Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Λογικά θα έχει ξανασυζητηθεί το θέμα για το Mystic light αλλά δεν βρήκα κάτι μετά απο μια γρήγορη αναζήτηση.

Έχω τα εξής θέματα με μια MSI Z370m Mortar.

1. Ενώ μπορώ απο το mystic light να επιλέξω οποιαδήποτε απόχρωση και εφέ στις μνήμες (Trident Z RGB) δεν μπορώ να επιλέξω την ταχύτητα του εφε.

2. Εχώ φτιάξει custom  backplates/covers για τα πάντα ( πλάκα είχε δοκιμάστε το λεει σαν προτζεκτάκι) και με αφήνει μόνο να επιλέξω απο 6-7 preset χρώματα που εχει. + τα οποια εφε αλλα και πάλι χωρίς την δυνατότητα επεξεργασίας της ταχύτητας του εφε.

Εχω εγκατεστημένες τις τελευταιες εκδόσεις σε apps & drivers, έχουν γίνει όλα unistalled/reinstalled .....αλλά τζίφος.

Εχει κανεις το ίδιο προβλημα ή καμμιά ιδέα ;

ΥΓ. πριν απο κανά 2-3 αναβαθμίσεις του mystic light έπεξαν τα παραπάνω και την επόμενη μέρα ξανακατέβασε update...μπλοκάροντας τα μου. Ισως η MSI θέλει να τα έχει ενεργά σε high end μοντέλα της?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lavazutra είπε

Καλησπέρα!

Λογικά θα έχει ξανασυζητηθεί το θέμα για το Mystic light αλλά δεν βρήκα κάτι μετά απο μια γρήγορη αναζήτηση.

Έχω τα εξής θέματα με μια MSI Z370m Mortar.

1. Ενώ μπορώ απο το mystic light να επιλέξω οποιαδήποτε απόχρωση και εφέ στις μνήμες (Trident Z RGB) δεν μπορώ να επιλέξω την ταχύτητα του εφε.

2. Εχώ φτιάξει custom  backplates/covers για τα πάντα ( πλάκα είχε δοκιμάστε το λεει σαν προτζεκτάκι) και με αφήνει μόνο να επιλέξω απο 6-7 preset χρώματα που εχει. + τα οποια εφε αλλα και πάλι χωρίς την δυνατότητα επεξεργασίας της ταχύτητας του εφε.

Εχω εγκατεστημένες τις τελευταιες εκδόσεις σε apps & drivers, έχουν γίνει όλα unistalled/reinstalled .....αλλά τζίφος.

Εχει κανεις το ίδιο προβλημα ή καμμιά ιδέα ;

ΥΓ. πριν απο κανά 2-3 αναβαθμίσεις του mystic light έπεξαν τα παραπάνω και την επόμενη μέρα ξανακατέβασε update...μπλοκάροντας τα μου. Ισως η MSI θέλει να τα έχει ενεργά σε high end μοντέλα της?

Γτ δεν περνας απλα το Version που στα επαιζε οπως ηθελες και μην το αφηνεις να κανει update

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι ποιο είναι . Ηταν κάπου 2-3 εκδόσεις πίσω. Αλλά κολλούσε πολύ, έκανε κατι κουλά, δεν επερνε το confirm για τα settings γενικά είχε βλαμμένη συμπεριφορά. Αλλά είχε όλα τα controls. 

Μόλις ειδα το update σκέφτηκα ότι θα το εχουν διορθώσει , δλδ φουλ controls χωρίς τα bugs...το έκανα..μετά απο 1-2 μέρες έβγαλε και άλλο, το ξαναέκανα και μετά που πήγα να παίξω λίγο με τα χρώματα κτλ είδα οτι λείπαν πάλι τα πάντα...μιά ή άλλη με τις παλίοτερες εκδόσεις δλδ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα το θέμα μου είναι ότι το mystic Light δεν μου εμφανίζει σαν επιλογή να ρυθμίσω το χρώμα της rgb ταινίας που είναι στο rgb header. Με αφήνει να ρυθμίσω μόνο το χρώμα των Led της μητρικής και η rgb μπαίνει random χρώμα ανάλογα το χρώμα των led της tomahawk,πχ αν βάλω τα led πράσινα η ταινία γίνεται μωβ, αν τα βάλω πορτοκαλί γίνεται ροζ κλπ κλπ

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

Μου το κανε και εμένα αλλά έφτιαξα τα καλώδια απο την αρχή (ήταν λάθος/ανάποδα κολλημένα τα καλώδια πάνω στη ledoταινία) και παίζουν μαζί τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Lavazutra είπε

Μου το κανε και εμένα αλλά έφτιαξα τα καλώδια απο την αρχή (ήταν λάθος/ανάποδα κολλημένα τα καλώδια πάνω στη ledoταινία) και παίζουν μαζί τώρα.

Τι πρέπει να κάνω δηλαδή; εννοείς ότι την έβαλα ανάποδα; :P δεν νομίζω λογικά δεν θα έπαιζε καθόλου. Πως άλλαξες τα καλώδια; 😕

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, splanis είπε

Τι πρέπει να κάνω δηλαδή; εννοείς ότι την έβαλα ανάποδα; :P δεν νομίζω λογικά δεν θα έπαιζε καθόλου. Πως άλλαξες τα καλώδια; 😕

πχ απο την Mobo βγαίνει με R-G-B-12V και στην ταινία να ειναι G-R-B-12V. Οπότε αλλάζεις τα καλώδια G-R σε R-G για να συμβαδίζουν όλα . Στην δική μου περίπτωση αυτό έφταιγε. Τα πράσινο-μπλε ήταν ανάποδα κολλημένα στην ταινία (μου το πε ο καταστηματάρχης και για αυτό ειχε 1,8 το μέτρο ενώ οι άλλες παιζαν στο 3-3,5 ευρω)

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Lavazutra είπε

πχ απο την Mobo βγαίνει με R-G-B-12V και στην ταινία να ειναι G-R-B-12V. Οπότε αλλάζεις τα καλώδια G-R σε R-G για να συμβαδίζουν όλα . Στην δική μου περίπτωση αυτό έφταιγε. Τα πράσινο-μπλε ήταν ανάποδα κολλημένα στην ταινία (μου το πε ο καταστηματάρχης και για αυτό ειχε 1,8 το μέτρο ενώ οι άλλες παιζαν στο 3-3,5 ευρω)

Όταν την έβαλες δηλαδή δεν στην εμφάνιζε το mystic και μόλις έκανες την πατέντα στην εμφάνισε για ρύθμιση; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, splanis είπε

Όταν την έβαλες δηλαδή δεν στην εμφάνιζε το mystic και μόλις έκανες την πατέντα στην εμφάνισε για ρύθμιση; 

Δεν την διαβάζει ξεχωριστά. Ότι χρώμα δώσω στην Mobo παιρνει και η ταινία.

226138.d6c49b68572bca0453efc674bbafe405.1600.jpg

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Lavazutra είπε

Δεν την διαβάζει ξεχωριστά. Ότι χρώμα δώσω στην Mobo παιρνει και η ταινία.

226138.d6c49b68572bca0453efc674bbafe405.1600.jpg

Αα άρα δε στην διαβάζει καθόλου ούτε εσένα; 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, splanis είπε

Αα άρα δε στην διαβάζει καθόλου ούτε εσένα; 

Ναι δεν την ξεχωρίζει. Ισως γιατι ειναι ταινία του εμπορίου με το μέτρο και όχι κάποια συμβατή επώνυμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...