκαν.
panther_512 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρίν κάνω πόστ το τόπικ, έκανα ένα γρήγορο τσέκ στο skroutz και καθότι η χαμηλότερη τιμή είναι τα 620, είπα να κάνω τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Επι πλέον δεν διαμένω Ελλάδα, οπότε δεν μπορώ και δεν έχει νόημα για μένα να παρακολουθήσω άλλες προσφορές. Από κεί και πέρα: Έστειλα στο amazon χαλασμένο LG G4 1,5 χρόνο μετά από την αγορά επειδή χάλασε, και μου έκαναν πίστωση όλο το ποσό της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων μεταφορικών. Υπάρχει σχετικό τόπικ εδώ πέρα με το τί συνέβαινε για όσους αγόρασαν τη συσκευή στην Ελλάδα και τις περιπέτειές τους. Ενώ Ελλάδα ο κόσμος έτρεχε περα δώθε στα service, εγώ αγόραζα νέο κινητό με τα λεφτά της πίστωσης. Το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε άλλο προϊόν αγόρασα από amazon και μου χάλασε στην πορεία. Ούτε service ούτε τίποτα. Πίστωση όλου του ποσού. Από βραστήρες νερού, μέχρι μπλέντερ για παιδικές τροφές και κάρτες γραφικών. Συνεπώς εγώ προσωπικά για διαφορές της τάξης των 10-20 ευρώ για κινητά αξίας μισού χιλιάρικου και βάλε, ούτε καν το συζητάω για το από πού θα κάνω την αγορά. Ακόμα περισσότερο όταν η τιμή είναι η ίδια ή σχεδόν η ίδια. Ξέρω ότι αν χαλάσει στα επόμενα 2 χρόνια, θα πάρω πίσω όλο το ποσό και πιθανότα θα αγοράσω πάλι από αυτούς το επόμενο κινητό. Ο καθένας λοιπόν τα ζυγίζει και αποφασίζει 😊 Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από panther_512 2
saruman123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 18 λεπτά πριν, panther_512 είπε Παιδιά έστειλα στο amazon χαλασμένο LG G4 1,5 χρόνο μετά από την αγορά επειδή χάλασε, και μου έκαναν πίστωση όλο το ποσό της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων μεταφορικών. Υπάρχει σχετικό τόπικ εδώ πέρα με το τί συνέβαινε για όσους αγόρασαν τη συσκευή στην Ελλάδα και τις περιπέτειές τους. Το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε άλλο προϊόν αγόρασα από amazon και μου χάλασε στην πορεία. Ούτε service ούτε τίποτα. Πίστωση όλου του ποσού. Από βραστήρες νερού, μέχρι μπλέντερ για παιδικές τροφές και κάρτες γραφικών. Συνεπώς εγώ προσωπικά για διαφορές της τάξης των 10-20 ευρώ για κινητά αξίας μισού χιλιάρικου και βάλε, ούτε καν το συζητάω για το από πού θα κάνω την αγορά. Ακόμα περισσότερο όταν η τιμή είναι η ίδια ή σχεδόν η ίδια. Ξέρω ότι αν χαλάσει στα επόμενα 2 χρόνια, θα πάρω πίσω όλο το ποσό και πιθανότα θα αγοράσω πάλι από αυτούς το επόμενο κινητό. Ο καθένας λοιπόν τα ζυγίζει και αποφασίζει 😊 Όπως το είπες ο καθένας τα ζυγίζει και αποφασίζει. Μακάρι αυτή την τακτική να την έχει και στα επόμενα χρόνια και να τα βλέπουν και τα ελληνικά καταστήματα (και όχι μόνο). 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Εξαιρετική δεν είναι η τιμή, αλλά 20€ για συσκευή αξίας 600 τα δίνω για να μιλάω με αμαζον και όχι με τον ελληναρα που θα πάει να κάνει την εγγύηση γαργαρα. Αν θέλουν τα ελληνικά καταστήματα να τους προτιμάμε ας κάνουν τα βασικά για αρχή χωρίς να μας βγάζουν την Παναγία. 1
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Εξαιρετική δεν είναι η τιμή, αλλά 20€ για συσκευή αξίας 600 τα δίνω για να μιλάω με αμαζον και όχι με τον ελληναρα που θα πάει να κάνει την εγγύηση γαργαρα. Αν θέλουν τα ελληνικά καταστήματα να τους προτιμάμε ας κάνουν τα βασικά για αρχή χωρίς να μας βγάζουν την Παναγία. Τι δουλεια εχουν τα Ελληνικα καταστηματα με τις εγγυησεις απο την στιγμη που υπαρχει αρμοδιο service για αυτα και στην περιπτωση της Samsung η Smartec? 2
panther_512 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η εγγύηση είναι υποχρέωση του πωλητή. Το τι γίνεται στην πορεία με την χαλασμένη συσκευή και του που πηγαίνει δεν αφορά τον καταναλωτή. To νόημα το έχει πιάσει πλήρως το amazon εδώ και πολλά χρόνια. Για μένα οποιοδήποτε προϊόν με ενδιαφέρει και υπάρχει στο amazon, η αγορά γίνεται πάντα από εκεί. Όσον αφορά τον θέμα με το "German Edition" Στο κουτί, το αυτοκόλλητο-seal έγραφε επάνω "Only for European Sim". Με την πρώτη εκκίνηση το κινητό εμφάνιζε πρώτα από όλα το μενού επιλογής γλώσσας. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από panther_512
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα