chrisdmg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, αρχικά θα ήθελα να μου προτείνετε Μονάδα επεξεργασίας (κουτί) με όλο το απαραίτητο hardware μέχρι 1300 ευρώ. Είχα βρει στημένους υπολογιστές, αλλά οι περισσότεροι μου πρότειναν με τόσα χρήματα να στήσω έναν υπολογιστή και όχι να πάρω ήδη έτοιμο. Παρ'όλα αυτά είμαι παντελώς άσχετος στο τι ακριβώς επιμέρους απάρτια χρειάζομαι για να να έχω μία πλήρη Μονάδα Επεξεργασίας με hardware αλλά και λογισμικό w10. Θέλω τον υπολογιστή για gaming οπότε καταλαβαίνετε πάνω κάτω τι ψάχνω. Με οθόνη και περιφερειακά το budget που μπορώ να διαθέσω φτάνει τα 1700-1800 ευρώ.
chrisdmg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, leros2004 είπε Ποια παιχνίδια θέλεις να παίζεις ? Γενικά θέλω να μπορεί να σηκώσει με αξιοπρέπεια όλους τους νέους τίτλους παιχνιδιών και πιστεύω ότι με τα χρήματα αυτά πρέπει να είναι σε θέση να το κάνει.
leros2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η ερώτηση έγινε για να δούμε τι οθόνη σου ταιριάζει.... Είσαι first person shooter addicted? παίζεις simulation ? κτλ κτλ 1780€ όλα από ένα κατάστημα https://www.overshop.gr/index.php?route=common/home&SSL Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από leros2004
chrisdmg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, leros2004 είπε Η ερώτηση έγινε για να δούμε τι οθόνη σου ταιριάζει.... Είσαι first person shooter addicted? παίζεις simulation ? κτλ κτλ 1780€ όλα από ένα κατάστημα https://www.overshop.gr/index.php?route=common/home&SSL Πολύ καλό πακέτο, αλλά από άποψη οθόνης δεν γίνεται να βάλουμε κάτι σε χαμηλότερη τιμή και να ανεβάσουμε τα υπόλοιπα (πχ. να πάμε σε ryzen 7) ή οτιδήποτε άλλο ακόμα ? π.χ. σε κάτι τέτοιο Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από chrisdmg
Virus200 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δεν σου χρειάζεται κάτι παραπάνω από θέμα επεξεργαστή για gaming από την στιγμή που έχεις τέτοιο budget θα πάρεις ότι καλύτερο μπορείς από θέμα οθόνης. Η οθόνη είναι το Α και το Ω σε ένα gaming σύστημα μην ξεχνάς ότι όλο το αποτέλεσμα από το hardware σου το βλέπεις στην οθόνη πολύ σωστά ο leros σου έκανε την σύνθεση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα